Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangieANDRECLUJ nici eu nu am intrat de mult tare....unde vei merge in It? Vii de tot? [/teal][/b][/font=Comic Sans MS]
Sper din inima ca de tot. La Cosenza. Pentru perie eu iti recomand un dr brown's, sunt tare multumita de ea. Vrei sa cumpar sa pun in bagaj una pt tine? Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata,

Vikmultumim de .
Ioana ce faci?Ai comis-o?.Iti tin pumnii sa nu daca nu-ti doresti.
Danuta foarte frumos in Venezuela.Legat de urmatoarea escapada,va recomand Mexic.Este singura tara din lume in care este permis scaldatul cu delfini...e de vis.A fost sotul meu,din pacate eu nu-l cunosteam atunci dar mi-a promis ca o sa mergem impreuna.
Problema noastra acum este zborul foarte lung,ce face puiul atatea ore in avion?
Legat de sterilet,trebuie sa-mi pun si eu,dar nu stiu cand ajung .De par nu mai vorbesc,noroc ca are de unde sa cada...dar e enervant rau

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDRE ce draguta esti , si cum sa-mi dai peria? Am sa ma uit mai intai pe aici si daca nu gasesc...'om gasi noi un mod ca sa imi dai peria,nu?

Eu nu mai tin minte nici o parola, de la poze, de deschis cap........ca vorbeam de tinere de minte......mi le trimite cineva va rog pe PM? Multumesc.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Apropo...si azi trebuie sa merg la dentist...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Adi mercedes felicitari pt botez ne bucuram ca intotdeauna de postarile tale
Danangie nu am apucat sa iti spun ce m-ai impresionat cu forta ta de mamica exemplara iar baieteii tai sunt foarte frumosi.
Andrecluj drum bun sa fii fericita in noul vostru inceput.E de vis zona in care pleci tin minte ca spuneai ca marea este aproape.

Eu tot program haotic am, oricat m-as da cu posteriorul de pamant nu reusesc sa il adorm pe Nicholas inainte de 12 noaptea cu toate masajele si voodoo si cantece si plimbat cu capul pe sus.Regurgitarea ne-a facut mari problememe, ramanea flamand si nu aveam tztitzi asa repede, gaze la stomacel si constipatie.I-am mai dat si biberon(rar), cereale de orez(1 data cu lingurita) iar aseara lapte antiregurgitare
tot cu lingurita e flamand saracutul, imi smulge castronelul din mana sa pape mai repede.
Ideea e ca din cand in cand in scaun gasesc niste bucatele albe parca e tencuiala, ce o fi?am gugaluit si nu am gasit nimic concret.
Ce sa fac sa nu mai sara cursorul la mijlocul paginii ca mereu imi ies greseli.Nu le am cu astea.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Am intrat sa o salut pe Adi si sa ii spun ca ma bucur mult ca ne mai scrie. Bine ca ai trecut cu bine peste vizite. Si noi suntem destul de stricti cu programul fetelor si e foarte bine asa, te straduiesti o gramada sa le faci program si ei sunt asa de linistiti si vine cineva si spune ca chinui copilul .

Mada si eu zic sa le dai doar ce e proaspat, mai ales ca din ce stiu in compot se pune zahar ceea ce nu este OK. Bebelusii nu se plictisesc sa manance acelasi tip de mancare tot timpul.

Mergi la inceput

Monica vezi ca isofixul vine separat, dar ideea este ca tb masina sa iti permita sa pui Isofix, nu la orice masina se potriveste, sa ma corecteze cineva daca gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SUEDE ce vorbesti tu acolo Venezuela, Mexic.....hmmm ce chef de vacanta ammmm

Voi mancati ??Eu cam le mananc.....cand inainte de sarcini...nici sa aud de ele....si drept dovada.....mi-am achizitionat un frumos colacel la solduri... si o burta de zici ca-s ..........

Azi e sarbatoare...crucie rosie cu paranteze.....in caz ca aveati in plan .Apropos de asta.....dar e pacat sa speli la masina de spalat vasele? Rufele da.....dar vasele???

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna dimi fetele!

Iulika sa va fie de bine baita in cada. Eu pe Andrei cred ca l-a primavara o sa-l bag in cada pt ca e f frig la noi in baie.

Andre bebele poate sta si cu picioarele afara dar asa cum mi-au explicat fetele genunchii trebuie sa fie la nivelul fundului, aica sa faca un unghi de 90 de grade. Pozitia asta eu am iteles ca e pt bebei mai mari, care isi tin capul (Andrei are deja 5 luni). Nu stiu daca e indicata pt Chiara. Eu am studiat pozitii si pe www.sleepywrap.com si pe www.lilly pod wrap.com. Poate te ajuta.

Ellenuta pe Ana sa nu raceasca!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Eu pt Teodora am Maxi Cosi Tobi de care sunt foarte multumita:

http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/tobi

L-am luat de la miniblu. O sa treaca la Andreea si oa sa ii iau Teodorei unul pt copii mai mari.

Mergi la inceput