Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Adre eu am pierdut postul tau,ce intrebai? Mai zi o data te rog.
Pune eventual niste poze cu Chiara in wrap ca e mai usor sa ne dam cu parerea

Dana,exagerezi, n-ai zis nimic aiurea si nici n-ai scurmat in nimic

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza

Maaare inspiratie am avut ea aseara cand m-am apucat sa fac curatenie in bucatarie la 12 noaptea..acum am aflat de la voi ca azi e sarbatoare

Razvi e de groaza cu intorsul asta,pana acum 2-3 zile se intorcea o data la 1-2 zile...eii,smecherasu' s-a prins mai bine cum se face si acum hop-top,din 2 miscari se intoarce.Ieri,nu de putine ori,mi-a ajuns la marginea patului
Acum le-am intins flacailor 2 pilote pe jos sa se tot intoarca pana ametesc.Da,da...flacailor ca si Alex a dat in minte de bebe...se intinde langa Razvi si ii imita miscarile

Nela,. Deocamdata stagnam cu alimentele introduse.Papam dimineata la 10 mar ras si apoi suc de morcov + mar si la masa de la 3-4 alternam o zi cu cereale si o zi cu pireut (dovlecel, morcov+dovlecel, morcov + albitura).

Am vazut ca ne-a scris Adi (pe care o cu drag),ma intorc sa citesc in liniste postarea

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Andre, mai..e prea complicat cu lasgna aceea..ceva mai simplut; oricum vorbim la telefon..noi saptamana aceasta, candva (in cursul saptamanii), trebuie sa ajungem la BN, sa depunem niste acte..cand aflam ce si cum, te sun si stabilim o treaba!
Fac lasagna cu dragoste, sa stii. oricum, vorbim la telefon. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Adre eu am pierdut postul tau,ce intrebai? Mai zi o data te rog.Pune eventual niste poze cu Chiara in wrap ca e mai usor sa ne dam cu parerea
Saru mana. Intrebam daca gresesc...imi iese o pozitie in care Chiara sta cu picioarele atarnand, drepte (ma simt in siguranta eu asa) si nu stiam daca pozitia e corecta. Pun poze, saru mana mult Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Nela felicitari pt luatul in greutate Noi am inceput sa stam in fundulet-sta cateva minute bune neajutat-si plans la cea mai mica chestie cand se joaca,e foarte nerabdator.Daca ii dau de ex o jucarie in mana si nu reuseste din prima s-o duca la gura sau i se incurca pe degete apai sa vezi scandal,nu mai vrea nimic dupa aia

Io imi salvez mesajul lui Adi cu diversificarea,am zis,am zis
! Adi,multumim mult de tot,uite ca nu mi-a trecut prin cap faza cu fierul si cerealele,io chiar ma gandeam sa trec direct pe piureuri de fructe.De suc de portocala stiam si eu ca irita,de mar insa banuiam si aveam nevoie de o confirmare..multam mult inca o data,esti o comoara la casa omului!

Piciul meu e acum in patut cu noul carusel(second hand) si deja vocifereaza.Ma duc sa-l iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Loremunteanu la multi ani fericiti!

Mihaela merci! punem Ergo carrierul pe lista de cadouri (numa' sper sa se si bage cineva sa-l cumpere)

Nela asa deci? papa bine puiul si mai pune si carnita?! minunat!
nu reusesc sa mi te-nchipui in rolul de balaur cu sapte capete, dar pe Sorin parca-l vad asa, super calm, zambind in coltul gurii
Mie imi place cum comenteaza sotul tau la unele mesaje de pe blog..mi-l si imaginez la serviciu, intr-o pauza de sedinte, ca va trimite repede repede un rand, sa va reamniteasca cat ii sunteti de dragi
Plimbarica placuta!

Danuta faina vacanta! am zis si aseara..ce mi s-a parut super romantic?! faptul ca ati plecat de acasa in luna de miere, dar nu aveati o destinatie fixata..super! ca faza aceea cu pusul degetului pe glob!

Cecilia banuiesc ca a fost bine la examenul de ieri..asteptam poze cu mamaruta in actiune!

Suede mai da' ce de minunatii face Mihnea cel sarmant! bafta la dentist!

no..cam asta este! ma apuc si eu de ceva..treaba..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Andre, mai..e prea complicat cu lasgna aceea..ceva mai simplut; oricum vorbim la telefon..noi saptamana aceasta, candva (in cursul saptamanii), trebuie sa ajungem la BN, sa depunem niste acte..
cand aflam ce si cum, te sun si stabilim o treaba!

Fac lasagna cu dragoste, sa stii. oricum, vorbim la telefon.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

ce frumos ai spus!!!
vorbim, vorbim!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Adi,reiese din randurile tale cat de minunat e tatal taujos palaria!
Ma gandeam si eu acum la marul ras pe care i-l dau lu' Razvi si ca zici ca e acid...acum,ma intreb eu,oare daca ii fac mar copt,nu e mai ok? Oare isi pierde din vitamine?

Lore,La Multi Ani!!!

si La Multe Lunite inainte dovleceilor sarbatoriti azisa cresca mari,sanatosi ca frumosi sunt deja

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Adre eu am pierdut postul tau,ce intrebai? Mai zi o data te rog.
Pune eventual niste poze cu Chiara in wrap ca e mai usor sa ne dam cu parerea

Saru mana. Intrebam daca gresesc...imi iese o pozitie in care Chiara sta cu picioarele atarnand, drepte (ma simt in siguranta eu asa) si nu stiam daca pozitia e corecta. Pun poze, saru mana mult

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

mmm,nu stiu ce pozitie e dar nu e bine sa stea cu piciorutele drepte mai ales la 2 lunite.asteptam pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela imi pare bine ca a luat Ana in greutate, cerealele practic au venit in plus fata de lapticul de la tine si organismul ei a si profitat si lea pus la rezerva

Mihaela deci Josh e super tare, sa adoarma numai in masina si tu in parcare, te si vad inghesuita in masina cum dormi, bine macar ca nu e frig. Stiu ca ti-e greu acum dar sa vezi cand o sa fie mare si o sa ii povestesti ce o sa va distrati.

Mergi la inceput