Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Aaa, nu ma mananca asa rau. Deci e clar pe fond nervos, dar totusi poate imi fac transaminazele alea 2. Ma uitam pe analizele de la inceput si erau fff ok.
Mersi Roxana.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
Andra
Sa va dea DD numai bucurii de aici inainte, un bebe Ianis papacios si somnoros![]()
Te asteptam cu poze, da?
Oana si pe mine ma mananca pielea mai ales noaptea/seara si doar pe brate..Oare ce o fi?
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Rebiana27 spune:
Oana daca te mananca pielea de pe burtica, e semn ca se intinde. E, de altfel, un simptom obisnuit lunii in care esti.
Mai astept cu visul, exact cum ai spus tu, macar 2 saptamani! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Lindal spune:
Fetele care m-ati dat disparuta: sunt ok, doar ca am fost plecata 10 zile din Iasi si mi-am dat programul peste cap si nu am mai putut sta pe net. Acum mai am de recuperat ultimele 3 capitole, insa poate reusesc maine mai multe cand e sarbatoare, acum mai am treaba prin casa. Deci nu va impacientati pentru mine, oricum, am luat niste numere de tel.din lista si in caz de ceva dau un SMS, insa eu zic ca mai am 2 luni... sper, ca vad ca unii iepurasi de pe aici sunt cam grabiti.
Asadar recuperez ce s-a mai scris si ma alatur din nou voua.
29+ cu
Matei (AMR 10+)
dayanara spune:
eu de dimineata, nu am stare! am spalat dulapurile din bucatarie pe interior, sertare etc, ma pun aici stau 5 minute si gata, nu mai pot
acum vreau sa mut lucrurile dintr.unul in altul....cum stau jos ma ia durerea de cap , ma simt aiurea
sa vedeti ce cuib imi trag!
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Roxana la fel ma manifest si eu in unele zile, insa cand incep sa ma resimt o las mai moale; in fond nu-mi doresc sa atrag contractii regulate si dureroase, e-n binele copilului meu sa-l mai tin la caldurica.
Menajeaza-te! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
freedelia spune:
Wow, ce mult am de citit!!! Dar o iau incetisor si incerc sa va raspund tutror...
Vladi -- mie imi place foarte mult Florian (mult mai mult decat Florin) si este si un nume international (cunosc si nemti si francezi cu acest nume.
Gaby -- eu zic sa o lasi sa manance cat are nevoie, in timp ea isi va regla atat cantitatea cat si distanta intre mese.
Despre aderentele de la cezariana, asta e o chestie pe care o tot aud de la prietene din Romania care au avut cezariene. Nasterea normala dupa cezariana este foarte comuna in strainatate iar nasterea dupa 2 cezariene nu este ceva extrem de iesit din comun. Eu am avut de la inceput aceasta optiune, dar fiind intr-o forma fizica foarte proasta, cu mult peste greutatea normala, am decis sa nu incerc. Si nu voi incerca decat daca vine bebe mai devreme de 39 de saptamani cand e programata cezariana.
Oana -- am acces la gmail dar nu am avut nici parola si sunt si lenesa rau -- daca e sa dau click pe un link sa vad poze, asta fac, dar picassa, webshots, etc nu merg aici asa ca nu am vazut nimic...
Stefi -- vrei sa aiba copiii aceeasi zi de nastere???
Vladi -- parca esti barbata-miu la faza cu cerceii. Eu nu sunt de acord, pt ca nici mie nu mi-au facut ai mei gauri de mica si am vrut la 12 ani si m-a durut ingrozitor, iar mama, care si-a facut si ea o data cu mine, nu le-a putut pastra, i s-au infectat si s-au astupat. Dar nici noi nu i-am facut lui Jodie si nici lui bebe 3 daca e fetita, pt ca ii respect decizia lui ta-su.
Andra -- slava Domnului ca s-a terminat totul cu bine!!! Sa aveti o viata minunata impreuna!!!
Gata, v-am terminat de citit!!!
Nu prea stiu ce sa fac, ca ai mei ar vrea sa plece o saptamana intr-un oras la mare si sa ia amandoi copiii, dar mie nu prea imi vine sa ii las pe amandoi, nu stiu de ce am asa o retinere... sunt mai sensibila de cand cu sarcina si mereu am ganduri negre si cand calatoreste Coleman. Dar pe de alta parte stiu ca le-ar placea mult sa se duca, asa ca nu stiu ce sa fac. Am sa ma sfatuiesc cu Coleman sa vad ce parere are si el...
In rest -- nimic nou, nu am facut mai nimic toata ziua, abia ma misc si sper in continuare sa nasc mai repede.
Va pup!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
Dayanara si eu de azi dimineata tot fac cate ceva prrin casa, desi ma simt tare greoaie si ma misc ca melcu
.Dar ma enervez ca parca nu am spor...Intra fiu'mio de 5 ori in casa cu zapada, si iar ma apuc de sters holu...si tot asa
Lindal te asteptam sa ne povestesti noutati in timp ce recuperezi cele 3 capitole![]()
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Anca si pe mine tot pe brate ma mananca si cateodata pe picioare, pe burta nu cum zice Rebiana Eu zic ca e de la starea de nervozitate.
Si eu azi am fost harnicuta, am spalat(bine masina
), am facut 3 feluri de papa, am spalat pe jos.
Si normal ca a inceput sa ma doara burtica, dar acum in pat m-a lasat.![]()
Delia avand in vedere ca o sa se produca o schimbare importanta la voi in familie cu venirea lui bb3, eu as lasa copiii sa mearga la mare, sa se simta si ei importanti, ca apoi poate vor simti ca toata atentia ii va reveni celui mic.E parerea mea.
Am o bafta cu monitorizarile...
M-au sunat de la cabinet sa imi zica ca dra a uitat ca maine e de garda si nu vine la cabinet, asa ca tot in spital tre sa ma duc, dar nu stiu daca au facut aparatul sau nu, ca aia de la cabinet nu stia. Acum m-oi duce maine si macar eco sa imi faca, ca nu o mai prind pe dra ca pleaca. 
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Am gasit
4 pozitii ideale pentru a naste mai usor:
1. Intinsa pe o parte. Este pozitia in care te poti odihni cel mai bine. In plus, centrul de greutate se schimba, iar durerile de spate se mai amelioreaza.
2. In picioare. In timpul contractiilor incearca sa stai in picioare si sa te plimbi cat mai mult. Sprijinita de partenerul tau, evident.
3. In genunchi. In aceasta pozitie, pelvisul tau se va "deschide" mai usor. Sprijina-te cu mainile pe un scaun sau pe pat. Daca te lasi in patru labe, mai ales in prima parte a travaliului, pozitia te ajuta sa diminuezi durerile de spate, iar daca iti si rotesti sau legeni usor bazinul, vei trece mai usor peste contractii.
4. Pe vine. Majoritatea obstetricienilor iti vor cere sa te urci pe masa, in sala de nasteri, pentru ultima parte a travaliului, expulzia. Aceasta este cea mai comoda pozitie pentru medic, dar nu si pentru tine.
De aceea, incearca sa petreci cat mai mult timp ghemuita pe vine, sustinuta de partener sau sprijinita d un scaun. Copilul va trece mai usor prin canalul de nastere.
Pentru o nastere mai usoara incercati sa stai in picioare la inceputul travaliului!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana