Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Rebiana m-am uitat si eu pe geam. parca ziceau ca Bucurestiul nu e pe cod galben. Eu nu mai vreau zapada...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana merci, m.am lamurit si eu

michelle nu cred ca e copil obraznic, mai ales la 2 ani...e vina parintilor , poate nu avea chef de vizite sau daca parintii stiu ca el asa face nu trebuie sa mearga cu el , sa stea in parc sau acasa, unde copilului ii prieste, avea el un motiv pt care era nervos

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Dayanara eu zic ca era obosit, ca l-au carat toata ziua prin oras sa isi cumpere ei toale. Stiu ca atunci cand sunt obositi, copilasii sunt mai nervosi(nu stiu daca asta e exact termenul, dar oricum...) Oricum, copilasul asta face ce vrea cu mama, in orice moment al zilei ( iti dai seama ca nu invinuiesc aici copilul), in acelasi stil de neascultare totala. Cand chiar nu mai poate, mama il cheama pe tata, acesta ii spune "nu mai fa asta" si copilul se potoleste pentru o vreme.

cu bebica de 32+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

michelle, asae , cand sunt obositi sunt nervosi saracutii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am dat buzna pe la voi k avem nevoie si de votul vostru ,dak se poate.....
17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor, vesti bune de la ANDRA!!!!
I-am trimis un mesaj, convinsa fiind ca astazi se intoarce acasa cu minunea Ianis si mi-a confirmat: "Suntem gand la gand, acum 5 min am iesit pe poarta spitalului! Nu-mi vine sa cred, dupa 7 saptamani ma intorc acasa mamica cu o minune in brate!"
Mi s-au umezit ochii de cea mai frumoasa emotie! Aproape doua luni petrecute in spital i-au scos la iveala cele mai frumoase calitati si i-au oferit darul cel mai de pret: un baietel sanatos!
BRAVO ANDRA!!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

rebiana multumim pt vesti ! cat despre "gand la gand" s.au potrivit toate pana acum, sunt foarte atenta la ce visezi

andra ce bucurie! in sfarsit acasa cu bebe mic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ce frumos!!!!

Felicitari Andra!!!
Sa ajungeti cu bine acasa si te asteptam printre noi. Ti-am simtit lipsa mult.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana nu-i asa ca pe mine nu ma visezi pana peste vreo 2 sapt?

Fetele, ce alte simptome mai sunt la colestaza aia de care v-am tot auzit vorbind? Ca ma cam mananca pielea.
Am o stare asa de nervozitate, si la mine mereu se lasa cu mancarimi de piele cand ma simt asa. Miercuri ma duc sa imi fac IAR urocultura si mi-as lua si niste sange pt TGO si TGP. O intreb maine pe dra sa vedem ce zice, daca o auzit de asa ceva...

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

oana, in general la colestaza apar bubite gen urticarie, oricum sunt mancarimi insuportabile, urina inchisa la culoare, scaun deschis spre alb, pielea galbena , nu toate simptomele apar toate odata

POZE

Mergi la inceput