Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Oare Liliacul nostru ce mai face?

Am abordat-o eu pe mess acum pe seara si mi-a raspuns Andruska . I-am spus sa-i transmita pupici

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Aoileooo, ghieuroaica...n-a suflat un cuvintel, ca statea pe timpul ei de calculator...
Mai, ne batem si ne planificam timpul...ea cu jocurile, eu cu dovleceii. Si ne dam coate, si ne imbrancim, ne certam parte-n parte, cedam una din timpul alteia. Asta pentru ca este in vacanta si din nou...ningeeeeee!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Crocodana multumesc mult de reteta de cioco. Am facut aseara si a iesit suuper. Am taiat azi din ea dupa o noapte la frigider si halesc de zor. Are un gust mortal. Si sotul meu a
laudat-o si a halit din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Claucia felicitari pentru familie. Ma bucur sa aud ca fetitele se inteleg atat de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Saluti!
AM venit si eu de la montare sterilet. A duruuut!!!!! Noroc ca a tinut doar cateva minute. Si acum ma mai doare burta ca la un ciclu mai nasol.
Mai, m-ati omorat cu ciocolata aia de casa. Mor de pofta, lesin, nu alta, dar ma tin tare sa nu-mi fac. Nici nu mi-am notat reteta ca sa nu fiu tentata. Am vazut ca se pune 500 gr de zahar, ceea ce mi se pare enorm, mai ales ca probabil as manca-o doar eu pe toata.
Liliana, ma bucur ca ai aparut. Ce haios ai povestit de botez! Auzi la ea, s-a linistit Radulescu de la impartasanie, pai cred si eu, parca e altceva decat lapticul clasic!
Adi, bun venit si tie! Sa stii ca eu am mai tras cu ochiul la celalalt subiect la care mai scrii si am mai aflat ce faci. (am vazut eu ca pe ele le iubesti mai mult decat pe noi ) M-am enervat eu cand am citit ce ti-au facut "neamurile", imi imaginez ce a fost in sufletul tau.
Claucia, frumoase, frumoase printesele tale!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

PENTRU MAMICI DE FETITE:

am o fetita de 4 luni si pediatra a observat ca i s-au lipit labiile mici (coalescenta de labii mici). a zis sa nu ma alarmez, 10 zile sa-i pun vit A uleioasa si sa deschid usor, daca nu se deschide sa merg la urolog sa rezolve problema!

am mai scris o data acest mesaj dar il mai scriu inca o data, pentru ca am citit pe net despre acest lucru si se pare, ca daca nu e depistat la timp, duce la infectii urinare repetate si mai tarziu se actioneaza chirugical cu anestezie.

sper ca fetitele voastre nu au asa ceva, aveti grija sa fie verificate bine de pediatru.

Mellina, mamica fericita de Eva 25.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cuscra sa stii ca nici eu nu mi-am notat reteta de ciocolata,tot pentru ca momentan n-am voie.Dar vad ca ai creat un adevarat delir...,o sa ma intorc sa o caut si sa o memorez pentru la anul .
Am cerut-o pe Sophie,gata

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cristina_ana ,

Imi pare rau ca a durut.
Liliana si Adimercedes felicitari pentru botezuri!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cristina eu o sa incerc azi, sa o fac cu fructoza si miere,...daca iese dau de veste! laura, nici eu nu pap prea multa doar asa o patratica mica mica....

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Gata plimbarica, cina, leganatul, tot!
Acum doarme Ana dusa, somnul lung si bun. De cand cu cerealele, mi-am schimbat programul: ma trezesc in fiecare dimineata la 4 sa ma mulg, pe la 5 se trezeste si Ana, schimbat, mancat, leganat si ea adoarme inapoi, eu ma pun in pat, dar mai mult motai. Asa ca la 8 cad franta, parca sunt o gainusa! Ei, poate cand o mai creste se culca si ea mai tarziu, desi ea doarme de la 7pm de cand am nascut-o.

Monique, sa stii ca tare ma bucur ca recupereaza Ana in greutate. Imi era tare frica, nu am mai zis eu, dar ma tot gandeam ca daca nu o sa ia in greutate pana la urmatorul vaccin (in martie) pediatrul ne-a zis ca vrea sa ii faca analize amanuntite. M-am mai linistit un pic.

Miha, ce meserias e Joshu. Bine ca ai intrebat cam ce mai e de facut, idei pentru intretinere/distrare bebe, ca si eu ma intrebam cum sa o mai tin pe Ana ocupata, pentru ca ziua nu doarme aproape deloc. Daca aduna o ora, e lucru mare!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetelor!

Dana...da a fost ok, mai simplut decit imi imaginam eu..rezultatele doar pe vineri. Dar nu ma stresez...a fost din pacate doar pierdere de vreme pentru mine. Ma rog...a fost si o ocazie de a-mi revedea colegii de munca...si de a raspunde intrebarii obsesive "cind te intorci la munca?" ...de parca a fi mama nu presupune munca ci doar fun si timp liber

Vad ca tot planuiti sa va vedeti cu Andre...daca va tenteaza va invit eu cu drag pe la noi ca spatiu este (da promiteti sa nu va uitati la praf!!!) si e usor de gasit...in Grigorescu. "Cujetati" si dati de stire cind vreti si cind puteti.

Millena...hmmm...nasol... a mea pediatra nici nu cred ca verificat vreodata zona...o sa insist data viitoare cind ne vedem sa ne controleze total.

Cristina..bine ca a trecut...eu tot vroiam sa te intreb ca pe ale mele fiole de ginseng scrie ca trebuie clatit parul dupa ce stau 20 min cu solutia aia in cap...sunt facute de ceva firma italiana si 12 in pachet. NUmai din alea erau la plafar (si am luat si ultima cutie). Tu din care ai?

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!! Si uau...ce de varsatoare avem...

Va , ma duc sa incarc poze!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput