Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
rebiana cum e cu toleranta la durere? sunt curioasa si destul de receptiva, daca nu ar durea cand sunt f mici , sunt interesata, macar sa stiu
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Roxi am trimis PM!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Honey ca tot vorbeati voi acu cateva seri de barbati...arunca un ochi pe protv la Pacificatorul .George Clooney face toata actiunea.Pentru mine.Nici nu sunt atenta la scris ci la cat d ebine ii vine uniforma.Pfff!Ce pofta de icre!Ce zacusca!Uite-aicea bunaciune (ce limbaj portuar dar n-am ce-i face....)Si mai e imbracat si in uniforma militara cu tot felul de decoratii pe el.Manca-l-ar mama pe el de frumusel,viteaz, curajos si multimiliardar!!!Ies ca fii-miu face rostogoliri la saltea si salteaua sta in fotoliu.![]()
+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
dayanara spune:
rebiana , multumesc pt explicatie 
abia am gasit pm pt ca nu apare ca ar fi vreunul nou, si ma trimite pe forum normal nu pe 2 :)
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Eu sunt in tura de noapte iar.
Bebeluna cred ca e in tura de 24 cu 48. Dupa ce s-a agitat o zi intreaga zi si noapte, acum e mai mult liniste.
Ella- barbati tineri, nu George Clooney. E prea osol si ciudat cu ochii aia semi-inchisi pt mine
. Mie imi plac aia mai papusei asa.
Apropo de ProTv si Pacificatorul, eu sunt aia care ziceam ca nu am Tv in casa. Cablu TV avem si platit la zi
Uitati ce si-a luat tati pt masina. Bebe e pe arc si se balangane la miscare. Mie imi trebuie unul cu "mami la volan"
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Buna dimineata,
Poftiti la cafeluta, fetele, ca si asa vad ca nu aveti somn
Honey chiar sa stai treaza la ora 4 si ceva din cauza bebelunei?Pai nu ai zis ca pana la majorat va face doar ce spui tu??
Eu sunt bucuroasa ca de azi in 4 saptamani mergem la Dr sa ne programam pt nastere. Va fi in una din zilele saptamanii 1-7 martie, cand va avea dr de garda
. daca as putea alege eu data , as alege 7 Martie
Am intrat in februarie, luna in care vom avea multi iepurasi
Yuupiii!
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata mamici! Eu sunt la cafea, veniti si voi.
Sa aveti o saptamana super si luna februarie sa ne aduca bebici sanatosi, nascuti cat mai aproape de termen.
Eu am o fetita cu gauri in urechi, nu i-am facut gauri in maternitate pt. ca nu-i luasem inca cercei si imi era frica sa nu o doara. I-am pus la o luna, ne-am dus cu groaza la maternitate, ma asteptam sa fie super agitata ziua aceea, dar a scancit o secunda si atat. Nimic nu a mai avut dupa. Chiar cred ca doare mai rau cand copilul e mai mare. Bine ca mi-am amintit, ar trebui sa merg sa caut niste cercei frumosi si pt. bebe Angela
.
Oana sa stii ca am avut mare grija de mine weekendul asta, n-am facut nimic, sotul a facut mancare si de toate, doar am stat. Vreau sa fiu foarte cuminte pana miercuri. Mie mi-e foarte teama de nastere prematura, din fericire la odiseea noastra au fost doar cazuri fericite, insa eu am auzit multe tragedii cu copilasi prematuri.
Mihaela
31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
ate_09 spune:
neatza si de la mine!!
beau si eu cafeluta aici cu voi..sunt asa somnoroasa, azi vreau sa lenevesc si eventual sa calc cateva rufe mai pe dupa amiaza.
Oana multumesc de lamuriri. Am priceput ce-i cu capsele, o sa merg la carrefour sa caut si eu. Poate imi mai spui te rog si cam pe la ce raion le gasesc daca stii, ca sa nu caut acul in carul cu fan![]()

ella clatitele au iesit bestiale!!!! Am mancat vreo 4-5 asa ca sa ma satur!!
Biscuitii aia le dau asa un farmec aparte
asteptam un
34+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Si daca si o singura fetita scapa negaurita in urechi din odiseea asta, se numeste ca nu am militat degeaba :)) |
A mea sigur o sa scape "negaurita"
Dar motivele mele sunt cu totul altele decat cele spuse de tine anterior - mie imi e mila sa umblu la o urechiusa asa mica, plus ca imi e teama de "accidente" la imbracat - cum de altfel am si avut la Irina.
Am mai detaliat eu mai demult, nu o mai fac si acum.
Insa sa stii ca eu n-am avut gauri pana la 16 ani, pentru ca mama nu mi-a facut, si tare am suferit pe tema asta. Aveam prietene care isi luat tot felul de zdranganele de pus in urechi, colorate in fel si chip, iar eu nu puteam, ca n-aveam gauri.
Pana la urma am fost la policlinica si mi-au facut asistentele, dupa care mi-am mai facut eu singura inca 3.
Nu stiu, dar in momentul in care Irina isi va dori foarte mult gauri, eu o sa-i fac, pentru ca o vad deja cum se uita cu jind ca mie imi atarna diverse chestii prin urechi, iar ea nu are.
29+
kossir spune:
Buna dimineata,
Vin si eu la cafeluta.
Azi am iara treaba pentru servici
. Dupa ce de cateva luni stau pe bara, acu, cand mai am o saptamana pana sa depun demisia, se trezira astia ca au treaba si eu inca functionez
. De fapt e contabilul care cica inchide anul si are nelamuriri 
Mihai a venit foooarte obosit dar si foarte fericit din excursie. I-au alergat aia o dimineata intreaga, le-au dat mancare proasta, dar au avut cazare super buna, colegi, distractie, ce mai i-a placut teribil
.
Gata va las, ca trebuie sa plec.
Sa aveti o zi si o saptamana buna 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar