Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Child felicitari pt bebe grasun..Tu ziceai ca bebe a fost mai mic decat ar fi trebuit sau ma insel?? Noi avem acelasi DPN si bebe meu a avut la 33 s fix 2100 grame, putin peste medie.

Cu nostalgia hainitelor de fetite am ramas si eu...n-a fost sa fie!

Erina mi se pare super ok atitudinea ta..gata cu stresul ca doar nu vom naste toate prematur De acord ca trebuie sa ne ingrijim si sa ne pregatim incet, incet DAR trebuie sa fim optimiste

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu am o problema si poate veti rade de mine dar trebuie sa intreb.Astazi mai toata ziua mi s-a intarit burtica fara sa fac efort ba chiar stand in pat.Pana azi mi-am contorizat contractiile si nu erau in nr semnificativ dar azi dupa amiaza bebe a intrecut masura .Joi merg la dr si intreb.Voua vi se intampla asa des?E o durere in felul asta:burtica se intareste si bebe sta "sus",si in partea de jos ma doare ca o crampa.Nu ma tine mult dar....conteaza.Iau no-spa atunci cand e mai nasol dar vreau sa evit medicamentele antispastice.
Multumesc mult.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ella la mine face mereu asa. Eu nu le-am numit contractii. Eu zic ca pur si simplu se intinde bebe. La mine se si simte cum da sa iasa prin piele.
Acum nu stiu ce sa zic, dar eu nu m-am panicat. La mine e asa si dimineata cand ma trezesc si toata burta e adunata in partea pe care am dormit.

Oana 35+ Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child felicitari pt rezultatele bune la eco si bebe care i.a in greutate in ciuda arterelor :)

kossir nasol cu parcarea, bine macar ca ai luat ceva, eu am fost la chicco si culmea ca numai haine de baiat mi.au sarit in ochi asa ca n.am luat decat un jersey roz de fetita si o cutie de bagat in sterilizator cu suzete si alte maruntisuri

ella daca ai 5-6 contractii pe ora , ar trebuii sa mergi la doctor, asa mi s.a spus, poate la un monitor reise ce fel de contractii sunt si ce valoare au
sau la medic joi poate te lamureste, eu sincer inca nu le.am numarat pt ca nu.s regulate, iar de durereroase - alea de travaliu sunt inconfundabile

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mersi mult pt raspuns.Dayanara nu au fost 5-6 pe ora ci au fost vreo 6 dupa amiaza ceea ce pana acum nu s-a intamplat iar seara am stat in fund pe scaun si cam incordata ca nu am avut de ce sa ma sprijin si cred ca lui bebe nu i-a placut si ...ca in reclama aia proasta la var/vopsea/chit/ciment ....s-a intarit dar m-a tinut destul d emulticel si am bagat rpd un nospa.O sa vad joi ce si cum.Faza e ca azi nu am facut nimic special doar m-am suparat nitel ca mi-a stricat socrella o bluza finuta tare cu fierul de calcat.Dar nu m-am suparat asa incat sa .....doar mi-a parut rau de bluza.Acum vad ca bebe misca precum o face in fiecare seara si nu ma mai doare nimic.Multumesc

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Babyanghel, taaare frumoase pozele, camera bebelui are asa culori calde. Si mamica e superba,ai o burtica foarte frumoasa. Tu ziceai de 21kg in plus? Nu cred, zau. Nu s-ar vedea, dar poate ca incurc eu borcanele .
Si ai dreptate, suntem foarte schimbate, dar avem si acea luminita in ochi, pe care n-o are nimeni altcineva. Mie chiar imi zice o prietena, mereu ce ten curat si clar am acum. Bine, la mine este si
lipsa tigarilor. Se vede imediat diferenta. Offfff sper sa nu ma mai apuc .

Nu mai reusesc sa citesc mare lucru, vreau sa vad pozele fetelor si nu-mi deschide nimic . Gata, renunt. O sa vad maine si gata.

Noapte buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 35+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BABY, da, la mine era bebeul mai mic, dar nu cu mult, maxim a avut vreo 4 zile intarziere, acum are doar 1 zi intarziere, noi azi aveam 33 saptamani si 6 zile si eco arata 33 sapt. si 5 zile, deci, zic eu ca e ok. Ma bucur ca in doua saptamani a luat 300 grame, sper sa o tina tot asa. Ti-am admirat iarasi, impreuna cu sotul, camera lui Codrin

ELLA, si eu am avut dureri jos si de aceea ma duc vineri la test non-stres. Cand se intareste burta sus eu o percep, ca OANA, o intindere a lui bebe, daca pun mana se relaxeaza. Dar mai bine sa intrebi doctorul, totusi mi se pare cam des, de 6 ori

Va pup, somnic usor...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

depinde cum percepe fiecare contractiile astea....la testul asta non stres , monitor cum ii zic eu intr.adevar se pot observa de care sunt
mie astea de le am acum si nu.s dureroase sau regulate imi convin, asa uterul se pregateste de nastere si.mi va fi mult mai usor, chiar as duce o grija sa nu le am si de data asta

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella la mine de doua ori contractiile au fost cu efect intarziat ( odata a fost de la sex si nu se pune)
Am alergat toata sapt si vineri seara m-au luat rau. Vineri nu facusem nimic, doar am fost 30 de min in supermarket sa iau fructe ( cu tot cu drum)
La mine s-a intarit toata burta, se vedea clar ca e beton si simteam cum ma "strange" inclusiv din spate. Asta regulat la 5 min si tinea cate 20 de sec. Am stat asa o ora dupa care am luat no spa si au cedat dupa o alta ora.
Toata seara s-a intarit burta la cea mai mica miscare in pat.
Sambata si duminica nu am putut sa fac nimic pt ca ma durea sub burta cum ma aplecam, ridicam, radeam.... la cel mai mic efort.
Luni deja eram mai bine.
Asta a fost ultima mea experienta cu contractiile. Acum o luna cred..daca nu mai mult.
Restul neregulate si care nu dor nu le bag in seama prea tare.
Poate ai facut ceva ieri si azi si-a adus aminte uterul sa se razbune..

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

CHILD, felicitari pt vestile bune de la eco

INA3040,eu eram cu durerile de degete, mersi pt info. Sper sa nu fie cazul, in ultimele zile a fost mai bine, a mai trecut durerea.

ANDIRA, sper sa va placa cuiburile,la mine tocmai s-au terminat, pana la urma cu nuca am facut, a gasit sotul la Real... Aaa si inca ceva,a doua sau a treia zi(daca rezista atata) eu le incalzesc putin in micro, si devin ca proaspat scoase din cuptor...yummi yummi

ELLANIK, la fel patesc si eu cu burtica, azi chiar a fost mai rau ca de obicei si la mine, eu il intrebasem pe dr, a zis ca sunt normale aceste "intarituri" de burtica si sa iau cate un nospa la nevoie....acum ce sa zic,pt siguranta intreaba joi si tu.

Ramona, 33+ Briana-Maria

Mergi la inceput