Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CRISTINA am profitat ca sa dus sora-mea la coafor si mi-am bagat cateva suvite blonde,ca se speria lumea de mine cand ma vedea ca ma stiau blonda blonda si dintr-o dta satena inchisa

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

CRISTINAca se speria lumea de mine cand ma vedea ca ma stiau blonda blonda si dintr-o dta satena inchisa

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Påi le spuneai så nu se sperie ca de fapt esti sora(semanati perfect)..Am vazut poze de Irinel pletosel si .. nu mai am cuvinte mami sexi , naså sexi , el e un frumos si un dulcel

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Da, mi-am mai amintit ceva.

Eu nu voi cumpara niciun fel de aparat special de gatit pentru copii. Stiu ca sunt bune si va felicit pe cale care le veti achizitiona. Dar am simtit nevoia sa va spun asta pentru ca sunt sigura ca nu toate mamele care ne citesc isi vor permite toate aceste investitii, pe lânga jucarii si scaune de masa, leagane, carucioare, hainute si tot ce mai cumparam. Si cu toate ca nu vom avea aparate-minune care gatesc singure, sunt sigura ca toate mamicile ca mine vor gati papa bun pentru copiii lor asa cum au facut si mamele noastre si cum fac miliarde de mame dintotdeauna.
Sa nu va necajiti, nici daca nu aveti cel mai frumos mobilier, nici daca puiul vostru nu are salteluta de joaca, nici daca îi faceti zornaitoare asa cum ne-a învatat Diana, dragele mele! Toti copiii nostri vor fi fericiti si se vor juca, pentru ca, asa cum spunea Delia odata, multe din noile inventii sunt ca sa le usureze mamelor viata, nu ca un plus pentru copil.

Când vom mai creste, va voi mai spune eu câte ceva si despre jucarii.
Sa fiti iubitoare si calme!

------------------------------

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Iti dau dreptate,dar eu am vazut o mamica mestecand carnita pt puiul ei si nu vreau sa ajung in astfel de situatii. Cred ca te poti descurca bine doar cu o razatoare, dar blender-ul pare ca face mai multe.
Si cu jucarelele... Sotul n-a avut decat un tractoras de lemn cand era mic(am aflat asta de curand) si se pare ca l-a cam marcat. A renuntat la ghete sa-i ia carusel de 120lei,pt ca-l durea burtica pe pui(era constipat) i-a luat catel si cort cu bile de alte 200lei... Nu prea ma mai risc sa-l las sa plece cu vreun card dupa el ca cine stie ce surpriza ne mai face si nu ma pot supara pe el ca a cumparat jucarii copilului.
In decembrie 2008 mi s-a pus pata ca vreau bebe.Eram casatoriti de 4 ani si stateam cu chirie de 2,asta dupa ce am stat alti 2 cu ai mei pana ne-am hotarat sa ne luam lumea in cap.Luasem si o masina veche,dar in rate... Nu stateam prea bine cu banii si nici nu se vedea un altfel de trai curand,la servici incepuse sa scartaie... Mai tatonasem eu terenul cu bebele pana atunci,dar niciodata nu fusesem asa de hotarata.El nici sa n-auda. I-am zis sa se gandeasca pana dimineata si sa-mi dea si mie o explicatie plauzibila in afara de "nu ne permitem" ca nu cred c-o sa ne permitem vreodata(am uitat sa va spun ca intre noi e o diferenta de 7 ani:25/32).Asta cu explicatul e cea mai usoara abordare:e mai usor sa explici de ce sa nu faci sau sa faci? Asa ca dimineata a ales calea cea mai usoara(pt el ) si pe 1 feb aveam sa aflam marea veste. Eu eram sigura ca e acolo si testul a aratat-o din prima.
E drept ca a trebuit sa facem unele compromisuri, dar rasul ("cu glas" de cateva zile) lui Tudor e de inegalat...
V-am povestit toate astea ca nu-mi vine sa cred nici acum cat de mult il iubeste tati pe Tudor. Si cred ca e valabila si reciproca. Ma uit la ei in fiecare seara cum se joaca si fac baita si nu-mi vine sa cred ca poate exista atata dragoste.Ce-i iubesc pe baietii astia doi! Cristi(sotul) are pe langa multele defecte si un suflet mare.E genul care se ridica de la masa doar ca sa intoarca o gaza ce se chinuie cu roatele in sus.

Ma scuzati c-am fost asa sentimentala,dar ma uit la ei cum dorm(fiecare in patul lui) si nu ma mai satur.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de aprecieri.Cristina_ana la tine ma gandesc mereu cand imi fac codite si mai ales poze nu stiu de ce!

Mami_si_pisa] foarte frumos mesajul tau si plin de adevar ,de fapt toate mesajele tale sunt foarte frumoase si pline de invataminte

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ne mai stie cineva?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

ne mai stie cineva?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

da ! da ! da ! eu!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Mada, Iri al tau e delicios! Si m-am minunat si acum si la pozele de la botez ce bine semeni cu sora ta..dar m-a luminat Luto ca sunteti gemene!

Monique, mancarea gatita de tine este arta! Imi place tare mult cum arata!

Iulika, caut in urma pozele cu Brucu!

Selen, io imi asortez blugii cu tenisii minunat, da as merge pe varianta fara! Si la multe lunite inainte pt Ebru!

Delia, soimita ta mi-e tare draga, parca o vad pe Natalie a mea!

Monica, mami, esti ok?

Aida, imi pare ok regimul tau, e fain ca e long term si astea chiar dau rezultate durabile! In adolescenta si tineretile mele am tinut toate curele de slabire posibile, dar asta cu schimbatul regimului de viata a la long a fost cea mai eficienta.

Cristina, cu problemutza ta..eu as merge tot pe ceva alternativ. Acum ceva vreme am avut niste insomnii cumplite si m-a ajutat f mult reflexoterapia. Nush dc a fost placebo, dar m-a ajutat sa dorm.

Mda, cam atat mi-am adus aminte!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Mada,am vazut si eu Fat Frumos-ul tau. Sa va traiasca si sa fie sanatos ca frumos e! Dar nu-i cam mic lighenusul ala? Cred ca si d-aia nu-i place.Noi avem cadita mare si dam din picioare,stropim... Cand s-o incalzi trecem la cada.

Poze

Mergi la inceput

Moni_iulia ce frumos spui tu acolo!..Si multumim ca ne impårtåsesti si noua sentimentele tale..Asa e nici nu iti gasesti cuvintele cand vrei så explici ce dragoste te cuprinde, ce trairi , ce sentimente.....

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Gata!
Mi-a expirat timpul. Ma bag la somnic(si asa am impresia ca o sa mai visez putin la baietii mei) ca maine ma ia de noua Tudor.
Noapte buna!

Poze

Mergi la inceput