Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Andraiulia, ufff, ce nebunie, astia de la somaj nu sunt foarte prietenosi, dar cei de la indemnizatie mi s-au parut binevoitori. Ai incercat sa imtrebi acolo poate te indruma ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ce adunare vesela in seara asta!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Andruska,le-am pus la semnatura....sa le vezi.
Eu cred ca e de 1000 de ori mai faina ceva ca www.mothercare.com/Mothercare-7-in-1-trekker/dp/B000JF9LRY/sr=1-1/qid=1265145297/ref=sr_1_1/276-2394933-5734708?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56507031&mcb=core" target="_blank">asta sau de fetite ca www.mothercare.com/Mothercare-7-in-1-trekker-Pink/dp/B0011EW4JE/sr=1-2/qid=1265145382/ref=sr_1_2/276-2394933-5734708?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">asta

Se mai transforma, mai apasa copilul pe ceva, mai canta, mai un beculet.....
Parerea mea care este

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lullaby, pai analizele le-am facut de capul meu, adica am gasit pe net o lista cu toate analizele de sange si am inceput sa-mi notez cam ce mi se parea mie ca suna bine, m-am prezentat cu lista la Medlife si le-am facut acolo, de capul meu, ca oricum le aveam pe toate gratuite. Adica ce vreau eu sa zic e ca nu mi le-a recomandat nici un medic. Deci nici nu am fost cu rezultatele la nimeni. Acuma o astept si eu pe Raluk, poate ma lumineaza ea daca sunt in pericol sau nu sa ma imbolnavesc de hipertiroidie.
In rest toate analizele mi-au iesit bine, si pentru ca nu m-am mai suparat in ultimele zile, nici pete rosii nu mi-au mai aparut!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Cristina Ana acum am inteles, eu cand aud analize ma gandesc ca sunt cu trimitere, credeam ca numai eu fac asa analize fara sa imi spuna nimeni nimic, chiar ma intrebase doctorul: "da' ce ti-am spus eu sa le faci?" in loc sa zica "uuu, dar ce ne facem cu fierul asta", tocmai de aceea am repetat analiza dupa ce mi-a dat "tratament" si cand am vazut ca trecusem in cealalta extrema am intrerup si gata. Acum nu stiu ce sa zic de tiroida, mama s-a operat, dupa ce i-a descoperit o doctorita noduli la un control de rutina (nu la enocrinologie). Eu sper sa nu fie nimic, oricum ai spus ca valorile sunt normale, un pic mai aproape de limita. Poti intreba doctorita cand mai mergi la control. Ajuta oare daca manaci sare cu iod?

Cand recitesc mesajele ma simt . Va rog scuzati greselile pe care le fac, am vrut sa spun "doua printese" si "intrebi" si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nela, ti-am citit blogul in seara asta. Il bagasem de la inceput in favorite dar niciodata nu am avut timp sa il citesc .

TIn sa-ti spun ca am ramas fara cuvinte. M-ai facut sa visez cu ochii deschisi si sa-mi doresc multe lucruri de la viata.
Naturaletea si fericirea rezulta din fiecare cuvant al tau.
M-am umplut de energie si de un impuls de a face lucruri marete in viitor.

Mi-ai facut seara aceasta extrem de frumoasa si pentru asta iti multumesc

Am citit jumatate si restul il pastrez si pentru alte seri desi imi vine sa il citesc tot in seara asta. Am sentimentul acela pe care il aveam cand citeam o carte buna pe care nu imi venea sa o las din mana pana nu o terminam Foarte foarte frumos

Si nu imi vine sa inchei nici mesajul pentru tine ca imi tot vin in cap cuvinte de lauda

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Merg la .
Va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Luto, merci de pont. E tare motocicleta, dar parca mai este un pic pana la ea. O-m vedea. Adevarul ca e important sa privesti si in perspectiva. Floricica mi s-a parut f dulce. E si maimuta.

LEgat de indemnizatie, deja nu mai e vb de bani, ci de ambitia mea. Ma chinui de prea mult timp(daca stiam, nu mai incercam clar)!!! Nu vreau pur si simplu sa ma las infranta de sistenul asta. Artistul ambitios din mine simte nevoia sa faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Noapte linistita mamici dragi.
Eu cu rusine recunosc ca nu reusesc niciodata sa mai si scriu, desi de citit am tot incercat sa citesc si sa tin pasul cu voi. Oricum, imi sunteti de maaaaaaaaaaaare folos, ca asa ma calmez si eu si vad ca am un bebe absolut normal... chiar daca asta inseamna ca iese cu scaunul greu, la 2 zile, chiar daca tipa noaptea, chiar daca nu e foarte dolofana.
Eu sunt in mare criza de timp... va admir ca puteti fi si mamici bune (si unele inca dublu mamici sa zic asa ... ca aveti deja 2 copii) si unele si cu diversificare pe cap... si mai aveti timp si de citit si scris pe forum. Eu sunt cu mutatul din casa in casa...si cu lipsa cronica te timp, dar tare as vrea sa ma redresez cumva.
Dupa ce am nascut pana am botezat fata, pe 27 decembrie, am stat la Falticeni, langa parinti... in principiu pt. ca am contat mult pe ajutorul mamei... am fost dezamagita, poate eu sunt pretentioasa... am plans mult, speram mai mult ajutor, am ramas sa fac singura o multime de lucruri cu sotul la lucru in Iasi. Dupa botez am venit cu fata in Iasi sa stam cu sot sa nu incalzim 2 case degeaba, eu acolo, el aici. Dupa iarna voi reveni la Falticeni unde am casuta mea, am iarba si pomi si aer curat... aici in iasi stal intr-un apartament de servici, langa hala de lucru, nu e tocmai de vis.
Asa ca impachetez de aici ce am nevoie la falticeni - toata sarcina am stat in iasi... si fac lista cu ce sa aduc de la falticeni aici ca trebe la sot si mie cand am sa mai vin sa stau cate o saptamana.
Fetita mea s-a obisnuit cu o mama plimbacioasa - numai la gerurile de sapt. trecuta nu am scos bebe afara, in rest avem plimbare zilnica minim 20-30 minute... preferabil o ora.
Mi-a placut ideea cu acoperit carut cu o paturica - adimercedes o minune de fata si o minune de idei bune. Sa vad daca mai apuc sa o pun in practica... fiindca deja Maria e curioasa si ultima oara cand am fost la cumparaturi nu a vrut sa doarma deloc si se uita fascinata la rafturi -ooof ce draga mi-e. SI la casa... vanzatoarea s-a uitat sa verifice ce am in cosul meu (noi umblam la cumparaturi cu fata intr-un fel de geanta pt. bebe... nu in scoica, dar seamana, doar ca bebe sta intins drept si doarme mai bine; si sotul ia un cos in care pune cumparaturile si eu iau un cos in care pun geanta cu bebelina, si asa ne plimbam prin magazin... aaa... da, asta pt. ca in golful meu minuscul nu-mi incape carutul achizitionat) si a inceput sa-i faca ochi dulci Mariei... care mai ca ar fi bagat o ocheada sa o seduca si pe tanti... dar deja era obosita de la uitat la rafturi.
Mai intreba cineva, odata, de mult despre cum curata altele batista bebelusului.. printre altele astea sunt si eu care am gasit fericita la city pharma un set de 4 periute inguste si lungi care ajung pana la varful instrumentului si chiar le introduc si prin varf si prin coada si curat bine. Pana sa le descopar... ufff ce chinuiala, dar la scobitori nu m-am gandit ca ar fi bune... cred ca merge si cu betisoare de ureche , din alea pt. adulti.
Pup si sper sa mai apar si eu mai des pe la voi cu vreun post... fac si eu... oi fi buna si eu sa ajut la ceva.

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

luto ce preturi, ce super e! again....life is not fair...nu livreaza la noi..banuiesc ca aduca magazinele de aici dar la comanda.... and final

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput