Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*
Raspunsuri - Pagina 11
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Tocmai am aflat ca baiatul unei prietene la care am fost in vizita vineri, are scarlatina!!!!! ![]() ![]() ![]() Ce implicatii ar avea scarlatina la 4 luni????? ![]() ![]() ![]() Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)Asa s-a nascut Loris |
Offf, imi pare rau sa aud. Eu nu stiu nimic de boala cu pricina, sa te pot ajuta. Lasa ca Loris are imunitatea bine formata, o sa vezi ca nu va pati nimic.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
kemsy sa-ti traiasca baiatul. sa dea D-zeu sa nu fie nici o problema cu scarlatina. habar nu am ce sa zic. imi pare ca esti somera.
sa stii ca si aici baby cookul costa 90 de lire. magarii, de la 60 acum 2 ani.
raluca fara sa stiu, i-am luat lui fiu-meu lingurite si castronase de la ikea de Polypropylene plastic, care nu contine BPA din cate am cercetat. 6 lingurite, 1.29 lire. si castronasele au fost o nimica toata. mai cercetez, sa fiu sigura ca sunt safe. 

ma duc sa vad poze de vik.
nela, cine stie...oricum v-am visat zambitori, dansatori, delicati, asa cum reiese din poze, posturi, povestiri.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
anamaria1979 spune:
Kemsy multa sanatate lui Loris! Sa fie sanatos si papacios!
Vik pozele sunt dragute!
Azi a mancat alex piure de mere. Si a fost misto eu bagam lingurita in castronel , el baga manuta, eu bagam lingurita in gurita el dadea cu manuta pe fatuca si prin par. Ce sa mai si radea se veselea el mandru de realizari![]()
anamaria1979 spune:
Isabela Maria e frumusica si ce grasunica. Imi plac copilasi pufosi parca iti vine sa musti din ei (de drag binenteles).![]()
NelaM spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl nela, cine stie...oricum v-am visat zambitori, dansatori, delicati, asa cum reiese din poze, posturi, povestiri. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Maria, ce frumos ai zis.

Ma culc cu un zambet larg pe buze.

Cum mai e Aidan cu scaunele? S-a mai reglat, iese usor? Va pup.
Vik, am vazut toate pozele, gata! Ce draguta este mamarutza cu bavetica de plastic... si cu forumul, draga de ea! O frumoasa, ce sa mai!
Apropo de bavetica, eu am luat din aceea din material sintetic, ca de umbrela, prin care nu trece lichidul, e foarte practica si moale, imediat o spal si se usuca repede.
O seara placuta va doresc, dragelor!
Mely, ce-ai facut la examen, ca am uitat sa te intreb? Sper ca l-ai luat. Sa iti repari masina ca nu tine, auzi, sa speli la mana... of of!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Intru f scurt numai sa va dau binete si sa va zic ca din ceva motive similare cu ale Cristinei voi aparea cu alt nik. Ma veti recunoaste voi.
Va pupa fata!
de Natalia (03.09.09)
kemsy spune:
Uff, sper sa nu fie nimic cu scarlatina, ca am citit ca se transmite prin saliva...
Multumim pentru urarile de bine la implinirea celor 4 lunite![]()
LA MULTI ANI LOREMUNTEANU!!!

Loris creste, e ditai lunganul, rade (intr-un stil de zici ca plange sau se vaita
), zambeste, ridica picioarele si funduletul apoi le face vant in fata, si se impinge, inca nu se intoarce (pe burta il pun putin, ca nu ii place, stie doar sa tina capul ridicat, iar cand oboseste plange), inca avem probleme cu crustele, iar fara crema se scarpina si plange, se trezeste noaptea la 2 ore sa pape, chiar daca molfaie 1 minut la san
si il chinuie tare partzurile, le scoate cu scandal.Dar in general e foarte senin si zambaret!!![]()
Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl kemsy sa-ti traiasca baiatul. sa dea D-zeu sa nu fie nici o problema cu scarlatina. habar nu am ce sa zic. imi pare ca esti somera. sa stii ca si aici baby cookul costa 90 de lire. magarii, de la 60 acum 2 ani.MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mie nu-mi pare rau, ca nu ma platea din mai 2009. Asa ca acum iau indemnizatia de somaj, iar pe la toamna incep sa caut altceva, sigur gasesc, poate chiar in alt domeniu, cum mi-ar place!

Pana atunci ma bucur de nazdravanul meu!!

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)Asa s-a nascut Loris
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui NelaM Maria, ce frumos ai zis. ![]() Ma culc cu un zambet larg pe buze. ![]() Cum mai e Aidan cu scaunele? S-a mai reglat, iese usor? Va pup. |
pai ieri nu a facut. alaltaieri a facut singur. sa spreram ca azi va face. am descoperit cred de ce se schimonsea asa cand facea parturi. am inceput sa-i dau cateva lingrutie de ceai de chimen si i-am pus crema de galbenele de la weleda chiar la intrarea in fundic. mi s-a parut ca e cam rosu si am zis sa nu-l usture de la cata caca face in zilele cand face. si vad acum acum le da foarte lejer. tot des se trezeste noaptea.
citeam ca te trezesti sa te mulgi la 4 si ma intrebam dk nu ai putea face operatiunea de cu seara, ca doar la frigi rezista cateva zile, nu? ma bucur ca Ana ia in greutate. ma gnadeam la ce spunea Adi azi dimineata despre aportul de fier din cereale si ma intrebam dk nu s-o fi gasind si in legume. e imposibil sa nu le aiba anumite vegetables. tre' sa cercetez. asta a devenit vorba mea din ultima vreme.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Andrecluj spune:
Fetele mele, am pus la semnatura cateva poze cu pitica in wrap, va rog cand aveti vreme, cele care va pricepeti, corectati-ne pozitia, multumim mult mult.
Chiara Ada, vita mia Chiara creste