Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor dragi noua ne-a sosit azi storcatorul si sunt in culmea fericirii de cum arata. E o magaoaie si sper sa beau si eu sucuri sa ma umplu pana peste urechi de naturalete si vitamine cu tonele.....
Maine dam startul oficial la suc de morcov si va tin la curent cu reactiile fiului

Monique ce draguta si ce slabuta ai fost mireasa, o minune

Adimercedes dar ce-mi vad ochii, chiar tu ? ce zi minunata Si asa e cum ai intuit, am savurat fiecare litera scrisa de tine in consacratul deja stil al tau, atat de iubit de fete.
Povestile cu soacra au fost amuzante
Mie cel mai mult si cel mai mult imi plac alea cu cumnatele dar ma opresc aici cu comentariile ....ca sa nu fiu nevoita maine poimaine sa-mi schimb nick-ul

In alta ordine de idei mi-ai cam daramat planurile ridicate si construite cu atata truda...si cand ? tocmai cu o zi inainte de marea diversificare din viata mea. Ma refer la suculete si la aciditatea lor. Eu am sa incerc sa-i dau morcov si mar si vad eu ce se intampla si cum reactioneaza, la cel mai mic semn il tai de la portie si-i bagam altceva sub botic
Insa planul meu e sa incep de maine si sa o tin asa o luna pe sucuri ...sucuri cu putina pulpa .....si numai dupa 6 luni sa facem mese, piureuri etc.

Si mi-a mai placut foarte mult cate informatii ne-a oferit Carinuta ....super.Multumim. Mi se pare o idee super sa bagam cerealele in fructe, cred ca nu are nimic, nu ? Asta mai tarziu, nu acum.
Faza cu "Fierul ca Fierul dar sa vedeti Magneziul" nu o bag inca in seama daca zice cartea ca are copilul rezerve pana la 6 luni. Vedem dupa aceea de unde sa luam niste fier sa ii mai dam ceva in plus.

Acum sunt setata pe sucurile lui si ale noastre....caut ceva retete si imi imaginez ca voi bea niste sucuri cam asa:
- 2 lime
- 2 capsuni
- jumatate de gapefruit
- 1 para

PUP TOATE FETELE !!!!!!

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Uka ai fost bestiala cu cernutul prin strecuratoarea de ceai ...am ras de una singura ....
Eu sunt inca la faza in care caut lapte praf I-am si zis azi lui Mangulici la telefon ca daca nu gasesc cumpar un Aptamil sau un Cow and Gate ceva Nan....si tot fac si eu o ciocolata sa vada si papila mea cu ce va laudati aici
Maine ma duc iar sa caut lapte praf ca azi am gasit dinala condensat...si nu cred ca-i bun ca pierd sirul la cantitati si la densitati

Am citit tot dar nu mai stiu......Danagieeeeeee si eu uit dar asa, lucruri importante...pe unde pun cate ceva, in ce zi suntem, daca am cumparat nu stiu ce .....asa ca nu esti singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hepilica, ai o papusica de fetita! Este pur si simplu adorabila, fetita de revista! Imi plac la nebunie ochisorii ei mari! De perisor nu mai zic, ca ma oftic rau de tot ca nu avem si noi asa!
Monique, wooow!!!! Nu ne-ai dezamagit nici de data asta. Chiar nu ma asteptam sa ai rochie scurta! Ai fost f.f.f.f frumoasa, deosebita, si rochia, si parul... si picioarele!
Vik, fiolele mele sunt de la Bes. Sunt niste fiole inchise la culoare, maro. Eu nu am citit ce scrie pe cutie, ca nu am cumparat niciodata o cutie intreaga, mi le-a dat in punga. Dar eu nu ma clatesc. Le las pe par pana la urmatoarea spalare. Acuma sper sa nu ma injurati daca la voi nu or sa aiba efect, dar va spun sincer ca la mine au facut minuni. Nici cand ma trag tare de par la pieptanat nu mai cade, si pana acum cadea un pumn.
Am cautat pe mail pozele tale, dar nu le-am gasit. Or fi in albumul nostru? Ca acolo nu am mai intrat de mult.
Danangie, pai eu mi-am pus sterilet ca sa nu mai bag hormoni in mine. Eu am luat AC Cerazete pana acum si in primele luni nu am mai avut ciclu deloc, iar in ultima luna mi-a venit la 15 zile. Oribil! Sper sa ma simt bine cu steriletul (e din cel clasic, ca mai exista si unul hormonal, Mirena), Vad ca acum nu ma mai doare burta deloc, dar inca imi mai curge putin sange.
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic.
Maine vine mama mea sa stea cateva zile la noi. Mi-am propus sa mergem la cinema, la Avatar. Ma gandeam sa mergem de la 21.30 seara, dupa ce o culc pe asta mica. Si o sa ii las mamei lapte praf in caz ca se trezeste. Maine trebuie sa incerc sa-i dau cu biberonul sa vad daca il accepta, ca altfel nu o pot lasa cu nimeni.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Lucia, si pe tine te-a corupt Croco cu ciocolata aceea? Mai, eu rezist eroic, dar va spun sincer ca imi ploua in gura cand ma gandesc la asta. Eu imi cumparam ciocolata de casa cand mergeam la Brasov, de undeva de pe strada aceea care duce la Piata Sfatului. Era si alba si neagra, o bunatate. Oare ca aia o iesi si asta de casa?
Croco, eu astept sa-mi zici daca a iesit si cu fructoza, si poate ma bag si eu.

POZE

Mergi la inceput

Mamicile de fetite, ati vazut pe undeva dresuri de bebe MOV INCHIS? Ca am cautat in disperare si nu am gasit deloc. Parca au innebunit astia cu rozul, peste tot numai hainute roz gasesc, am ajuns sa le urasc!

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mamicile de fetite, ati vazut pe undeva dresuri de bebe MOV INCHIS? Ca am cautat in disperare si nu am gasit deloc. Parca au innebunit astia cu rozul, peste tot numai hainute roz gasesc, am ajuns sa le urasc!

POZE

mi-a trimis mie mama niste ciorapi flausati, tip dres adica, mov cu niste pisici .....
Nu am avut curaj sa o intreb de ce mi i-a trimis si cine ii imbraca ......asa ca-i am nou nouti in dulap ...si astept sa creasca davidelu si sa ma scuz ca nu-i mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

POZE

Astia sunt de la C&A.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Pup fetele!!

Cristina, legat de dressuri, avem noi vreo 3 perechi mov inchis de la Z. Erau, acum nush sigur daca mai sunt. Incearca.

Revenim curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

monique SU-PER-BA!!!!!! Bravo, n-am cuvinte.

SI apropos de asta, cuscra tu ai fost efectiv o papusa mireasa . Nu stiu daca sti papusile acelea rusesti. Avea bunica mea una Aliosha. Esti frumoasa foc

hepilica . Nu stiu cum e treaba cu ISofixul asta, nu prea o inteleg neam . AM vazut ca la ei e vreo 35 de euro Isofixul dar se potriveste doar la unul din scaune. Oricum eu vreau ceva clasic de se prinde cu centurile de la titiu. N-am comandat inca, astept banii de la stat . Am fost azi in Real si vroiam sa vad si eu de curiozitate niste preturi la scaune de masina si papa. DAca puteti sa credeti ca nu le aveau afisate

croco, tin sa te anunt ca al meu injiner nu se omoara cu dulciurile. Mananca dar in limitele bunului simt (nu ca mine ca o nesimtita ) Insa ciocolata l-a dat gata. A ajuns sa se duca la bucatarie sa mai "fure" cate o bucatica

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Lucia, nu mai rade de mami tau, ca nu stii tu ce bune sunt dresurile alea iarna. Pe Andrei numai cu din aia il imbrac, grosi, flausati, o minunatie. Eu as vrea si pentru mine, dar cred ca nu se gasesc!
Uka, mersi mult, am fost la C@A si nu aveau decat marimi mari. De fapt numai acolo am gasit nuanta de mov pe care o vreau, dar nu erau asa mici, de 6 luni. Eu as vrea un mov mai inchis, nu ca cei din poza.
Andra, pai sa stii ca in pozele tale am vazut eu prima data dresuri culoarea asta si mi-a ramas gandul la ei! Am fost si la Z-ul din Cora si nu aveau. Maine iau la rand magazinele din Plaza, poate gasesc acolo.

POZE

Mergi la inceput