Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Delia, n-am visat ca naste Andira asadar va mai astepta . Aminteste-i medicului ca nu vrei sa cunosti sexul copilului pana la nastere, inainte de a incepe procedurile pentru eco. Bafta sa vii cu vesti bune!

Cautand pe net manevre/tehnici pentru intoarcerea bebelusului in pozitie craniana, pentru cele care vor naste natural, am gasit cateva informatii pe care, poate, le veti considera utile:
-Cea mai buna pozitie a bebelusului inainte de nastere este plasarea cu capul in jos
-cand ceafa bebelusului este intoarsa spre abdomenul mamei, pozitia se cheama ANTERIOARA, iar nasterea in cazul acesta este mai rapida
-Unii bebelusi coboara cu ceafa indreptata spre coloana mamei, pozitia purtand denumirea de POSTERIOARA. Aceasta pozitie are unele dezavantaje: apa este posibil sa se rupa la inceputul nasterii, nu la inceputul travaliului; durerile de spate din timpul contractiilor si dintre acestea sunt mai mari; nasterea decurge mai incet; este posibil sa fie nevoie de epiziotomie pentru a-ti usura munca.
-pozitia posterioara a bebelusului poate fi determinata de stilul de viata al mamei (petrece mult timp stand pe scaun: la birou, acasa, in masina etc)
-pozitia anterioara a bebelusului este influentata de un stil de viata care implica pozitia verticala (statul in picioare al mamei)
-sfaturi pentru a-l ajuta pe bebe sa se intoarca in pozitie craniana anterioara: Cel mai important este sa te asiguri ca ai intotdeauna genunchii mai jos decat soldurile, atunci cand stai jos. Poti face asta, respectand urmatoarele sfaturi: in masina, pune-ti o perna sub fund; nu sta pe scaune care te determina sa ridici genunchii prea sus; daca ai o meserie care implica statul pe scaun, ia pauze dese si plimba-te; stai in patru labe cate zece minute in fiecare zi.
-atunci cand stai intinsa in pat, nu trebuie sa-ti faci griji pentru cum va cobora bebelusul, deoarece in pozitie orizontala acesta nu este impins spre pelvis
Samaria, amintind de statul pe scaun, amintesc practic si de tine... ce faci? Tot mergi la serviciu sau ai intrat in concediul prenatal?

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana citind ce.ai pus tu despre pozitia bebelusului, m.am prins si eu de ce mi.a scris la ultima ecografie cefalica anterioara printre altele..sa vedem daca ramane asa, abia la sfarsitul lui februarie am ultima ecografie

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Greturile mele sunt prezente dimineata si mai ales cand beau apa.

Pai vezi, cine te pune sa bei apa?? Ia baga tu la ghiozdan o tuica fiarta!! Incalzeste si matzele, il mai potolesti si pe micul karatist..si poate fuge si greata!
Eu sambata am mancat cu mare pofta un ardei umplut. Mai bine mancam paine goala, ca am zis ca mor de arsuri si greturi toata ziua si toata noaptea. Ieri am mancat numai racituri de frica. Si am un borcan de zacusca pe langa care la greu, dar mie tare frica sa manac, ca sigur dupaia "iau foc"

29+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit pe lume, Veronica Joy! Sa ai parte de sanatate si multe impliniri in viata!
Felicitari Gabyhila! Refacere rapida!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, poze noi aici

Am spart cardul lui tati zilele astea, nu am pus toate pozele, ca i-am luat si lui mami chestii de lauzie. Si inca nu am luat tot!

Sa vad acum unde ii pun hainutele lui bebe, ca nu are inca dulapior, ne-am tot uitat prin magazine, dar nu ne-a convenit nimic, deci ramane sa-i facem la comanda. Pana atunci sa elibereze tati o parte din dulapul lui , ca sa pot spala, calca hainutele si sa le asez frumos.

Am montat si patutul, ieri ni l-au adus prietenii, dar acum trebuie sa caut o saltea pe dimensiuni, ca e patut mai mare, de 140/70. Sper sa gasesc, daca nu si asta la comanda. O sa pun poze cand il decorez. Aveti idee: aparatorile de patut patesc ceva daca le spal? Nu se aduna vatelina urat?

Am intrat in priza, mai ales ca vad ca iepurasii se cam grabesc. Eu sper ca iepurasul meu sa stea cumintel, ca nu e cazul sa apara inca, avand in vedere ca el e si mai micut, deci trebuie sa mai creasca. Vedem maine, ca mergem la eco, deja am emotii.

ANDRA ne bucuram ca sunteti bine si tu si bebe, sa dea Dumnezeu sa ajungeti acasa miercuri si sa fiti fericiti.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Tocmai cand vroiam sa ii dau un mesaj Andrei, am primit vesti de la ea:

Plang de fericire, minunea mea e f bine, e mancacios si aproape sigur miercuri plecam acasica la noi. Of, Doamne, dupa atata timp, ne intoarcem sanatosi acasa. Va pup pe toate!
Sa aveti grija de burtici sa stea Iepurasii acolo cat mai mult ca am vazut cazuri grave de copii prematuri si mi se rupe sufletul, of, e f dureros. Va intorc inapoi rugaciunile voastre care ne-au facut asa bine!

Tare ma bucur pentru ei!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana citind ce.ai pus tu despre pozitia bebelusului, m.am prins si eu de ce mi.a scris la ultima ecografie cefalica anterioara printre altele..sa vedem daca ramane asa, abia la sfarsitul lui februarie am ultima ecografie

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Da Rox, la tine m-am gandit si eu citind informatiile de pe net (am facut aici un rezumat). Asadar daca bebitza ta isi pastreaza pozitia aceasta vei avea parte de o nastere usoara! Vezi, inca un motiv sa mai elimini din griji!
Ella si mie imi e greata dupa ce beau apa.. Mai alternez cu sprite, fiind singura bautura racoritoare carbogazoasa pe care o beau.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ELLA si eu am stari nasoale dupa ce beau apa, trebuie sa fug la baie sa nu dau pe afara pana acolo. Chiar azi dimineata am experimentat o greata super-nasoala dupa ce am baut apa. Am observat ca se intampla daca beau apa pe stomacul gol, asa ca deacum evit.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am zis eu ca nu ies azi afara dar tot am iesit. Mi s-a pus pata pe fasole si a trebuit sa caut falose boabe la punga ( s-o fierb in 3 ape nu stau).
Nu e asa rau afara. E soare si bine daca nu stai mult.

Imi dau si eu cu parerea despre cosmetice pt bebe.
- eu nu as folosi nici nivea, nici sanosan. As cauta ceva natural si fara parabeni sau cold cream asa cum zicea si Vladi. Defapt cold cream am oricum in casa mai ramane sa ma decid ca sampon ce sa iau. Cred ca o sa merg pe Bubchen gama baby's first. Aici nu pot deloc sa ma decid.
- musetel am mai zis, da alergi si nu e indicat, pt copii nici sa-l bea nici sa faca baie cu el. Eu as merge pe galbenele, daca chiar vreti sa folositi ceai la baita.
- pt piele cu de acord cu Ella, Oil Free. Mai bine folositi la baita tarate pana se rezolva problema cu pielicica uscata si cu cojite.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ANDIRA,asa sper si eu, sa ajungem la 38 macar...Cred ca tie ti-e foarte greu sa stai linistita cu prichindeii langa tine, dar daca trebuie...trebuie

ANDRA, tare ma bucur ca e totul ok, sa ajungeti cu bine acasa si asteptam poze...

Vesti de la GABY, zice ca azi au mutat-o in salon,pitica nu prea stie sa suga,lapte pare a veni. I-au zis ca o tine o saptamana in spital.

Mi-am facut si eu programarea la control azi, de-abia pe 11 februarie ,docky e plecat la schi...saracutzul de el....asa ca mai avem un pic de asteptat pana la urmatoarea intalnire cu strumfitza noastra

Asa greu se incarca paginile ...numai la mine oare?

Ramona, 33+ Briana-Maria

Mergi la inceput