Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
madalina84 spune:
LUTO sa sti ca nu am glumit,chiar mi'a placut vocea ta.Eu ma uit pe aici sa vad ce mai gasesc pentru diversificare,apropo IULIKA i'ai bagat vreun pic de carnita?pe net zice ca de la 5 luni le putem da carnita pasata de vita sau pui in supica.Off ca tare greu mai e cu diversificarea asta
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
delia79 spune:
Cristina, merci . Tu cand mai pui poze cu vulpita Emma
?
Luto, cu prietenele mele as vrea sa ma vad mai des ...dar, chiar daca stam in acelasi oras, Mtl e mare. Stam cam la 30-40 min una de alta, adica eu de ele , ca ele se vad des, au baieteii mai mari la aceeasi scoala. Eu in afara de bebe, fac tot felul de planuri, am de dat zeci de tel, e multa munca cu schimbatul de adresa. Plus ca tre sa gasesc gradi, un nou pediatru etc.... Tocmai am realizat cat de plictisitoare e viata mea :(, noroc ca am soimita sa-mi mai traga cate un zambet. Tu cu ce te mai ocupi?
Fetele, va trimit harta talpii, pt reflexologie, de ce nu spuneti ca va intereseaza? Sotz e masoterapeut, deci avem informatii. Puteti practica si singurele, eu ma masez des la talpi. Gasiti documentul de emailul comun
Pup pe Natalix cea pofticioasa , n-ai prins niste poze cu ea holbandu-se la papa?
Nela, te rog serveste o cafeluta, las o cescuta proaspata pt tine .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Manga, Dana, Raluk, Kawa si fetele care mai au wrap help me! Astazi am probat wrap-ul ca sa zic asa dar parca mi se pare ca sta un prea jos Andrei. Voi ce parere aveti, uite aici Poze wrap? Alte pozitii mai bune? ![]() ![]() BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Santo,atarna un pic,in primul rand.In al doilea,rasfira-i materialul mai mult sub fundulet ca sa poata tine piciorusele la 90 de grade.Cum ziceau fetele,trebuie sa aiba genunchii un picut mai sus decat funduletul ca sa nu-i afecteze coloana.Si ca sa nu stea atarnat strange-l un pic mai tare cand il pui pe tine(wrapul).Se zice ca atunci cand crezi ca e tight treuie sa-l mai strangi un pic,cam asta e regula.Daca e elastic se va lasa oricum,nu trebuie sa te sperii ca ar fi prea stramt.Pune-l zilnic in el la oglinda pana va invatati si o sa te obisnuiesti.
Mihaela,mami de Joshua
![](inlove.gif)
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
Neata
Noi ne pregatim sa iesim,intrasem repede repede sa citesc un pic despre coroane dentare si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa deschid si forumul Ce ma bucur cand gasesc mai putine pagini de citit,nu va imaginati,e alta viata,te poti concentra mai bine pe ce ai de raspuns.
Mada e un scump Iri,sa stii ca am obs ca-i sta f bine in alb.Tocmai ma pregateam sa te intreb daca te-ai vopsit iar dar mi-am dat seama ca era sorella,doamne ce semanati !
Scaunul nostru e montat de tati,nu e mare filozofie.Nu ti-l monteaza nimeni in service,eventual la magazinul de unde-l cumperi,ii poti ruga sa te ajute.
Elle uite aici scaunul de masina
Diana ai PM
N-am apucat sa vad poze de Davidosul,ma bag mai pe seara,sa nu le stergi Luto
Va pup si va las cate o aburinda,
O zi frumoasa va doresc !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui delia79 Luto, cu prietenele mele as vrea sa ma vad mai des ...dar, chiar daca stam in acelasi oras, Mtl e mare. Stam cam la 30-40 min una de alta, adica eu de ele ![]() ![]() Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Hai ca ma bag si eu ca musca in lapte ca scriu pe aici foarte rar dar am vazut mesajul Simonei si ma simt datoare cu o intalnire
![](icon_smile_blush.gif)
Daca te linisteste, si eu am o gramada de lucruri de facut, unul mai important ca celalalt si tot nu apuc (reinnoit rezidenta ca inca nu am cetatenia, de facut certificat de nastere romanesc la copila, pasaport canadian ca la vara mergem in Ro, cont de studii, si cate si mai cate).
Eu m-am reapucat de cursuri, doua pe saptamana, am de citit o groaza si sunt intr-o continua alergatura dar promit sa fac intr-un fel sa ne vedem !
Pe curand,
Diana
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katteryna/katteryna.jpg)
katteryna spune:
Buna dimineata!!!! Cafeluta cine mai doreste, cine mai pofteste!Ca io am poftit de la 4.30 ca nebuna si v-am facut si voua, na! Mai fetelor dar stiu ca aveti o tastarnita de nemaivazut
Mi-e imposibil sa tin pasul cu voi dar va alerg si tot va gasesc ca nu scapati de mine!
Ha ce-mi plac noile emoticoane!
Moni Iulia ma bucur mult mult ca ca v-ati convins ca inimioara lui Tudorita e sanatoasa!Sa ii dea Dumnezeu sanatate in continuare, ma rog pentru el si pentru toti copilasii nostri! Si nu-i nevoie sa-i pun vreo vorba buna la Raisa caci puterea lui si mai ales pozele
graiesc!
Printre randuri am aflat ca v-ati si incuscrit!No, acum sa va fie de bine dar de baut cand dati?Sau ati dat party fara mine?RAISA MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui santorini Ellenuta cred ca a iesit super! Bine ca te-am prins sa te intreb din experienta cu Eva ti se pare utilwww.reclama ilegala - avertizare.ro/farfurii,-castroane/castron-termic-aiutabimbo-chicco--149" target="_blank">castronelul asta? ![]() ![]() BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
eu nu am avut la eva si sincer .. nu mi se pare tare util .. decat daca vrei sa mergi in parc sa-i dai papa lui bb .. eu cu eva nu piteam face asta caci era show cu ea la masa, se murdarea toata si in plus a fost si un copil vomitacios .. una doua bac afara ..
eu una nu i-as lua. castronelul cu ventuza e ok caci mai tarziu ii pui lui bb acolo si papa singur .. ca nu mai muta castronul de colo colo ..
Elena, mami de
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](papica.gif)