Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata!

Luci multumim pentru capitol si pentru cuvinte...

Mai, eu sa stiti ca m-am simtit putin ieri..ca scurmatoarea-n murdarie..asa ca imi cer scuze daca lucrurile s-au precipitat de la mesajul meu de duminica; nu-mi retrag cuuvintele pentru ca reprezinta ceea ce eu cred referitor la cresterea unui copil..dar nici nu vreau sa fie cineva suparat! Pace?

No bun...

Andre am vazut mesajul tau, dar nu m-am bagat ca nu ma stiu cum trebuie...dupa ce ne-a explicat Raluk in mesajul de la capitolul trecut, pe la pagina 2, am descoperit si eu America..eu o puneam pe Ana altfel..imi este greu sa explic (ma intreb oare de unde am invatat eu metoda aceea??!!); aseara am incercat cum explica ea acolo si chiar simt ca purtatul in wrap este o placere (mie imi tot atarna ana..se lasa materialul, nu stiu, dar ceva nu era bine..)
Poate am reusi cumva sa ne intalnim..eu v-as invita la noi intr-o zi; suntem mai inghesuiti, dar daca pe voi nu va deranjeaza, pe noi nici atat..si vii cu Chiara si facem niste exercitii cu wrapul ..ne mai ajutam una pe alta..om reusi ceva pana la urma..ce zici?
(face grig niste clatite)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sa va zic ce ispravi mai face fiul meu:
-mana si pumnul sunt foarte interesante,tine pumnul in sus si il analizeaza de Doamne! ce-o fi asta...;gustos mai e!!!
-se invarte in pat si se intoarce de pe spate pe-o parte ca titirezul
-pe spate cand sta,isi ridica fundul in sus,de zici ca vrea sa sara
-tot din pozitia culcat pe spate,tras de maini se ridica cu cap cu tot
-clantane adica gangureste intr-una
-rade in hohote cand ne jucam

si cea mai tare:

Tinut de subtiori paseste.Mi-a venit sa-l mananc cand l-am vazut.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Raluca bine ca ti-ai dat seama! Si eu i-am dat lui Andrei sa linga o feliuta de mar si incepuse sa suga tare din ea si i-am scos-o repede de frica sa nu rupa vreun coltisor.

Kawa

Adi ne-a fost dor de tine. Sa va traiasca micul crestin, dar vrem si noi poooooooze. Bine ca ai scapat de vizitatori! Am retinut sfaturile despre diversificare !

Danangie eu cred ca la masina de vase nu se pune! Adica eu spal cam tot timpul!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie
[font=Comic Sans MS][teal]ANDRE ce draguta esti , si cum sa-mi dai peria? Am sa ma uit mai intai pe aici si daca nu gasesc...'om gasi noi un mod ca sa imi dai peria,nu?
Iti trimit prin posta. Nu mai tin minte exact unde esti, dar da-mi de stire daca nu gasesti, ca mai iau o perie cu drag.
Citat:
citat din mesajul lui angelliAndrecluj drum bun sa fii fericita in noul vostru inceput.E de vis zona in care pleci tin minte ca spuneai ca marea este aproape.
Multumesc din inima
Citat:
citat din mesajul lui santorini[b]Andre bebele poate sta si cu picioarele afara dar asa cum mi-au explicat fetele genunchii trebuie sa fie la nivelul fundului, aica sa faca un unghi de 90 de grade. Pozitia asta eu am iteles ca e pt bebei mai mari, care isi tin capul (Andrei are deja 5 luni). Nu stiu daca e indicata pt Chiara. Eu am studiat pozitii si pe www.sleepywrap.com si pe www.lilly pod wrap.com. Poate te ajuta.
Multumesc frumos, inseamna ca gresesc. Dar daca ii adun picioarele in forma de broscuta o fi bine la 2 luni? Noi am fost ieri la controlul de sold si l-am intrebat pe prof si de wrap, raspunsul a fost "doamna, orice ii va displacea copilului dvs. va va da de stire". na Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Danangie daca tot ma uit afara pe geam si vad ca ninge ca naiba,iarna asta nu se mai termina ,incep si eu sa visez,ce sa fac...la vara,la mare,la soare...
Cred ca poti spala cu masina vasele...rufele-i pacat!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Sevus dragelor!

Adi, mi-ai facut o surpriza de milioane, chiar ma gandeam la tine zilele astea, ce mai faceti, cu caldurile si toate cele. Am uitat de socrela & Co, chiar ca ziceai tu ca o sa vina. Te admir ca nu ti-ai pierdut stapanirea de sine cu ele. Te pup si mai scrie-ne de tine, mi-a fost dor de postarile tale. Si zi-i la ginerica Adam ca Ana incepe sa mai puna carnita de cand cu cerealele astea (a pus 250-300gr intr-o saptamana, doamne ajuta!). Ii e dor de Adam, oricum.

Danuta, superbe pozele din Venezuela, de la cele din jungla (mi-a placut tare mult camera din jungla, cu peretii din sarma), pana la cele cu cascada aceea. Foarte frumos, parca vedeam in imagini o carte a lui Jules Verne! Si tu esti o slabuta frumusica.

Suede, cu delfini mai poti inota si in Brazilia, cu din aceia roz cu trompa, ca nu stiu cum sa le zic sau ce specie sunt. Mexico este frumos insa nu e chiar safe. Au niste plaje supebe. Sotul meu a fost in Guadalajara in delegatie acum 4 ani si a ramas foarte impresionat. Mexico City nu l-a impresionat cine stie ce, insa Guad-ul da.

Vik, te pup. Ah, de abia astept poze cu mamaruta plina pana la urechi de cerealute.

Mely, ce draguta ai fost cu pozele mele, multumesc. I-am zis la Sorin ca uite ce zice Mely, ca noi nu ne certam. Zambea asa, in coltul gurii, ceva de genul: nu te-a prins ea cand tu zbieri ca un balaur cu sapte capete si eu te las sa vorbesti... Cam asa ne certam noi: eu ma turez si sotul ma ignora cu gratie.
Ce frumos ca ati iesit ieri, fie si cu treburi. Ce mai fac baietii? Tu ce ii mai dai sa manance juniorului ca parte a diversificarii?

Ralucap, esti o draguita. Sotul meu este genul acela ce tace, tace, dar si cand da cate una!!!
Mai ai pozici mai noi cu Natalix?

Dana, . Ce frumoasa e Ana, ti-am zis astazi? Ai fost foarte draguta cu mesajul tau ieri (cel referitor la faptul ca imi impart cu voi lucrurile frumoase, atat de dragi mie). Imi esti tare draga.

Miha, ce mai face Josh cel mancacios? Cat de bine documentat a fost postul tau cu purtatoarele (wrap/sling/carrie). Super, eu una iti multumesc tare pentru info, foarte utile. Eu nu mai investesc pentru ca am deja acel carrier si acum sta f bine in carucior, doamne ajuta!

Noi mergem la plimbarica. See you later, alligators!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15Andre am vazut mesajul tau, dar nu m-am bagat ca nu ma stiu cum trebuie...dupa ce ne-a explicat Raluk in mesajul de la capitolul trecut, pe la pagina 2, am descoperit si eu America..eu o puneam pe Ana altfel..imi este greu sa explic (ma intreb oare de unde am invatat eu metoda aceea??!!); aseara am incercat cum explica ea acolo si chiar simt ca purtatul in wrap este o placere (mie imi tot atarna ana..se lasa materialul, nu stiu, dar ceva nu era bine..)Poate am reusi cumva sa ne intalnim..eu v-as invita la noi intr-o zi; suntem mai inghesuiti, dar daca pe voi nu va deranjeaza, pe noi nici atat..si vii cu Chiara si facem niste exercitii cu wrapul ..ne mai ajutam una pe alta..om reusi ceva pana la urma..ce zici?(face grig niste clatite)
Si daca va invitam noi si fac o lasagna? Sa stii ca m-am gandit sa ne vedem in casa la una din noi. La mine nu e inghesuit, e dezordine mare pentru ca de 3 saptamani impachetez, bag, scot, curat, spal, mai pun o data in cutii, etc. Stiu ca ai vazut mesajul meu si stiu ca de la tine voi invata sa imi tin copila in wrap. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Nela merci!
Cred ca e super senzatia...

IANUARIE:

Mergi la inceput

Adi multumim frumos, frumos! pentru sfaturi si idei! m-am bucurat tare mult sa te citesc!
Ce peripetii mai si cu soacra! mi-a fost mila de tatal tau, zau..el saracu sa faca mancare, sa puna si sa stranga pt atatia oamenii..dar soacra aceea nu s-o fi simtit, asa, macar un pic?!! de fapt, am vazut ca s-a simtit si a facut ciorba de "shalata"......vaaai!!!
Si tu spui niste chestii care mi se par super logice, dar mie oare de ce nu-mi trec prin cap?! cum este faza cu acoperitul caruciorului cand mergem in aglomeratie..Ana este destul de agitata cand mergem sambata dimineata la cumparaturi..lume multa, muzica..
Daca mai ai chestii interesante despre diversificare/crescut copchii, pune si pentru noi pe mailul comun..saru'mana!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Andre, mai..e prea complicat cu lasgna aceea..ceva mai simplut; oricum vorbim la telefon..noi saptamana aceasta, candva (in cursul saptamanii), trebuie sa ajungem la BN, sa depunem niste acte..
cand aflam ce si cum, te sun si stabilim o treaba!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput