Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ella si la mine apar contracti asa cum le ai descris tu desi sunt sub tratament cu gynipral, mi se intareste burtica am impresia ca se muleaza pe bebe si simt o presiune jos si nevoie de a ma duce la toaleta,nu te speria si nu intra in panica am inteles ca sunt normale contractiile astea acum.
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 35+ Daniel
AMR 4 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Despre contractii... mi-e si teama sa vorbesc :(
N-am scris astazi dar asta-noapte am adormit la 4 pentru ca mi se intarea burtica, ma durea si ma strangea si mijlocul intr-un asa fel incat n-am putut inchide ochii... Astazi am incercat un stil mai relaxant de viata insa spre seara m-am pus la aranjat ceva in debara si m-au luat din nou.
Ella daca au cedat la No-Spa si, mai ales, acum totul e ok, probabil se pregateste uterul pentru nastere dand curs acelor contractii numite braxton-hicks. Cel putin asa sper pentru ca stiu cat de neplacute pot fi!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Freedelia, mihaelagrosan, da, mi-a venit la 28 de zile, de ziceai ca nici nu am fost insarcinata! Si alaptam exclusiv si aveam lapte din belsug, dar nu a avut nicio importanta.

Rebiana, da, mai am 3 saptamani in afara de asta. Aici se da prenatalul 30 de zile lucratoare inainte de termenul calculat dupa UM, dar se socotesc si sambetele ca unii lucreaza si sambata. Deci 5 saptamani inainte de termen. Si postnatalul pana face copilul vreo 10 luni. Dar apoi iti dau garantat loc la gradinita sau 'mama de zi', o femeie ce poate avea in grija, peste zi, pana la 4 copii.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana astea de care spui tu cu spate cu tot...si dese, mi.ar fi frica si mie! sper sa te lase sincer
alea braxton hicks le ador

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia cat avea tudor la ecografia de 32 de saptamani? si cu cat s.a nascut? stiu ca ai scris dar am uitat, merci

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
Yaia - eu n-am avut CM 2 ani si jumatate

Fericito!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana astea de care spui tu cu spate cu tot...si dese, mi.ar fi frica si mie! sper sa te lase sincer
alea braxton hicks le ador

POZE

Si eu am fost asa speriata incat nu s-a lipit somnul de mine! Bebelina se impinge ba in sus ba in jos si cand face asta simt ca iese cu tot cu cerclaj. Saptamana viitoare merg la Bucuresti la eco si sper sa aflu cum se prezinta colul si, bineinteles sper ca bebitza sa fi luat in greutate bine.
Irina f interesant ce descri tu. Imi place ca se preocupa sa-ti gaseasca pe cineva care sa se ocupe de copil sau o cresa la care sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

M-ati linistit putin ...macar pana joi.Acum am consemnare de la sot ...la pat.
Doamne ajuta sa stea bebe la caldurica pt ca ma ia cu tremurat cand vad prima pagina.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Ella pe mine ma ia cu tremurat gandind numai la faptul ca am 32 de saptamani de sarcina. Fetele noastre care au nascut prematur se bucura de copii sanatosi, slava Domnului!
Doamne ajuta sa avem toate bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput