Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaa28 spune:
fetele, unde gasesc listele facute de mamicile cele constincioase...pe care pana acum nu m-am grabit sa le consult
..dar ar fi cazul !!!
Zau ca am presimitiri naspa cum ca bebe nu ar mai sta inca 7 sapt...sunt ca o balena esuata...obosesc repede..iar burtica e imensa!!! acum o sapt mi-o masurase doctora si avea 108 cm !! desi nu am pus decat 10 kg da se pare ca-s toate pe burta !!
Ioana,
33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Da Rox, la tine m-am gandit si eu citind informatiile de pe net (am facut aici un rezumat). Asadar daca bebitza ta isi pastreaza pozitia aceasta vei avea parte de o nastere usoara! Vezi, inca un motiv sa mai elimini din griji! ![]() |
Eu cand am citit, m-am gandit doar ca mai am inca 3 saptamani de venit la serviciu in afara de asta si stau numai pe scaun aici...dar stii ca eu m-as bucura sa ramana craniana, nici nu mai conteaza daca anterioara sau posterioara.
Tu cu Sprite, eu cu Fanta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
freedelia spune:
Yaia -- serios, la 28 de zile??? Sper sa nu fie cazul, sper de data asta sa ajung macar la un an fara ciclu...
Pe mine m-a luat asa o frica, dupa sarcina asta foarte grea de la inceput (tineti minte greturile si perfuziile si statul in pat... groaznic...) pana la sfarsit (acum nici 2 minute nu pot sta in picioare fara sa ma asez) mi-e frica sa nu raman din nou gravida repede. La noi primii doi copii au venit in mod accidental, asa ca nu ar fi exclus. Monsieur nici nu vrea sa auda de vasectomie, eu nu imi leg trompele (inca), pastile nu iau, asa ca... offf... mi-ar fi ingrozitor de greu sa duc inca o sarcina acum, repede dupa ce nasc... NU stiu ce m-a apucat, asa dintr-o data...
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Wow Irina mai mergi inca 3 saptamani la serviciu? Sa-ti dea Dumnezeu putere sa le termini!
In sarcina trecuta am mers la scoala pana am nascut... acum, insa, abia daca reusesc sa stau in picioare fara sa am contractii; in urma treburilor casnice si nu numai trebuie sa ma tin de burta (s-o ridic cumva) ca sa nu mai doara.
Ai dreptate, sa fie prezentatie craniana, nu mai conteaza ca-i anterioara sau posterioara!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nemary spune:
wow , se pare ca se cam ingroasa gluma pe la noi pe la odisee. a aparut si al treilea iepurash!
sa fii sanatoasa, JOY, sa cresti mare si sanatoasa is sa papi mult laptic de la mami a ta. Felicitari Gaby.
Rebiana, merci de parole 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
dayanara spune:
denisa exact asta am eu pe foc fasole boabe si abia astept sa fie gata ca altceva nu am chef sa mananc
child frumoase lucrusoare sa le poarte sanatos! aparatorile de pat eu le.am spalat la masina, si nu se fac urate deloc, dar vezi ca tre sa indice pe eticheta cum se spala
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Silvia am trimis PM! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Eu ma trezesc cu mesaje care nu le vad. Cand ma uit in urma sunt o gramada pe care nu le-am citit pt ca nu erau acolo, si mereu dau refresh inainte sa scriu....hmmmm

.
Child - frumoase hanutele lui bebe. Sa le poarte sanatos
Andra - ma bucur ca bb e bine si plecati incurand acasica.
Gaby -
ce bine ca Joy e cu tine. Invata ea sa si suga.
Roxana- bafta cu falosea. Eu am dat-o in bara pt ca am uitat sa iau rosii in bulion si am pus bulion care a fost cam acru. Asa ca mancarea a iesit cam acra si ea. Presimt ca nu o s-o manance nimeni...
Am scos niste peste pt diseara ( ca back up)![]()
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
mihaelagrosan spune:
Yaia la 28 zile ciclu? Ai alaptat?
Delia chiar ar fii bine sa nu ramai gravida o vreme, dupa 3 cicatrici, uterul ar mai trebui sa se refaca. Nici noi nu am folosit sterilet, anticonceptionale, dar din fericire am ramas gravi numai cand ne-am dorit. Trebuie doar sa fiti foarte atenti.
Ma bucur mult ca si bebe Veronica Joy e bine, sanatoasa. Sper sa pape cat mai bine sa se intareasca.
Vai ce pofta imi faceti cu supa de fasole, a fost printre preferatele mele sarcina asta. Din pacate dureaza cam mult pana se fierbe.
Si eu mai am greturi, nu asa rau, dar sunt. Plus ca ma dispera ca mi se pare ca nu mananc destul de sanatos. Mie mi-e greata de legume,crude mai ales, fructele astea de iarna imi fac acid la stomac, dar dulciurile sunt asa de buneee
, slanina as manca nonstop, cartofi prajiti
. Ma simt putin vinovata, pt. ca la sarcina anterioara am mancat predominant fructe, legume, era si vara, iar Elena a fost foarte bine, sanatoasa, cu sistem imunitar foarte bun. Oricat ma straduiesc, daca pun gura pe o rosie de exemplu, mi se intoarce stomacul pe dos.
Rebiana spune-mi te rog de pe ce site ti-ai cumparat absorbantele alea?
Mihaela
30+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
bordeancavio spune:
wow!!!!! alt iepuras??? de fapt iepurica!!! felicitari Gaby! sa va refaceti repede!
ce va grabiti asa fetelor??? e abia ianuarie!!! si e asa de frig afara! mai tineti un pic iepurasii, mai spre paste, da???
dar gaby cum de a nascut la 34 sapt? avea ceva probleme? ca parca nu imi aduc aminte sa fi avut....
vio asteptand pe bebe
27+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#