Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Mamicile de fetite, ati vazut pe undeva dresuri de bebe MOV INCHIS? Ca am cautat in disperare si nu am gasit deloc. Parca au innebunit astia cu rozul, peste tot numai hainute roz gasesc, am ajuns sa le urasc! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Heheee, te bagi la o flacara violet?? A inebunit lumea cu cea flacara...
Pe Andra la botez am imbracat-o cu o chestie mov si toata lumea s-a legat de ea si-a comparat-o cu...flacara violet.
Mai, eu cred ca gasesti la Mondex ca eu de-acolo am o pereche violet pentru flacau. Daca erau inchisi jur ca ti-i trimiteam pachetel.
Mult succes cu biberonul. Noi am avut ceva surprize zilele astea cand am spus ca ma "relaxez" si nu mai fac drumuri la bebe pt alaptat si i-am lasat lapte praf. Nici nu s-a uitat la biberon si l-a hranit maica-mea la lingurita. Chinul de pe lumeeeeee! Azi am verificat daca e de vina biberonul sau laptele. Am scos de la mine 90 ml chinuiti si...l-a lins ficioras fara sa respire. Hmmmm, deci laptele praf!
Feteleor m-ati zapacit cu cea ciocolata de casa asa ca mi-am facut un recensamant in gand la ingrediente. Si cum tocmai ce-am descoperit ca flacau nu papa lapte praf, oare o fi bun pentru asa o ghidusenie? Este Nan 1 fara lactoza
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
cristina_ana spune:
Mai, ma omorati efectiv cu ciocolata aceea! Ia bagati si voi o poza, sa vad macar cum arata. Sunt curioasa cat mai rezist pana o fac si eu!![]()
Moni, ai fost cu Dragoselul la neurolog? (daca nu vrei sa mai vorbesti despre asta, nu trebuie sa-mi raspunzi)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
andraiulia spune:
Monique, da, bine zic fetele, foarte rafinata fusesi mireasa. Imi place foarte mult cum ai aratat(ca si acum, de altfel). Ce-i drept, yo-s adepta rochiilor mai volanate, tip flamenco, v-am aratat poze. Dar stilul tau a fost superb!
Astazi a sarit Sophie pentru prima data din bouncer.![]()
Pe burtica. N-a patit nimic, mai ales ca mai mult a alunecat. Adica s-a impins pana a cazut. A avansat f mult lately. Vrea mai mult decat in fundulet, incearca sa se ridice in picioruse. Si de astazi sau maine incepem si noi cu cereale. Se pare ca incepe sa aiba nevoie. Asa mi-a recomnadat si doc atunci cand i-am povestit cum plange seara. Mi-a zis, totusi, sa incerc o zi, doua si daca nu mai plange, sa nu-i mai dau ca si-asa e ca un purcelus si sa continui doar cu san inca. I-a luat mum de la Humana(am vrut eu)cu gris si cealalta cu piersici si maracuja. Sper sa fie oki. Ideea era sa fie de 4 luni si fara gluten. Acestea erau.
Altcevaa, am descoperit la Mothercare o "treaba" pe care vrem sa i-o luam. Este un catelus pe care sta tolanita si se poate transforma si de stat in fundulet. Stati ca v-o arat.
http://www.mothercare.com/Blossom-Farm-Sit-Me-Cosy/dp/B002OIRM52/sr=1-15/qid=1265142055/ref=sr_1_15/278-1587045-9646652?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42874041&mcb=core Mai are cineva ceva asemanator? Merita?
liliac1 spune:
Vai, am vazut asa de multe miresici frumoase pe la noi si acum stiu cu cine seamana dovleceii nostri.
Doamneeeee, acum 10 ani eu nu gaseam sa-mi cumpar nici macar manecute satinate de-alea prinse de dejtu din mijloc si acum nu stii la ce sa te opresti.
Monique Ai fost intr-adevar senzationala. am si eu o rugaminte...mai pui odata linkul ala cu baia??? Nu de alta dar avem si noi in proiect sa facem renovari si mi s-a parut superinteresanta ideea voastra
.
Si cris ai fost exact ca o papusica 
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
andra am vazut ca "floricica" aia o are si Luto si Mangulica. O sa iti spuna ele mai multe despre jmecherie.
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
cristina_ana spune:
Liliana, uite ca la Mondex nu am intrebat!
De fapt nici nu stiu unde as putea gasi magazinul asta. Era in Cora un magazin numai cu ciorapi, cred ca Mondex, dar s-a desfiintat.
Si cu flacara violet chiar ca au innebunit toti. Sotul are o camasa mov si mi-a zis ca nu vrea sa se mai imbrace in culoarea asta ca fac colegii misto de el la servici!
(nu-i nimic, ca tocmai i-am cumparat una roz si una rosie). Vedeti cu ce culori imi imbrac eu barbatul?![]()
De-abia astept pozele de la botez!
)
POZE
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Da, eu adica noi Eu fac asa: iau copilul in patul mare, adica al nostru, il intind, ii pun suzeta ...el continua sa planga tare cu ochii inchisi si rosu la fata de somn, asa pe la ochi si pe la sprancene, cum m-a invatat Adinus. Ma intind in fata lui, cu fata mea aproape de a lui, cu mana ii tina suzeta si cu cealalata il mangai pe cap si pe sprancene....asa pe pufuletul acela superb. El trage super nervos si agitat din suzeta si daca plange cu gura mare o scapa si de aceea e nevoie sa i-o tin. In maxim 5 minute adoarme asa. Probabil ca simte si caldurica in fata de la respiratia mea, si mangaiat pe cap (cui nu-i place) si suzeta ....si e gata. Pica asa dintr-o data in somnic ![]() ![]() ![]() Sper sa te descurci, mult succes ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Exact la fel ii fac si eu si la fel de multe minute imi ia
..Selene mami incearca si ne spui si noua daca functioneaza..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Mai, mie mi-a placut mai mult bebelusul ala de pe floricica! S-o vinde si el?
Eu mor de somn. Nu stiu cum o sa rezist eu maine la film pana la 12 noaptea.
Liliana, o sa incerc sa ma mulg si eu maine, desi urasc sa fac asta, eu nu m-am atins de pompa de cand am nascut, am un blocaj la cap legat de muls. Dar ce or avea bebeii astia cu laptele praf, ca mie mi se pare bun, mancat asa, cu lingurita din cutie!
)
POZE
liliac1 spune:
cris sa vezi ce culori ii iau si eu sotului...tot asa, roz, mov, portocaliu, rosu, galben, verde...si daca se poate cat mai aprinse. Saracul n-are incotro...se imbraca cu ele ca doar pe-alea i le calc ![]()
Aici sunt Mondex si la Winmark si la Real...la voi nu stiu pe unde ar putea sa fie.
Pozele si eu le astept...
Acum...sa ma dau si eu mare...ce mama zmeului
Mi-am luat carrier. Am facut o investitie sa fie de-ala cu spatele dur si sa poata fi tinut si la orizontala. Vai, mama mea, mi-am prins urechile in capse si catarame sau ce-or fi alea...si tot nu imi dau seama daca il pun corect. Nu va zic ca am facut pana acum antrenamente cu bebelusul de vatelina al Andrei. Sotul rade de mine de se prapadeste, eu imi rod unghiile de ciuda ca-s neindemanatica si instructiunile sunt asa de nasoale... Acum o sa ies si eu din casa cu grasanu agatat de gat. Vad eu daca nu mi s-or impletici bretelele alea de-o sa-mi vina sa le arunc. Sa nu uit ca am copilul intre ele!
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
andraiulia spune:
Tocmai sosesc cerealele noastre. Sunt curioasa si entuziasmata.
Zici ca se intampla vreo minune.
Asaa...pe de alta parte am o drama. De f mult timp ma chinui cu indemnizatia aceea de crestere a copilasului. Sunt un caz atipic si anume de absolventa cursuri de zi. Bun, ce a devenit f complicat este faptul desi m-am inregistrat la somaj in cele 60 de zile de la luarea licentei, am nascut la cateva zile dupa finalizarea lor. Bun, problema este ca inregistrarea mea era pt cautarea unui loc de munce(asa este procedura), ca la finalul celor 60 de zile sa ma inscrie in somaj. N-am apucat sa ma inscrie pt ca am nascut la cateva zile dupa cele 60, v-am spus. Si din acest motiv nu mi se poate da concediul, pt ca pe luna septembrie nu figurez cu niciun venit, ca nu intrasem in somaj. Oricum, la cat m-au invartit si cate indicatii gresite mi-au dat, cred ca voi face o reclamatie. Pur si simplu m-au chinuit si atat. Cei de la somaj. Incredibil. Nush daca ati inteles ceva.