*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (100)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

fetelor va multumesc mult de raspunsuri, o sa cumpar si eu nenedent.
cherie
anca ma bucur ca sunteti acasa. ai fost azi la examen? cum se mai simte z? si

Mai am o intrebare : la gradinitele private primesc copii de 2 ani care nu fac la olita si nu mananca singuri?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, bine ati venit acasa!!! Cum a fost la exam?

LAURA, cum i-ai scos biberonul de la 7.30?

Ai mei beau laptele de seara in patut, din biberon; doar Anastasia, ultima jumatate de sticla o bea la mine in brate, pentru ca ea inca asa adoarme...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Mai doarme vreun cozonacel de la ora 19 seara? Al meu avea ora de nani la 20, dar de cand cu trecerea la ora de iarna da semne de oboseala de la 18:30, iar la 19 il pun la nani si adoarme imediat. In curand trecem la ora de vara si o sa doarma iar de la 20. Si desi se culca atat de devreme, doarme foarte bine pana la 7:30-8:30 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BABYZAPI, si eu am inceput sa-i spal pe dinti, tot cu nenedent si tot cu periute pt copii de la Oral B. Intai ii dau eu, dupa care apuca ei periuta si se mai freaca cu ea. Problema e ca ar trebui sa-i dau si eu seara dupa biberon dar nu stiu cum... ca sa nu-i trezesc.

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nenedent este o pasta ff buna care nu are fluor si da rezultate f bune. Garantez pentru aceasta pasta.. la noi se vede.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

fetelor va multumesc mult de raspunsuri, o sa cumpar si eu nenedent.
cherie
anca ma bucur ca sunteti acasa. ai fost azi la examen? cum se mai simte z? si

Mai am o intrebare : la gradinitele private primesc copii de 2 ani care nu fac la olita si nu mananca singuri?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Manumanu si Monicus multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mai doarme vreun cozonacel de la ora 19 seara? Al meu avea ora de nani la 20, dar de cand cu trecerea la ora de iarna da semne de oboseala de la 18:30, iar la 19 il pun la nani si adoarme imediat. In curand trecem la ora de vara si o sa doarma iar de la 20. Si desi se culca atat de devreme, doarme foarte bine pana la 7:30-8:30 dimineata.

isabela, miruna doarme in general de la 8.30 seara pana dimi in jur de 8. In zilele cand nu doarme la pranz, seara se culca mai devreme pe la 7.30 pt ca nu mai rezista inca o ora. ziua doarme cam 2,5 ore

la gradinite particulare primesc copii asa mici cu pampers si fara sa stie sa manance numai daca au grupa de cresa sau daca e toata institutia cresa particulara. si din ce am citit primesc cam pe la un an jumate dar nu e regula. daca te intereseaza varianta cu cresa particulara intra pe net si da cautare apoi cauta informatii de pe la mamici si alege cateva care sa iti convina ca si conditii: program, pret, distanta de casa, da un telefon si stabileste o intalnire. bafta si pupam ochiosul mic

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai ce-ati mai scris, ce discutii profunde care pe mine ma depasesc la ora aceasta dupa o zi de munca si calarit de fete.

Anca, ma bucur ca sunteti acasa si wow te-ai mai dus si la examen. Ai invatat la spital cumva, ambitioas ocu bursa .
Mirtha, decand doarme in patul ei Ana eu i-am citit poveste seara langa ea pana a adormit in bratele mele. Pe Elisa o adormea sotul atunci, acum mama. Mai rar suge in timp ce eu citesc dar imi este mai greu si nu pot sta cu Ana in brate. Ana adoarme asa frumos daca stau langa ea in pat, si mie imi face placere sa avem momentul nostru. Si doarme rupta pana pe la 7 dimineata cand suna ceasul, se trezeste si vine putin la iubit langa mine in patul meu.
Asa ca eu zic ca pentru ea e super bine asa, adoarme cu mine, se trezeste si vine langa mine.
De fapt solutia in sine pentru ca de cand s-a nascut Elisa s-a cam dat o lupta care pe care sa doarma langa mine. La inceput Elisa isi mai fura un cot de la Ana in timp ce o alaptam dupa care s-a schimbat situatia crescand Elisa si ridicandu-se in pat. Atunci a inceput Ana sa fie lovita, si Elisa se ridica brusc, se arunca pe spate si o lovea destul de puternic. Ea saracuta a rezistat eroic, nu s-a plans niciodata ca o doare imi spune mereu "mami stii ceva, Elisa e mica si nu ma doare". Probabil a rezistat ca sa mai prelungeasca migrarea in patul ei.
Oricum cu Ana am rezolvat-o, dar a durat 5 ani, sa vad cum o scot la capat cu Elisa ca vine bb si nu mai am acesti 5 ani la dispozitie.
Si cel mai important si eu si sotul ne-am descoperit slabiciunea, noi dormim foarte bine la fundul copiilor, acolo sa-i pipaim putin sa putem adormi si visa frumos. Adica pentru noi ca si cuplu n-a fost o problema ca ele au venit peste noi ci chiar o bucurie.
Babyzapi ce faza haioasa. Prin gradina noastra trec pisicile vecinilor si Elisa deja spune bine de tot miau-miau, e animalul preferat. In ceea ce priveste cresa eu cred ca trebuie sa te interesezi la cele pe care le vizezi ca fiecare are politica ei.
Malinas, ma bucur ca ai scris si ca esti bine. La fel si Mav , si Cherie , si Monicabo si Mamiseli
Amalia, mult succes cu intarcatul, o sa-ti fur exemplul cat de curand . Dar eu cred ca fug de acasa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Anca,bine ati revenit acasa.Sanatate multa lui Zibe si tie multa succes!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Pai, in momentul cand s-a trezit, am luat-o in brate si i-am spus ca ne schimbam si apoi mergem in bucatarie sa luam micul dejun. S-a uitat lung pe noptiera unde tineam biberonul si vreo 4-5 dimineti s-a scancit si mi-a aratat noptiera. Insa o luam cu povesti, cu jucarii, cu schimbatul scutecului si apoi repede in bucatarie si pregateam micul dejun
N-a fost greu, cum am spus, in 4-5 zile a uitat de biberonul de dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
LAURA, cum i-ai scos biberonul de la 7.30?

Ai mei beau laptele de seara in patut, din biberon; doar Anastasia, ultima jumatate de sticla o bea la mine in brate, pentru ca ea inca asa adoarme...

manu

Mergi la inceput