Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
Si eu plec la nani ca maine avem gratare, petrecere mare..face soacra 65 de ani..Vå pup si va doresc o noapte minunatå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
delia79 spune:
Iri, Iri, Iri !!! E tare mumos cuscra si am vazut eu bine, sta in picioare ? Pupam barbatelul puternic . Si ce hainute faine are baiatul, mai, mai . Iar voi sunteti 2 frumuseti, pe tine te prinde super bruneteala .
Luto, de cand ma tin sa-ti spun ca pt piele uscata si eczeme mi-a recomandat farmacistul Glaxal Base, care e bun dupa parerea mea. Nu am gasit f multe info despre acest produs insa....
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
cristina_ana spune:
Iuliko, probabil te gandesti la mine ca stii ca eu siguuur o sa "ma iau" de coditele tale! Esti adorabila cu ele ! (de fapt si fara ele)
Raluca, spre rusinea mea recunosc ca nu stiu cum e reflexoterapia, dar o sa ma informez. Si Monique mi-a recomandat acupunctura, la care ma gandisem si eu. Dar mai intai sa ma conving eu ca nu e vorba de vreo boala grava si e doar de la stres si pe urma o sa vad ce solutii gasesc.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Fragutza spune:
Iulika, ce scump e Brucu tau si ce bine iti seamana!
Santo, incearca sa-i ridici piciorusele mai sus, sa aiba genunchii mai sus decat funduletul.
Monique, am salvat reteta de tiramisu!
Mami si pisa, sfaturile sunt bine venite, dar asa mult as vrea sa ne vorbesti si despre baietel un pic!
Hepilicule, ce face Maia?
In alta ordine de idei, Natalie e terminata cand ne vede mancand, intinde mainile, isi linge buzitzele,saliveaza. Ii mai dau sa linga o feliuta de mar, de morcov, sa suga un pic de portocala si se vede ca ar manca draga de ea mai mult.
Insa eu am alte planuri, o mai tin pe laptic un pic si-i mai diversific gustul, mai mananc ceva cu usturoi, o salata cu ceapa, niste cioco
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana reo boala grava si e do Raluca, spre rusinea mea recunosc ca nu stiu cum e reflexoterapia, dar o sa ma informez. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Este un masaj special facut in talpa. Io mergeam la masaj pt celulite&co si am povestit ca nu dorm si el mi-a propus reflexo ca cica s-asa n-am celulita..asta a fost de la mine
M-a cam durut un pic, dar per total a meritat.
de Natalia (03.09.09)
madalina84 spune:
MONI_IULIA ala e lighenutu de spalat la curulet dupa cacaci pana la umeri dar s-a gandit mama sa-l spele si in sus daca tot la bagat la apa.Si noi avem 2 cadite d-alea mari dar le folosim doar cand facem baita
CuscraDELIA sta in picioruse dar susutinut,face si pasi,se apuca si sa sara pe operatia mea,ce mai e de treaba rau fii-mio asta
RALUCAP da suntem gemene si inca nu mai semanam acum,cand eram mici nu ne deosebeam,avem poze cand chiar si noi stam minute in sir sa ne gandim care din noi e.Si cand o incepe Natalix diversificarea sa te tii,o sa zica na ca acum bag in mine pt cat am salivat eu
IULIKA distractie placuta maine si sa-ti traiasca socrela
Multumim fetele pt aprecieri la adresa baiatului meu si a noastra,ma simt tare mandra de puiu meu
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
cristina_ana spune:
Vai, Raluca, asta cu masajul in talpa suna bestial! Eu ador cand merg la pedichiura sa imi faca masaj. Parca la asta m-as baga, suna muuult mai bine decat acele acelea infipte in corp.
POZE
Fragutza spune:
Da, e fain. Iti stimuleaza niste puncte ce corespund partilor organismului. Acolo unde e ceva in neregula simti ceva durere la masare. Adica mie imi venea sa-i mai ard cate un picior in fatza de durere.
Da' sa vezi ce chestie..nu povesteam cu el ca nu pot sa raman gravi, ca am probleme, dar masandu-ma ma intreaba dc am ceva probleme in zona genitala. Ce sa zic, am ramas fara cuvinte!
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Raluca, hai ca m-ai convins! Cand o sa ma hotarasc sa merg o sa iti cer detalii. Eu l-as trimite si pe sot, ca sufera de cand era mic de dureri de cap insuportabile. Cand il apuca, e jale, nu trec cu nimic. Dar el e mai reticent cu chestii din astea, trebuie sa bag munca de lamurire.
POZE
lutoniana spune:
Monique ia zi mami reteta aia cu spanac sa vedem si noi daca ne bagam ca eu sunt mare amatoare de spanac, mereu mi-a placut.
Andrea ce mai face ?
Mada Iri e foarte tare, are niste mocusoare expresive de-ti vine sa-l papi tot.
Cu vocea mea cred ca ai glumit, nu ? Mie imi vine sa-mi sparg capul cand ma aud atat de pitigaiata si infundata .....
Cristina draga mea, nu ne-ai mai spus demult ce nazdravanii mai face baietelul meu favorit. Imi amintesc cand eram gravida (se pare ca e seara destainurilor ca si Moni Iulia a scris foarte frumos) am vazut poza aceea cu piciul pe sezlong cu rata....si am crezut ca nu exista fericire mai mare decat aceea sa am si eu un baietel asa dragut pe care sa-l iubesc si sa ma joc cu el...si uite ca Dumnezeu mi-a ascultat gandurile si-i multumesc zilnic.
Mi-a placut planul ralucai de a diversifica-o pe Natalix cu ceapa si ciocolata.....Pai draga mea, asa a ajuns si Davidelu cu burta de burghez....cu Milka, pizza, dulceturi, cartofiori prajiti cu cascaval ras ......Dar nu cred ca mai e cazul sa-ti spun cum a ajuns biata lui mamica La tine macar nu e cazul, ca nu faci parte din categoria de pulpite greu de indesat in jeansi
Delia multam de pontul cu cremuta, incerc orice. Tu cu ce-ti mai umpli ziua in afara de bebelus ? Te-ai mai intalnit cu prietenele tale cu bebelusi ?
Eu tare mult mai sufar ca tot vorbesc la telefon si cu Mangulica, si cu Caludia, cu Adinus si cu Crystina si ma gandesc cat de fain ar fi fost sa fim in acelasi oras sa ne mai vedem lapranz, la un suc, sau acasa la una dintre noi....mai trece timpulaltfel, mai schimbi o vorba, un gand. Lasa ca vine ea vara si atunci sa te tii
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009