Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Santorini, tiramijo-ul a iesit beton dupa o seara la frigider. E incantat si Sorin.

Acum ma uit de retete de gogosi, am cumparat drojdie si ma bate gandul sa fac gogosi. Nu-i vorba, am treaba, am de calcat o groaza, eu insa ma pun sa fac gogosi!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

fetelor!

Dana...da a fost ok, mai simplut decit imi imaginam eu..rezultatele doar pe vineri. Dar nu ma stresez...a fost din pacate doar pierdere de vreme pentru mine. Ma rog...a fost si o ocazie de a-mi revedea colegii de munca...si de a raspunde intrebarii obsesive "cind te intorci la munca?" ...de parca a fi mama nu presupune munca ci doar fun si timp liber

Subscriu... si eu mi-am luat 5 luni fara plata si tot ma intreaba daca nu se poate sa revin mai repede. Si eu ii dau inainte: sigur, o sa incerc! Oricum de la sfarsit de mai eu ma intorc sa lucrez NUMAI de acasa. Am zis!

Poze, poze, poze!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fete dragi, multumesc mult de urari. Mi-e tare dor de voi. N-am timp de nimic; in afara de copii, trag tare si cu niste martisoare (am comenzi multe si trebuie onorate). Indata ce ma eliberez, o sa va povestesc si despre noi.
Oricum suntem bine; crestem frumos...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Gata...sunt poze noi (da' nu atitea cite pune Nela odata ca eu sunt mai lenesa la pozat copil, chit ca ii fac aproape zilnic nu depasesc ratia de 10/zi).

No...ma apuc si eu de lucru...apropos ce sarbatoare a azi?

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mellina

PENTRU MAMICI DE FETITE:

am o fetita de 4 luni si pediatra a observat ca i s-au lipit labiile mici (coalescenta de labii mici). a zis sa nu ma alarmez, 10 zile sa-i pun vit A uleioasa si sa deschid usor, daca nu se deschide sa merg la urolog sa rezolve problema!

am mai scris o data acest mesaj dar il mai scriu inca o data, pentru ca am citit pe net despre acest lucru si se pare, ca daca nu e depistat la timp, duce la infectii urinare repetate si mai tarziu se actioneaza chirugical cu anestezie.

sper ca fetitele voastre nu au asa ceva, aveti grija sa fie verificate bine de pediatru.

Mellina, mamica fericita de Eva 25.09.09

Mellina, multumim frumos de atentionari. Pe Ana pediatrul o verifica la fiecare control, insa cred ca se uita mai mult de bubite la fundulet.

Mai zi-ne despre tine, ce faceti, cateva cuvinte, sa te cunoastem.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLAUCIA ce fete frumoase ai si D-ne mi s-a facut pielea de gaina citind ce ai scris despre fetele tale si mai ales despre "prietenia" dintre ele. Stii imi vine si sa plang ca asa visez si eu sa fie intre baietii mei.....dar pesemne ca mai am de asteptat... Ca Alessio nu-l vrea pe Mattia si Mattia e sensibil la tipetele lui Alessio....sa fiti fericiti si tineti-o tot asa.

LILIAC sa-ti traiasca crestinul.

CRISTINA eu vreau sa iau AC......tu de ce ai decis sa iti pui sterilet? E mai safe?

VIK e "Intampinarea Domnului".

Vreau si eu la intalneala....

Vad ca unele fete tre' sa se intoarca la munci...Eu ma intorc cand Mattia va avea 1 an. Cu Alessio m-am intors cand el avea abia 4 luni....d-ne ce urat a mai fosttttt dar m-am intors ca trebuia...nu ca vroiam....acum fac totul cu calm ptr ca de data asta imi pot permite.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata cum se cuvine,

Andre draga mea, imi pare rau ca nu am zis nimik de wrap, dar eu tot nerecuperata sunt si nu am vazut mesajul de la tine. dk pui o poza, iti zic ce cred. ce ma bucur ca ati rezolvat cu actele si va indreptati repejor spre Italica. aww, mare, cald...vrem si noi. [emoticon care viseaza pe coate].

delia nu mai stiu dk am spus aseara, dar am vazut o Soimita dragalasa de nu mai pot dupa ea.

iar am uitat ce am vrut sa zic.

ah da, raluk vai ce frumos rade Alex. auzi, tu esti sigura ca ai probleme cu copilul...adik plange si din astea? pai al meu tre' sa-l prind in zile mari sa rada asa in hohote. adik rade, dar mai mult fara glas si se agita rau cu mainile si se umfla in pene cand ii vorbesc...dar asa spectacol frumos nu da....inca. e drept ca el a fost asa, mai serios de la inceput...ca maica-sa nu a stiut sa fie relaxata si fara griji la inceputul sarcinii.

mai am de vizionat pozele Danuteidin luna de miere si sper ca sunt cam gata pe moment.

liliacule sa va traiasca baietanul crestin. si ce am ras inchipuindu-mi-l cum plangea nedumerit ca unde=i tzatza dupa atata baita.

adi ce ma bucur sa aud de voi. imi pare rau de treaba cu soacra si cumnata. te-ai astepta de la cineva care a crescut copii sa se vada experienta. dar cred ca uiti cand copii cresc. treaba cu paturica/muselina pe carut o practic si eu. intai pentru ca il deranja soarele asta toamna, apoi pt ca atata ne-am plimbat pe autobuze si prin spitale, ca macar psihologic ii puneam patura pe carut, sa am senzatia ca nu inhaleaza microbii celor din jur. era mic si fragil si imi faceam o mie de griji. e adevarat ca si acum, nu comenteaza dk nu vede nimik si adoarme mai repede.

luci va astept cu drag cand totul e nou si curat. au loc suficient sa se dea de-a dura si sa faca si podul. iar noi sa stam la o cafea si la un tiramisu. pana atunci ma hotarasc si eu pe care reteta sa o prestez. iar tu iei o pauza de la papadii, da?

si mai voiam sa salut pe cdineva drag mie - anomis. tare m-am bucurat sa te vad. Dinu ew un scump, m-am indragostit cand l-am vazut. pacat ca n-am fost si eu prezenta pe forum zilele alea.

mada eu piersica din compot nu i-as da pentru ca din cate stiu eu de la mama de acasa, e ceva zahar in compoturile de casa. si desi la foc se inverteste, eu planuiesc sa ma tin departe de dulce cat pot de mult cu Aidan, adik ani buni.

gata, ca scriu la asta de dimineata.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fete cucuiete!!
Azi am petrecere, ca baiatul meu face 4 luniteeee!!!!
Asa ca va invit la si la
dar si
!!!

Mai, s-au agitat putin apele!!
Eu cumpar baby cook, m-am hotarat, ca sa imi usureze si mie munca (vorba lui santorini). Aici l-am vazut pe un site cu 98 euro . Deja ma gandesc cu grija cate mai am de luat, si de unde sa scot banii. Dar pentru ca de azi sunt SOMERA ,o sa am de unde.
Pup toti dovleceii si pe mamele lor!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Tocmai am aflat ca baiatul unei prietene la care am fost in vizita vineri, are scarlatina!!!!!
Ce implicatii ar avea scarlatina la 4 luni?????

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Kemsy, la cat mai multe lunite lui Loris!
Imi pare rau sa aud faza cu sommajul. Ce mai face Loris, cum mai e?

Eu ma uit pe pozele de la Cecilia si abia se deschide webshotul! Foarte frumos ce am vazut pana acum, este o frumoasa mamarutza si da, este fata lu' tata toata ziua! De la ochi pana la trasaturile fetei, tot tot!
Abia astept sa ajung la cele cu cerealele!

Caludia, ti-am admirat frumusetile! Ce frumos cresc ele, impreuna!

Danagie, eu nu gasesc pozele cu voi! Sa vad si eu casa noua si pe baietii tai.

Ma culc imediat, imi pica ochii.

Maria, cred ca atunci cand m-ai visat tocmai aflam minunata veste ca tre' sa incepem sa suplimentam cu cereale. Nu stiu, zic si eu. Ce mai face Aidan?

EU am uitat de filmuletele Ralukai, o sa ma bag sa il vad si eu pe Alex razand!

_

Mergi la inceput