Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
honeybaby spune:
Oana - apropo de lista . Ieri am pierdut pana si lista. Nu stiu cum am reusit.
Pt spital am o lista care o tin cu magnet pe unitatea de la calc. Tot asa tai ce am luat.
Cu munca nu regret ca am muncit asa mult. Banii erau pe masura.
A fost o perioada in care sotul nu muncea si trebuia cumva sa fac bani pt amandoi. Anul ala am renovat casa, am luat masina, am plecat in vacate destul de des, am luat-o pe Honey
, mama a fost in spital dar bine ca a fost anul ala cand au fost bani. Dupa un an s-au cam stricat treburile pt ca a venit criza chiar daca in romania s-a simtit mult mai tarziu eu am simtit-o din plin nelucrand cu romani.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
stefimic spune:
DENISA vreau o bebelina mai fotomodel, asa intre 3-3, 5 kg, sa nu ia mai mult, i-mi este si mi edestul de greu la burta cu un bebe mare, cezariana este mai grea din punctul meu de vedere, cel putin taietura mai mare daca este copilul mare, la STEFI m avut 10 fire si este destul de mare.
de nastere normala la mine nu se pune problema, nici nu m-as risca, sper sa poata DELIA, si voua de altfel va doresc sa iesiti pe jos si nu pe sus, e mult mai bine asa.
OANA da asa s-ar zice ca de acum inainte bebelina poate sa vina oricand fara probleme, acum sa vedem daca reusesc sa conving eu dr sa o scoatem pe 9 cand este de garda, ca ea vroia pe 23 dar eu atunci trec si de termen si nu cred ca mai pot rezista nici psihic pana atunci si nu vad rostul sa asept sa treaca termenul.
voi puteti sa mai stati sa mai puneti muschi pe voi.![]()

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
37+
IOANA
vladimirescu spune:
Delia 13, pt prietena ta cu pete maronii: probabil a nu e nimic serios, se intimpla f des femeilor in primele 3 luni din cauza unor fluctuatii hormonale. Banuiesc ca doctorul i-a prescris un progestativ, sa-l ia exact cum a zis dr. Si sa se odihneasca cit poate de mult, sa nu faa efort deloc, atentie chiat cind merge cu masina sa nu se zdruncine pe hopuri... Eu am avut in saptamina a 7-a hemoragii nasoale de tot, mult mai nasoale decit la unele fete care au avut ceva pete si de fapt au pierdut sarcina... Dumnezeu m-a ajutat, stiu bine asta, pt ca doctorii si noi sintem neputinciosi la astea... De aia zic: nu e nevoie sa mearga la doctor decit daca are singerare rosie. Doctorii n-au ce sa faca chiar daca e dezlipire de placenta etc, iti dau hormoni si anispastice daca ai contractii si te baga in repaus la pat. Pur si simplu nu ai ce face. Si mai am eu o vorba: daca e sa fie, sarcina se tine. daca ceva nu s-a format bine in codul genetic etc la embrion, nici nj poti si nici nu trebuie sa tii sarcina cu forta... In primele 3 luni natura isi spune cuvintul, noi nu avem nimic de zis. Dureros, dar asta e concluzia la care am ajuns eu dupa o pierdere de sarcina, o nastere fara probleme si acum o sarcina dificila la inceput si foarte buna dupa aia... Sanatate multa prietenei!
Stefimic, esti foarte draguta cu mine, multumesc! Dar vad ca ai un baietel de aproape 3 ani, asadar tu n-ai cum sa ai nevoie e pretiosele mele sfaturi pisaloage :)) 
Oanka, de multe ori am vrut sa-ti zic dar m-am abtinut: tu chiar semeni tare in poza cu ceea ce trenspare despre tine din scris... arati ca o zina buna! Cred ca tu chiar ai profilul optim pentru a fi mama... genul de mama care ma straduiesc eu sa fiu dar nu-mi iese ca-s prea naravasa si dictatoriala din fire :) Mi-esti tare draga, sa stii, desi rareori iti scriu direct...
32+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
stefimic spune:
VLADI sa stii ca am nevoie de sfaturi bune din partea voastra, chiar daca am un baietel de 3 ani am facut o gramada de greseli, spre exemplu, consider ca nu am gresit a nu am insistat cu alaptatul prea mult la STEFI si cedam repede la fiecare palnset al lui enervat ca trebuia sa munceasca si ma mulgeam si ii dadeam din biberon, acum am mai citit, am mai ascultat si din ce ati discutat voi, spre exemplua acum i-mi dau cu garmastan dinainte de a naste , atunci am dat doar dupa nastere.
si sa stii ca am mai facut greseli, nu le enumar dar sunt, asa ca am nevoie de sfaturile voastre pretioase.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
37+
IOANA
vladimirescu spune:
MAMICI CARE ASTEPTATI FETITE - as vrea sa va zic ceva, chiat ca unele or sa se supere sau or sa zica ca-s nebuna... M-am tot gindit la obiceiul de a gauri urechile bebeluselor de cind sint foarte mici, pe principiul ca uita repede durerea... Asa e , uita repede, dar tot asa tare le doare! Va rog eu mult sa va ginditi bine cind luati decizia de a face sau nu gauri in urechi fetelor, sa nu le faceti asa, din inertie, ca "asa se face". Ginditi-va bine si asumati-va constient decizia, care o fi ea. Atita va rog, sa va ginditi... Si daca si o singura fetita scapa negaurita in urechi din odiseea asta, se numeste ca nu am militat degeaba :))
Iata cum vad eu lucrurile: peste 20-30 de ani, a avea gauri in urechi sau oriunde in corp poate fi considerat inestetic, barbar, primitiv sau cam de mahala - nimeni nu poate sti de acum ce canoane de frmusete si "bun gust" vor exista atunci... Si atunci nu mai bine lasati fetele in pace si, cind or fi ele mari si or vrea musai gauri in urechi, le ajutati atunci sa-si faca - fiind alegerea lor? Ca sa nu aiba cumva ce va reprosa mai tirziu, ca "mama, ce te-a apucat sa-mi gauresti urechile ca la negrii zulu??" :))
Nu e dureros deloc sa-ti faci gauri cind esti mare. Mama mea a fost destul de desteapta sa nu-mi faca gauri in urechi - si in generatia mea chiar ca nu exista fetita fara gauri... Si nu le-am simtit lipsa deloc. Pe la 23 de ani, deci acum vreo 20 ani cind a aparut moda cu cite 2 cercei intr-o ureche, m-am gindit eu abia sa-mi fac gauri, ca tocmai prmisem cadou un mic diamant de incastrat in ureche... si m-am dus la un centru de cercei si mi-au facut pe loc gauri, cu pistolul. N-a durut decit putin si am fost multumita ca a fost decizia mea sa-mi fac gauri.
Nu va zic ca acum regret amarnic ca le-am facut, si ma gindesc la mama ce desteapta a fost ea sa ma lase cu urechile intregi... Nu mai port cercei de ani de zile - desi am o gramada, si cu ametiste, si cu diamante etc - ca mi s-a luat pur si simplu. Si mi se pare asa de urit sa vad urechi gaurite, am senzatia de traditie barbara, doar putin mai ok decit negrii aia care-si baga oase sau lemne in gaurile mari ale urechilor... Groaznic!
Deci, eu zic sa va ginditi daca gauritul asta e musai acum sau poat efi lasat pe mai tirziu, cind o avea si stapina de drept a urechilor o dorinta a ei o opinie de zis in aceasta privinta... Unde atita graba??
Hai, acu' luati-va de mine cele care aveti deja fete si poarta cercelusi :)) N-o sa polemizez cu nimeni, anyway... Aceasta e doar opinia mea.
32+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Delia13 spune:
OANA SI VLADI- va multumesc pt raspuns o sa-i transmit

Delia13 [('
') 33+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
Ioanact spune:
Vladimirescu eu (de fapt si sotul, ca amandoi am fost de acord) i-am pus cercei Ioanei cand avea 3 luni, tot asa cu pistol, a durat 2 sec pana i-au pus cerceii medicinali (1 luna, apoi i-am pus pe cei care ii aveam)..
Si mie mama mi-a facut gauri cand eram m mare (nu m stiu ce varsta aveam), si m-a durut ingrozitor, intr-adevar erau 'alte vremuri', mi-a frecat urecehea cu sare, apoi cu acul..brr..
O prietena tot asa i-a facut fetitei pe la 3-4 luni gauri in urechi, dar la dr pediatru (eu i-am facut la o bijuterie), dar i-a facut intai gaura apoi i-a pus cercelul, a chinuit-o pe biata fata..plangea, nu mai putea de durere si i-a curs si sange..
Prietena stia de met cu pistolul, dar a ascultat de dr pediatru, crezand ca aceiasi metoda va aplica..
Fiecare va face cum va considera..
Multumim! Tu, ti-ai spus pararea!
Aaa..la Justina inca nu ne-am gandit cand ii vom pune cercei, intai sa nasc si sa vad ca e fata.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
delia13 si eu am avut pete si ceva mai mult decat pete maronii, de la alea nu m.as fi speriat ca le.am avut si la ivan , da de data asta am avut sangerari ca la un ciclu normal, chiar daca nu atatea zile
vladi eu nu ii voi da gauri, dinainte eram hotarata, cel putin nu asa mica, mai incolo nu stiu ce voi face, oricum spitalul nu da voie la asa ceva, iar pe urma se dau doar in farmacii, dar nu ii voi pune cercei deocamdata
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
miria tu zici ca mergi ca o ratusca si se intorc oamenii si se uita, ei bine eu vineri seara cand am fost la cumparaturi, mi.am dat seama in ce hal sunt , cand mergeam si aia de veneau din fata se uitau inspaimantati :))) cred ca le era frica de vreun accident ceva :)
la mothercare era unu in fata care cumparase mult, si ii facea reduceri, carduri etc , si cred ca aratam ca si cum as fi nascut acolo ca imediat a venit alta la alta casa si m.a chemat acolo :)
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Cata am citit ca a nascut Suzy78!! M-am bucurat pentru ea!
Eu, cu siguranta, voi avea o mica sirena(zodia pesti, asemenea lui Luca); nu ma vad nascand inainte de martie.
Sa-ti fie bebelina sanatoasa indiferent de cate kg va avea la nastere!
Oana
miercuri merg la morfofetala si apoi stabilesc telefonic cu dr mea cand voi merge la cabinet. Evident ii voi spune ceea ce simt mai ales ca starile incep sa fie din ce in ce mai rele.
Eu voi fi una dintre mamicile care vor face gauri in urechi fetitei, cel mai probabil inca din maternitate. Am motivele mele si-s legate de toleranta la durere. 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!