Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata fetele!

o si o placintica cu branza de la noi! sa aveti o zi frumoasa!
revin ca sunt in urma!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dana15 multumim!
Ce sa zicem,ne concentram si noi pe lucruri noi,ca sper eu sa ne mai ocoleasca virusii!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Cuscra ma omori cate gatesti tu!!!
Multumim frumos!
Intreaba baiatul ce face iubita lui
Apropo,cum e cu girafa,ca ma uit sa-i iau si eu lui Mihnea.Merita investitia?In cate zile ati primit-o?

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

neata fetele!

o si o placintica cu branza de la noi! sa aveti o zi frumoasa!
revin ca sunt in urma!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Mihaela deci Josh e super tare, sa adoarma numai in masina si tu in parcare, te si vad inghesuita in masina cum dormi, bine macar ca nu e frig. Stiu ca ti-e greu acum dar sa vezi cand o sa fie mare si o sa ii povestesti ce o sa va distrati.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

astazi a dormit pe canapea,vreo oracred ca din cauza ca i-am explicat ca nu poate mami sa-l scoata pe vantul asta de afara..ma dispera vanturile din zona asta,suntem la 2km de ocean si de aia.te iau pe sus cateodata

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Lore!
[sarbatoare][sarbatoare] La multi ani tuturor celor aniversati azi!

Mergi la inceput

Ce de aniversati astazi ( si chiar Luto,ce de varsatori):

Lore La multi ani!

Si tuturor puiutilor La multe lunite!!!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Scaunul de masina este asta http://www.bimbomarket.it/gb/en/proxima-car-seat-europe-P16720.htm dar nu se poate atasa la carucior
Sau tu vrei sa se potriveasca la culoare? CA asa, din cate stiu eu, numai scoicile se pot atasa la carut dar cu alea nu faci mare branza

ce culoare, soro? sa pot sa-l pun pe carucior... scoica sa zic si eu! dar de ce zici ca nu fac mare branza? nu cred ca pot sa-l pun pe carol in scaun din asta deja. cu toate ca atunci cand ne trebuie noua sa plecam el va avea 6 luni jumate deci cred ca va avea voie sa stea in cureci! multumesc de link. e foarte interesant site-ul si tot navigand zilele astea imi dau seama ce scumpe sunt toate alea pe la noi, neicutza!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

scoicile sunt facute pt copii pana la 9 luni. cred ca e prea devreme la 6 jumate in scaun normal.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ce mai faceti, ne mai tineti minte si pe noi? :-) sper.

Noi aglomerate, ce sa facem, am ramas si fara bona o perioada micuta ar trebui pentru ca este bolnava, bine, prima oara in 2 ani asa ca nu ma agit. Insa, pentru ca nici nu am primit inca indemnizatia, (vine prima oara prin feb sau martie) si pentru ca planuim vacanta de anul acesta din Rodhos cu noi toti, familion mare de 4 persoane, atunci m-am gandit sa ii spun sa facem pauza o luna, luna februarie, si asa e o luna micuta si deja de mai mult de o saptamana stau eu cu fetele mele.

PLus ca am niste fete model, ce sa zic, si eu ca cioara, dar sincer, e tare simplu si frumos, sunt niste scumpe si niste dulci amandoua, se joaca atat cat se poate impreuna, in rest, Alessia e o dulce, o dragaleste si o pupa pe cea mica non stop, ieri a luat-o langa ea si ii arata un album de poze: uite Isa aici e mami, aici e tati a meu, Aiesia nu stiu unde este... (erau poze de acum cativa ani, deci Aiesia nu era deloc ) si Isa e incantata rade in hohote cand o vede pe Alessia.

Nu imi vine sa cred cat e de buna Alessia, abia o asteapta pe Isa sa creasca sa mearga la Bordei in parc (ea spune asa), sa o tina de manute sa nu ”tada” - nu prea spune c, sau l sau r inca.

Insa vorbeste atat de mult, face niste fraze extrem de complexe si e atat de desteapta! Bineinteles ca de Alessia vorbesc . Astazi dimineata s-a trezit si a venit in sufragerie (ele au bezna cu o luminita de veghe in camera lor) si cand a venit spune: ”uite mami, aici e soare, soarele face lumina”. Am cazut pe spate, e o scumpa si o buna, cooperam extraordinar, ne jucam si e o scumpa. E o mini-mami si prietena mea in continuare. As merge cu ea si la cafenele si peste tot, numai ca e cam racoare si dureaza sa le imbrac. Dar scoatem noi parleala si cand vine tati pe la 6-7 de la servici, top si noi cu cerinta de a iesi afara. Si ne duce dragul de el...

In primavara vara vreau sa mearga si ea la gradinita, merge acolo unde este si verisorul ei, abia asteapta. Si din octombrie poate ma duc si eu la birou, ma mai gandesc, ar cam trebui ca se anunta niste schimbari...in bine. Dar mai e pana acolo.

In rest, asteptam vacanta, ne jucam si ne distram, Isa papa, maine face si ea 5 lunite. Bine, diversificat inseamna niste cereale la masa de la 6 si mar cu banana dimineata. M
ai avem mult pana departe, stiti vorba aia, insa avem si timp nu ne grabeste nimeni.

Am pus pozici noi cu fetele mele dulci si bune aici: http://family.webshots.com/photo/2207853580102256463SvAAit

fetita cu codite si verisorul cel mergaret la gradinita in prima poza.

De cand le-am pus pe amandoua in camera, Alessia e incantata, amandoua sunt, Alessiuta vorbeste incet, in soapta seara sa nu o trezeasca pe Isa, pe amandoua le culc in acelasi timp si dupa ce adoarme Isa ma intind langa Alessia (ca tot are pat mare) pana adoarme. Insa de multe ori adorm si eu si ma mut in patul conjugal mai tarzior. Plus ca la pranz mai bag un somnic cu ele...viata pe mine! si ma gandesc sa imi si schimb culoarea la par - in caramel/cognac/aramiu cu reflexe aurii...mai studiez. nu e mare diferenta dar nu mai vreau cenusiu (deodata mi se pare ca orice culoare cenusie e similara cu prafuit. mai studiez)

va pupam si ne mai auzim ca ma duc sa fac un piureut, Isa doarme si Alessia se joaca singurica.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cuscra noi tocmai am citit ce face Mihanea si ne bucuram tare ca e asa activ....Ama seamna cu mami pana acum din pacate...mai usor cu sportul....

girfa e super, o roade la urechi, la picioare..ii baga boticul in gura de tot si vine f repede...eu am comandat sambata seara, luni m-au sunat si marti era la proprietara...de pe dinobebe punct ro..

pentru Mihnea si pentru mamica lui...

ma relaxeaza sa gatesc..merge repede ca am vreo 2-3 gadgeturi , iar placinta cu branza cu foi linco si dupa reteta pe care am scris o si aici e o nebunie..cel putin cand e calda si se face atat de usor....

btw monica nu stiu de ce a iesit cioco asa, la mine iese perfect se taie, e tare,....mi se pare cam multa apa 125ml dar am vazut ca e si mai putin unt fata de cata margarina e in reteta mea...
reteta asta o are sotul de la nasii lui si intra tot la capitolul gusturi din copilarie....daca au iesit cocoloase inseamna ca nu ai omogenizat bine sau cernut inainte laptele....
noi am facut o de enorm de multe ori si am obs ca de ex daca schimbam zaharul poate sa iasa textura altfel...ultima data am facut-o cu zahar brun, am pus cu 20% mai putin si a iesit la fel de buna dar intr-adevar un pic caramel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi!

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Oare Liliacul nostru ce mai face?

de Natalia (03.09.09)

Fetele, recuperez, recuperez...si ma apuca frustrarile ca nu-s in stare sa fiu ordonata ca Raluk sau ca Mangulica
Dar sunt pe drumul cel bun

Am crestinat si noi baitanul, a fost super de gashca, n-a urlat, nu s-a zbatut, nu a facut fite decat dupa ce a realizat ca dupa dusul ala cald cu ulei si mir si alte (des)cantece n-a sarit in sus. S-a potolit la Sfanta Impartasanie...adica ceva-ceva i s-a dat de papa
Iertare pentru ca nu va arat acum pozici, dar nici eu nu le-am vazut, ca numai fotograf n-am fost in acea zi, in rest...de toate.
Si cum pozarul nostru a cazut la datorie rapus de-o raceala, parca mi-e jena sa-l sun si sa-i zic sa se ridice din pat, sa faca bine sa dea cele 39 de grade la o parte ca eu vreau pozele... Sper sa ma intelegeti.

Sper sa ma activez de-acum... Nu va zic ce faceam eu sambata noapte dupa ce am culcat menajeria. Stateam si citeam din urma...ce-ati mai dezbatut...dar n-am mai avut forta sa intevin.

Va pupilez!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput