Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Bun gasit, mamitelor!

Am stat pâna la ora asta sa va citesc pentru ca mi-a placut atmosfera de azi, de aici.
Nu am ceva anume de spus, noi suntem bine si ma straduiesc si eu sa gasesc lucruri noi si placute pentru puisor, dar cred ca îmi vin mai multe idei decât pun în practica. Oricum, lui îi place orice îi dau în mâna, prinde pofticios si îndeasa în gura, unde nu încape decât o particica, dar totul e o provocare, deschide larg gurita, îsi mai da în ochi, mai în crestet... tot o treaba avem. Noi avem destul de multe jucarioare din cauciuc din acela moale cum erau jucariile când eram noi mici, avem multe animale din alea si Simon le poate roade linistit pâna ce îi dau dintii, când am sa i le iau, ca sa nu le rupa si sa înghita vreo labuta de broasca sau vreo codita. În afara de asta, îi mai dau în mânuta cescute cu flori (dar le baleste repede si îi aluneca), linguri de lemn, un pix, o carte, un cocolos de hârtie, o punga... Înca nu se întinde el dupa obiecte, asa ca pot sa-i dau eu ce cred ca e sigur si e curat.
În timpul zilei stau si eu mereu cu el, îl pun ba pe spate, ba pe burta, ba în fundulet în patutul lui, ba pe patul mare, ba în brate la fereastra, ba ne aplecam si sucim si rasucim ca sa vada câte o pisica (la care râde cu gura pâna la urechi), ba plimbat, ba la o poza, ba poveste, ba cântec, mai o gâdileala, iar schimbat de scutec, iar schimbat de babetica, iar schimbat de bluza uda, pus muzica la CD, dat drumul la radio, distras pe cât posibil atentia de la monitor sau de la TV, iar hranit, iar jucarie, iar tipat... Cu scosul afara si baia o ametesc eu cumva sa îmi iasa, dar masajul e ceva ce înca nu reusesc sa introduc în program . Vreau sa i-l fac ziua, pe îndelete, caci seara dupa baie e papa si nani direct. Si am un singur copil...
Nu prea mai ramâne timp de altceva. Casa mea e un vis. Si ma gândesc intens la ceea ce urmeaza, când va începe sa manânce si sa mearga, dar, gândindu-ma atata, sper sa descopar reteta fericirii.

Luto, mami, de ce nu-i dai baiatului ciorapii?? Daca nu i-i dai tu acum, nu va mai prinde el asemenea costumatii decât daca îl vezi actor (frumoasa si libera meserie, Andra! ). Sotul meu i-a cmparat lui Simon niste sosete roz cu pisici si vaci si cu rujulet. I le da mama cu bluzita verde cu crocodil si se potrivesc de minune. Acum, serios, eu îl îmbrac pe baietel foarte colorat si nu avem nicio restrictie la culori. E ca un fluturas.

Nu mai stiu cine întreba de dureri de mâini sau de brate. Eu am avut mari dureri la vreo luna de la nastere, dar credeam ca sunt de la luat mereu puiul în brate, din pozitii incomode, caci evitam anumite unghiuri fiind operata. Am si acum o usoara jena la încheieturi, dar au trecut durerile mari (de nu puteam adormi) fara vreun tratament. Adica am schimbat si felul în care îl apuc, dar nici nu am luat nimic pentru asta.

Am vazut poze frumoase de la Vik, Nela, Hepillica, Anamaria, Dana, Danuta, Claucia, Monique, Uka, Andre si cine a mai pus, pe toate le-am vazut.

Gata.
Va sarut de noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Doamna cu pisica felicitari pentru recuperari si acum ai voie sa te culci linistita ca esti la zi.
Pai eu nu-i dau ciorapii in primul si in primul rand ca mi se par infiorator de grosi. Noi de cand s-a nascut Davidosul-am tinut in casa numai cu un body dinacela cu picioare, atat. De cate ori il scot afara e un calvar de tipete si urlete dar ma incalzesc cu gandul ca asa fac toti copilasii. Mi-e imposibil sa ma gandesc ca i-as pune aia pe el ...eventual ca sa ia foc copilul
Si apoi in timp ce-l imbrac ii spun mereu: "lasa mami, ca vine vara si iesim in maneca scurta si chilotei...." si el se preface ca ma intelege si mai indeasa o manuta acolo in geaca unde eu incerc sa-i tin si maneca de la bluzita ca sa nu i se traga pana la cot pe interior
asa de tare m-ati provocat ca ma duc sa le fac o poza sa-mi spuneti daca as putea sa-i pun asa ceva baiatului .....ca sa va distrati si voi.
Si la toata aceasta polologhie se adauga faptul ca aici nu e asa frig ca in Romania....nu sunt geruri sa crape pietrele.
Si in al treilea rand pisicile alea sunt de tot rasul.
Revin cu o poza

Edit: Ciorapei pentru purtat la Polul Nord

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor eu ma apuc sa spal storcatorul ca asa scrie la carticica ca se spala inainte de prima folosire. Nu de-alta dar sa fie maine impecabil cand ne bagam la sucuri.
Si am si carticica de retete BESTIALE...ce sa fac si cu pulpa, prajituri si ale mancaruri....cu coktail-uri in care sa folosesc sucul .....
Am treaba multa, ce eram pana acum epuizata...sa ma vedeti de-acum inainte
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Doamna cu pisica felicitari pentru recuperari si acum ai voie sa te culci linistita ca esti la zi.
Pai eu nu-i dau ciorapii in primul si in primul rand ca mi se par infiorator de grosi. Noi de cand s-a nascut Davidosul-am tinut in casa numai cu un body dinacela cu picioare, atat. De cate ori il scot afara e un calvar de tipete si urlete dar ma incalzesc cu gandul ca asa fac toti copilasii. Mi-e imposibil sa ma gandesc ca i-as pune aia pe el ...eventual ca sa ia foc copilul
Si apoi in timp ce-l imbrac ii spun mereu: "lasa mami, ca vine vara si iesim in maneca scurta si chilotei...." si el se preface ca ma intelege si mai indeasa o manuta acolo in geaca unde eu incerc sa-i tin si maneca de la bluzita ca sa nu i se traga pana la cot pe interior
asa de tare m-ati provocat ca ma duc sa le fac o poza sa-mi spuneti daca as putea sa-i pun asa ceva baiatului .....ca sa va distrati si voi.
Si la toata aceasta polologhie se adauga faptul ca aici nu e asa frig ca in Romania....nu sunt geruri sa crape pietrele.
Si in al treilea rand pisicile alea sunt de tot rasul.
Revin cu o poza

Edit: Ciorapei pentru purtat la Polul Nord

moama luto ce grosi sunt,nici eu nu i-as da,nici macar dresuri mai subtiri.in general nu sunt pt dresuri la bebei pt ca sunt incomode asa stranse pe corp si supraincalzesc,cred eu,care am purtat cand eram mica la greu si tare ma mai enervau ca in majoritatea timpului se rasuceau,stateau cash etc
si noi purtam pantalonei lejeri si in casa si afara,cu sosetute si atat.in casa de multe ori il las cu talpitele/bulanasele goale de moare mama cand il vede la camera(avem cam 24 de grade tot timpul).de caciula ce sa mai zic,ca nu-i pun nici afara(eventual o gluga de la hainuta),i-am pus o perioada un fes subtirel ca sa nu se zgarie la fontanela,ca isi tragea niste unghiute de mi se facea frica numai cand il vedeam cu ce forta da

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

a adormit piciul,ma apuc de capitol nou.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

64

Mihaela

Mergi la inceput