*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (100)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

amalia a mea isi bea lapticul de seara din biberon, pe patul mare, adoarme mancand 80% din cazuri.
Dimineata am renuntat la biberon, isi bea laptele din canita cu cioc in timp ce isi ia micul dejun.

Pe dinti o spal inainte, si daca nu adoarme o mai spal o tura si dupa, daca nu imi bag eu degetul cu pasta de dinti la ea in gurita si-i frec un pic pe dinti sa nu ramana cu laptele pe ei, nu se trezeste. Eu sunt tare stresata cu caria de biberon, v-am mai zis la inceputul iernii si de aia o spal cat de des pot, inclusiv dimineata. Si-i si place spalatul pe dinti, cand zic "Alexandra hai sa ne spalam pe dinti" se lumineaza la fata si fuge repede spre baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cherie... hihi...vine Pastele si-mi dai si un miel...ca mi-ai spus Anca
Poze de la Revelion sunt la semnatura, cu mandra mea imbracata in rochita de la Mosul DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Legat de carii...daca mostenirea genetica e proasta, va face oricum. Bine, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne implicam in igiena dintilor.
Cu David am procedat in felul urmator: la 5 luni jumate i-au iesit primii 2 dinti si am inceput prin a-l curata cu compresa sterila inmuiata in ceai de musetel. Pe la 10 luni am trecut la periuta de dinti pt copii, iar de la 1 an si 3-4 luni n-a mai baut noaptea nimic altceva decat apa. Cu toate acestea, la 3 ani au aparut primele carii...si de atunci asa o tinem. O data la o vreme suntem la stomatolog sa mai lucreze o carie, sa mai sigileze un dinte. Dintii definitivi care i-au aparut deja (are 6) par a fi mult mai sanatosi (sa dea Domnul!)
Nu e mancator de dulciuri, e mare fan fructe, se spala regulat pe dinti si niciodata nu e lasat necontrolat de noi dimineata si seara.
Cred ca eu sunt "autoarea", pentru ca am avut mereu dantura prastie.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am uitat sa va spun, de cand i-am scos biberonul cu lapte dimineata, doarme pana spre ora 9, adica de vreo luna. Cred ca se trezea la 7.30 doar ca sa bea din bibe
Asa ca isi ia portia de lapte direct la micul dejun, lapte cu cereale sau din cana. Daca are iaurt la micul dejun, atunci renuntam la lapte si-l servesc dupa amiaza, ca si gustare.

Camelia, si eu am oroare de caria de biberon, poate si pentru faptul ca de mica am avut oarece probleme cu dantura. Am noroc ca nu sunt fricoasa si am frecventat dentistul la timp. Rebeca are o dantura impecabila momentan, sper sa sarim peste cariile dintilor de lapte. Ce-i drept, igiena dentara a fost sfanta! Plus ca am avut mare grija la ce dulciuri mananca, din start am interzis oricui sa-i dea bomboane din cele ce se zdrobesc, gen dropsuri sau orice alt fel de bomboana care ar putea-o sfarama intre masele. Acadelele le-am limitat la maximul posibil, ca sa nu stea cu dulcele ala in gura atat timp.
Sper ca si Ecaterina sa-i semene, inca n-am inceput cu ea igienna dentara foarte stricta, dar nici mult nu mai are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

ramo uite aici:
http://www.librarie.net/carti/116736/Insula-Animalelor-figurine-magnetice

si la noi au mai avut succes cartile cu butoane, apasa butonul si se aude sunetul corespunzator animalului:
http://www.cartiabc.ro/Anna-Casalis-Tony-Wolf-Apasa-si-asculta-Animalele-salbatice-p-17719-c-0-p.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

iza....eu il spal pe david cu nenedent dar cu periuta speciala de bebe pentru ca nu mergea cu degetarul aferent..ma musca fff tare, asa ca dupa toaleta de seara ii pun pasta pe periuta si singur isi face de lucru, intai ii frec eu bine dintii, apoi el...

amalia...eu ii lasasem suptul de pranz la culcare pentru ca numai asa il puteam culca...ce lapte praf ai incercat?
off...cu cat sunt mai mari cu atat este mai greu intarcatul...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Si eu vreau sa-i iau periuta de dinti...deocamdata pt. cei 4 care-i are...cei de sus nici nu sunt iesiti de tot...
De cand n-o mai tin cu pampers, isi scoate sosetele si incearca sa le puna singura la loc...nu reuseste si sat cu labutel goale si io morrr...eu i le pun...ea le da jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Doamne ajuta! Ne rugam sa fie bine in continuare si sa treaca mai repede. Bun revenit acasa.
Bafta la exam.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetele, suntem acasaaaaaaaaaaaaaa! Pfuai, cand am intrat si-am simtit mirosul de `casa` am stat o clipa pe loc si doar am inspirat-expirat. Home, sweet home.
Suntem bine, stiu ca ati fost cu gandul la noi, multumesc din suflet, stiu sigur ca si gandurile voastre ne-au vindecat. Laura, Amalia, !
Toate analizele au iesit bine, pe biletul de iesire scrie Gastroenterocolita acuta, Angina acuta eritematoasa, Tulburari hidroelectrolitice.
Greu cu z duracell intre 4 pereti, spital, si tot ce implica... dar a trecut, kk inca e putin moale. Am mers ca nu mai dovedeam, oricat m-am straduit. La 2 duminica avea deja vreo 15 scaune, pe seara ajunsese la 20. Am lasat-o in casa fara nimic, ca-i era praf funduletul, si efectiv se oprea din mers si tasnea din ea, bineinteles cu plans.
Nu mai stiu ce sa scriu, inca despachetez, la 4 am exam, mai intru pe seara dupa ce citesc din urma.
Multzu inca o data ca sunteti!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris az a fost ok cu somnul de pranz! Exact cum am povestit, a adormit foarte usor si vad ca inca doarme..are 1 ora si jumatate.
I-a luat sotul aseara Milupa milumil junior 1+. E posibil sa nu mai vrea lapte. Oricum n-as vrea sa insist prea mult cu biberonul, ci eventual cu cana cu supapa sau cu cana normala. Nu mi se pare ok sa-i introduc biberonul la 1 an si 3 luni, cand pana acum n-a stiut de el, dar daca asa ar lua si laptele, nu-i bai.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Malinas, ma bucur ca ai revenit!
Amalia, bafta cu intarcatul, inteleg ca ati inceput bine
Si Ana Maria bea Milumil junior 1+, din canuta cu supapa, si se descurca. La noi intarcatul a venit de la sine, la 9 luni si 1 saptamana, fix la fel ca le cea mare! Atata am avut eu.
Laptele de dimineata il bea in bucatarie pe scaunel, impreuna cu Andreea, care sta la masa, iar cel de seara in camera, tot impreuna cu andreea, pe canapea langa mine.
Ramo, nu-i bai cu animalele alea...nici cea mica a mea nu are prea multa rabdare...se uita 1 minut, si gata le imprastie.. si ea stie cainele, pisica si cocosul. La ea cam toate animalele fac "hau"...
Cu crescutul copiilor de parinti vs bunici...ideal din punctul meu de vedere este ca (,) copilul sa fie crescut de parinti, si bunicii (acolo unde exista/este posibil) sa ajute la cresterea copiilor, nu sa fie autorii principali. Dar...sunt situatii si situatii...si fiecare hotaraste in functie de ce optiuni are.
Speedy, cam asa e si la noi, fac fetele o gramada de prostioare si se amuza... le cam las in principiu...am si eu cateva reguli clare unde nu le las deloc (pe cea mica in special, ca cea mare a inceput sa inteleaga): nu la cosul de gunoi (ce am aruncat e bun aruncat, nu se mai ia inapoi), nu la pantofi, nu la prize/cabluri, nu cocotate unde e f periculos... Nici cu hainele din dulap nu le prea las...ca totusi sunt spalate/calcate, si ce sa faca, sa le calce in picioare si sa le taraie pe jos? Asa ca le-am facut un sertar al lor unde pot umbla, cu cateva haine care au ramas mici
Mav ce mai face?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput