Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
apropo, ca tot a deschis OANA discutia, la mancare la ce ar trebui sa ne retinem dupa nastere ca sa putem alapta linistite, eu spre exemplu am mancat doar supe, gratare, compoturi si ceaiuri, o perioada si apoi am introdus si legume fierte sau la cuptor, oricum fara fasole, varza, si chestii care baloneaza, citrice, si la mine a fost capital laptele, nu stiu de ce dar am baut o data 2 cani de lapte si a plans STEFI 3 zile.
voi cele care ati mai alaptat ce parere aveti?

Eu am mancat absolut orice, varza, fasole...dupa nastere, prima chestie pe care am vrut-o a fost salata de boeuf...ma rog, cu carne de pui in loc de carne de vita, dar cu maioneza de casa! Piticul meu nici nu a avut probleme cu colici, dar ii dadeam seara Bonnisan preventiv is in caz de ceva, aveam in casa ceai de cimbrisor salbatic.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
- fara bere(mitul cu berea face lapte e fals..dimpoptriva)

De fapt berea nu face lapte, hameiul din bere face lapte. Din cauza asta este folosit in Galactogil, de exemplu. Daca poti sa mananci hamei, nu trebuie sa bei bere sau sa iei Galactogil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Deci trebuie sa-mi pun o coarda de hamei in curte pe langa vita de vie si sa rumeg la el. Sau mai simplu il cumpar dela plafar.

Schimb capitolul

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child
CAMI, eu in 1985, la un concurs de patinaj artistic, am prins in Gheorghieni -42 grade, atat arata tremometrul.

Era probabil inghetat termometrul, pentru ca in Romania, recordul a fost minus 38,5 grade Celsius, înregistrat în localitatea Bod, jud. Brașov, în 1942.

Mergi la inceput
Mergi la inceput