Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
Anca - bebeluna dormea la 4 dimineata. Ori cat ar misca ea nu poate sa ma trezeasca.
Neuronul meu gravid ma tine treaza. La 4 are impresia ca ora de masa si belit ochii le pereti.
Michaela- ma bucur ca ai stat cuminte.
Eu ieri m-am cam agitat pe afara prin curte si acum ma dor oasele dintre picioare si un pic spateel. Asa ca azi o las mai moale, decat fac mancare si platesc niste facturi.
Kossir - ma bucur ca Mihai a fost multumit de excursie. Fara mancare proasta nu ar mai avea farmec excursia
.
Despre gauri un urechi desi am mai discutat odata. Exista o crema Emla care in afara se da pe locul unde urmeaza sa se fac vaccinul si bb nu simte nimic. E pe baza de lidocaina si prilocaina. Eu voi folosi lidocaina pt urechi ca sa nu doara. Asta daca durerea este motivul pt care nu vreti gauri.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
am revenit de la medicul de familie, mi-a dat concediu prenatal, asa ca de azi sunt acasa. Dar vremea de afara ma cam deprima, e totul asa de gri si de prafuit, mi-e dor de soare si mult verde. Toata noaptea am facut drumuri la baie.
36+
oanaiacovita spune:
Neata si de la cei mai lenesi.![]()
Am intrat in luna in care o sa imi vad puiul.
Rebiana iti tin pumnii de pe acum pentru miercuri si sunt convinsa ca o sa vii cu vesti bune.
Denisa si noua ne-a luat tati bebeul miscator. Este deja pus la masina. E de fapt al doilea ca mai aveam unul. Noi am pus de mult semnul, pentru ca sa nu il mai claxoneze ceilalti ca merge incet.![]()
Anca wow ce putin mai e si la tine.
Mihaela ma bucur ca ai avut grija de tine. Tin pumnii pentru miercuri.
Ate la noi in Carrefour, capsele sunt langa cabinele de proba, acolo unde sunt si genti, ate, si tot felul de chestii minuscule.
Carmen off, bafta la serviciu sa nu te tina mult.
Cu gaurile in urechi, daca as fi avut fata, i-as fi facut in maternitate. Mie mi-au facut pe la 4 ani si imi aduc aminte si acum de durere. Deci daca acum o doare, macar nu va tine minte. Pentru ca daca vorbim de dureri, ar trebui sa nu le mai facem vaccinuri ca si alea dor mama mama.
Merg sa ma apuc de mancaruri ca azi avem in plan ardei umpluti, ciorba de perisoare si chftele.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Iar Tudor [...] e un derivat de la Theodor, "dar de la Dumnezeu", |
Multe carti si site-uri fac greseala asta, dar Tudor si Theodor nu au nimic in comun. Tudor e un nume de origine celtica si inseamna "legiuitorul poporului". Theodor vine din greaca si inseamna "darul lui Dumnezeu". Pronuntia oarecum asemanatoare a dus la aceasta confuzie.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
denisa frumos bebelusul pe arcuri :))
aveam si eu una pusa la masina , dar era doar lipita simpla, cu "bebe a bordo"
rebiana bafta la doctor! sa fie totul bine
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
oana ai dreptate, ce putin mai este...in seara asta iar trec prin lista cu lucrurile pentru spital. sa nu imi fi scapat ceva. neuronul meu gravid de vreo doua saptamani pluteste, fac liste si uit sa le iau cu mine la cumparaturi. astept cu nerabdare ziua de miercuri cand mergem la ecografie si sa ne intalnim cu doctorul ginecolog.
36+
Ina_3040 spune:
Neata fetele!
am ajuns si in februarie. Nu imi vine sa cred la a mai ramas un pic pana la marea intalnire 
ca tot vazusem discutii despre barbati, am trimis si eu un slide-show interesant pe mailul comun de pe gmail, e total off-topic si il putem sterge cand doriti. asta daca tot suntem majoritatea pe uscat de ceva timp 
va
pe toate si fara iepurasi grabiti, da?
PS mi se face si teama cand deschid forumul sa nu mai vad vreun alt "bravo XXX" ca unii iepurasi sunt inca asa de mici...
Ina
32+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 ca tot vazusem discutii despre barbati, am trimis si eu un slide-show interesant pe mailul comun de pe gmail, e total off-topic si il putem sterge cand doriti. asta daca tot suntem majoritatea pe uscat de ceva timp ![]() Ina 32+ ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Buna!
Cum ne ispitesti tu pe noi..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
michelle_sf spune:
Helau, helau!
Inceput de luna si de saptamana... pentru mine oricum deja zilele sunt la fel de cand stau acasa, sotul meu saracul se mai agita... Azi ma odihnesc si eu, am avut ieri musafiri cu un baietel de vreo 2 ani jumate tare obraznic 
Tipete frate, nu gluma, si cu pumni in maica-sa "nu vreau!!!!!!!" Aoleo, mi se intuneca privirea, si ma-sa nu-i reprosa nimica!
Referitor la gaurile in urechi, daca as avea fetita nici eu nu i-as face cand e asa micuta. Eu am primit cercelusi de aur cand aveam vreo 4 ani, m-am dus singura la dispensar la noi in sat, cu cerceii in buzunar (ai mei au avut mare incredere in mine inca de micuta) si mi-a facut asistenta gaurele, nu m-a durut decat o secunda, dar am fost atat de mandra de curajul meu, de nu va pot spune. Si acuma imi creste inima cand imi aduc aminte cum ma lauda toata lumea
Tot singura m-am dus si la dentinst prima oara ![]()
Vroiam sa si nominalizez, dar recunosc ca m-am trezit abia acu 20 de min si inca sunt in transa
. Am dormit 1 ora dar parca am recuperat toata noaptea. Ma mai uit acuma ce ati mai zis si revin mai tarziu. Va pup, o saptamana usoara si sa avem iepurasi sanatosi si mancaciosi toata luna (la termen, bineinteles) 

cu bebica de 32+ 
cum creste bebelusul meu drag
Rebiana27 spune:
Ninge ca-n povesti! Again! Nu-mi mai place, si-a pierdut farmecul...
Roxi e aiurea ca trebuie sa ne logam pe forumul 1 pentru a putea citi PM-urile dar sa speram ca se remediaza problemele tehnice. Pana una alta ti-am mai trimis unul ![]()
Oana asa-i, e luna in care-l vei vedea pe Eric!
Sa dea Dumnezeu sa fie cu bine si sa fiti amandoi sanatosi!
Carmen ma bucur ca Mihai s-a intors acasa entuziasmat!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!