Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Andra, eu recunosc ca nu am inteles si nici nu ma pricep cum e cu somajul asta, dar ai putea intreba la topicul de legislative. Si pe urma urmeaza reclamatia, bineinteles.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
monica_dicut spune:
Andra, Lucia avea asa o pernita din cate imi amintesc eu. PArc ae si in pozele de pe mail pe care le-a pus .
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
La multi ani celor care serbeaza zilele acestea ani, lunite!
Angelli, uau, incredibil de dulce e in poza cu toate "jucariile" preferate. Super tare! Mai mult decat o mie de cuvinte. 
Mihaela multumim mult pentru postul in care explicai avantaje/dezavantaje sling/wrap/carrier si pentru poze. Ce frumos sta Joshua.
Cred ca imi voi confectina un baby nest, mi se pare atat de simplu de folosit. Sa stii ca mi-am salvat mesajul tau ca sa stiu cum sa-l confectionez. Slingul e ales deja, sper sa fie ok. Inca o data multumim. Apreciez tare cand va rupeti din timp sa faceti poze special si sa explicati pentru celelalte mamici. Va rasplatesc cu o
si sper sa ma pot revansa si eu. Trebuie sa ma pricep si eu la ceva. 
Maria bafta cu mutatul!
Dana foarte frumos costumasul de la Raluk, ce bine ii sta Anei asa gatita.
Nela sunteti o super familie. Esti o mamica de milioane. Pozele sunt superbe, normal cand ai asemenea protagonisti. Acestia erau blugii? Wow, ce imagini. Ce ma bucur ca Ana a inceput sa faca pulpite. 
Anamaria super tare freza lui Alex! 
Crystina ce patanie, hai ca nu am mai auzit asa ceva. Maria ma trec fiorii cu asemena povesti, sincer.
Danangie sa stii ca si eu uit de la mana pana la gura, ma enervez cand nu mai gasesc lucruri, pur si simplu uit unde le pun, uit ce aveam de facut, cu cine trebuia sa vorbesc etc. Sper sa fie ceva temporarar ca e jale. 
Kemsy sa-ti traiasca Loris! Sper sa il ocoleasca toti microbii. Ehei, ce de emotii erau in urma cu 4 luni cand am primit mesajul tremuram langa comp si mi se parea ca se incarca atat de greu ca vroiam sa anunt cat mai repede fetele. Uite ce mamica plina de optimism, multa bafta!
Am tot vrut sa scriu despre acest subiect (cine ne citeste), dar am ezitat, e un forum public, e foarte simplu pentru cineva sa dea un search dupa nume si sa gaseasca ultimele posturi sau sa dea o cautare intr-un capitol dupa username, nu e mare lucru.
Sunt alte forumuri unde poti vedea toate mesajele trimise de un anumit membru. Nu poti sti cine citeste aceste mesaje, poate fi o cunostina care are cont aici si mai arunca cate un ochi sa "vada" ce a mai facut prietena ei, nu cred ca sta cineva sa citeasca un capitol intreg, probabil cauta anumite mesaje si gata. Noi simtim ca vorbim intre noi, doar ca nu cunoastem toate persoanele care asista, ci doar pe cele care se implica. 
Uka mi-a placut cum ai povestit aventurile tale din bucatarie.
Monique, ai doua super printesa. Ce mireasa moderna ai fost. Mi-a placut cum iti statea cu aceasta tunsoare.
Selen si Alex plange inainte sa adoarma, in special seara, daca adoarme in pat se cuibareste cu fata in palma mea, iar eu ma apropii de el sa ma simta. Daca il adorm in brate (rar, cand e agitat) se intoarce cu fata spre mine si cauta sa-si ascunda nasucul in pieptul meu. 
El de obicei, cum spunea si Luto, cauta sa isi ascunda fata in ceva inainte sa dorma, de aceea doarme foarte bine in costumase cu gluga.
Si simt ca mai era ceva de spus cuiva, dar tomai ce va povesteam ca sunt cam uituca. Imi amintesc pe parcurs ce va vad. ![]()
moni_iulia spune:
Multumesc de raspunsuri!
Pana la urma i-am bagat supozitor si a facut intr-un minut.Se pare ca era mai tare ca de obicei(ca o pasta mai legata)si d-aia nu facea.O sa incerc sa ma diversific eu cu mai multe ceaiuri si compoturi ca totusi el parca e prea mic pt diversificare si pt supozitoare pe care cu mare mila i le bag.
hepilica
Ma bag la somn ca azi s-a trezit la 6 piciul.
S-a trezit iar maraind,cred ca inca il mai doare burtica.Sper sa adoarma repede.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
techila spune:
seara buna madamelor
sa stiti ca toata ziua am stat cu ochiul pe voi, dar de scris nu am scris ca imi explodeaza creierul de nervi. aseara am instalat windows 7 care nu a fost compatibil cu calc meu si am reinstalat apoi uindousul vechi care acum nu mai merge. am mai scris un mesaj pe care l-am trimis de 5 ori si nu s-a postat nici o data. nici iconite nu folosesc ca sa nu crape. pezele voastra tot nu le pot vedea...viata lui rex
vroiam sa zic doar de isofix ca asta stiu ca am. deci baza isofix se poate monta doar la unele masini prevazute din fabrica cu o treaba speciala. la masinile mai vechi de 2001 isofix nu exista. nici eu nu am la a mea dar sotz are si prindem scoicile pe baza asta, iar cand o sa avem scaune o sa le prindem pe ele (exprimare de tot rahatul). baza asta e scumpa, a mea de la peg perego a costat 4 mili jumate bucata. si nu se potrivesc care cum o fi. eu am baza peg perego si scoicile la fel si tre' sa iau si scaune tot asa. avantajul la isofix (in afara de siguranta sporita) este ca nu te mai incurci in centuri, mai ales eu cu 2 pui...era destul de greu sa tot montez/demontez scoica.
sa fiti cuminti, sunt cu ochiul pe voi...si va tin minte...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
lutoniana spune:
Andruska perna aceea e foarte faina insa nu face nimic asa ca sa distreze copilul. Adica il poti pune sa stea acolo, pe floricica...sau mai tarziu in fundulet rezemat de ea ...dar atat.
Nu stiu cum e papusica ta dar la noi din 10 in 10minute trebuie sa schimbam decorul si distractiile si sa venim cu altele noi.
Iti arat si niste poze cu ea imediat.
Are si Mangulici, asa e. O asteptam sa-si dea si ea cu parerea.
Ca sa nu mai zic ca a mea jumate e sparta ....dar daca o umfla adi bine tine asa cam juma de ora ![]()
Despre bani te inteleg ca e greu si bataie de joc.....Singurul lucru fenomenal din tara asta este ca de cate ori aplicam pentru ceva gaseam intai banii in cont si la 4-6 zile aparea la posta si o scrisoare prin care ma informau ca mi s-a aprobat cererea etc.....Adica intai banii si apoi scrisoarea.....NO COMMENT
Revin cu pozici 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. De-odata simti aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata, urca incet si ademenitor pe scari.
Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se de perete, a mers pana la usa si cu un efort si mai mare a coborat scarile, tinandu-se cu ambele maini de balustrada.
Gafaind, s-a sprijinit de tocul usii si a aruncat o privire in bucatarie. Daca n-ar fi simtit durerile acelea cumplite, ar fi zis ca este deja in rai.
Acolo, puse pe un ziar, erau sute de prajituri favorite cu ciocolata. Era asta raiul sau era ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura k sotul ei parasea lumea fericit?
Cu un ultim efort, s-a aruncat inspre masa. Mana tremuranda a ajuns la o prajitura de pe marginea mesei, cand brusc este lovit cu o lingura in cap de catre sotie.
"Nu te atinge de astea", spuse ea, "sunt pentru inmormantare !!!"
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
Lullaby_2009 spune:
Mi-am amimtit.
Cristina Ana Emma e o papusa dulce foc. Iar Andrei mi se pare un cuceritor. Referitor la tiroida, ti-a spus doctorul ceva, sa faci alte analize?
Liliac felicitari pentru botez, ce cumintel a fost Radulescu!
Adi ce m-am bucurat cand am vazut ca ne-ai scris!
Hepilica ce atenta este Maia la aparat, e o scumpa! Si ce super par. Apropo, mamici de copilasi cu freze
, ati observat sa le cada perisorul copiilor? De cateva zile gasesc par de la Alex pe hainute. Auzisem ca ii va cadea parul, da' nu stiu ce sa cred. 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. De-odata simti aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata, urca incet si ademenitor pe scari. Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se de perete, a mers pana la usa si cu un efort si mai mare a coborat scarile, tinandu-se cu ambele maini de balustrada. Gafaind, s-a sprijinit de tocul usii si a aruncat o privire in bucatarie. Daca n-ar fi simtit durerile acelea cumplite, ar fi zis ca este deja in rai. Acolo, puse pe un ziar, erau sute de prajituri favorite cu ciocolata. Era asta raiul sau era ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura k sotul ei parasea lumea fericit? Cu un ultim efort, s-a aruncat inspre masa. Mana tremuranda a ajuns la o prajitura de pe marginea mesei, cand brusc este lovit cu o lingura in cap de catre sotie. "Nu te atinge de astea", spuse ea, "sunt pentru inmormantare !!!" Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Ola fetili!!Am ajuns si noi acaså!!Ce zi minunatå!
Azi am avut iar de vizionat poze frumoase
Am vazut cercelata minunatå de vikcj
.Mami så iti tråiasca bolfocica scumpa si frumoaså.
Monique sunt de acord cu fetele..La nuntå ai fost o frumoaså, o dragutå, o rafinatå..chiar mi-au plåcut ff mult pozele
Hepilica Maia e o dulce 
..Si are asa mult pår!
..Uitåndu-må la poze incercam så mi-l imaginez pe Brucu cu pår asa mai lungut si ...imi dådea cu rest![]()
Manga uite ca mi-ai amintit si mie de påtania crystinei si am ramas fara cuvinte mai ales si cand am citit de prietena ta
..Cåta bataie de joc!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå