Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Neatza fetelor frumoaselor!!!
Andree27, felicitari scumpa mea, sarcina usoara!!!!! Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu serviciul... naspa... Cred ca cel mai bine te pot sfatui cei de unde ai depus dosarul ptr CIC.
Desiree, bucataria este superfrumoasa, sa o stapaneasca sanatoasa.
Eu maine dimi fac testul. Cu toate ca ma doare burtik rau de tot... Ce o fi, o fi, vedem noi. Oricum nu renuntam, ca ne place
Chinabulina si eu stiam tot la fel ca se plateste luna din urma. Nu stiu ce sa zic cu privire la luna mai. Cred ca el mai bine ar fi sa te interesezi la ei, ptr ca ceea ce ni se pare noua logic nu este si normal in tara asta. Ma gandesc de exemplu la faptul ca ptr luna in care se naste copilul (prima luna- la mine repectiv mai 2008) nu se da alocatie Asa ca... cine stie? Ar fi insa normal, cum spune Cleo sa se calculeze ptr zilele respective.
Pupici, nu stiu ce vroiam sa mai zic, fug la fata ca s-a trezit, gata, trebuie sa ma transform .... in sclava Isaura
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
gabitzam spune:
Se da in ultima luna indemnizatia fractionat la numarul de zile de CIC ramase.
Andreea, intreaba aici pe forum la sectiunea de legislative.
Alaturi de SEBI
chinabulina spune:
gabitza, cleo, ylari, multumesc frumos pentru raspunsuri. m-am trezit cu niste bani in cont si nu stiam de unde, ma temeam sa intru in ei . m-am calmat
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Reallaura spune:
Neata fetele
Intai sa o felicit pe smechera de Andree , bravoo!!! Felciitari, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos...nu stiu ce sa zic de CIC din pacate...cel mai bine sa intrebi acolo unde ai depus si vei depune dosarul
Desiree am vazut poze de la muzeul copiilor, super...as vrea sa merg si eu cu Mirci undeva asa.
Ylari, Doloress spor la lucru in continuare!! Nici mie nu mi s-a pozitivat repede testul cand eram gravi cu Mirci..cine stie...
Lorich succes in continuare cu intarcatul!
Noi ieri am fost la Afi la shopping si a nimerit barbatemiu doua rezervari anulate la AVATAR. L-am vazut la Imax. Super filmul. Mi-a venit rau de cateva ori, dar per total am rezistat si mi-a placut f mult. E genial.
Apoi am gasit un trening super pentru Mirci la Champion si adidasi, dar adidasii tr sa-i schimb. sunt 24 si nu-i intra!!! .
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina
simonacip spune:
Andree, felicitari, scumpo, sa ai o sarcina frumoasa, usoara, la termen! Sa te bucuri de bb.SI da, intreaba la legislative, sunt multe persoane care te pot sfatui acolo.Iti poti plati si singura asigurarile in ultima instanta, dar intraba acolo, ca te vor sfatui oamenii aia care se pricep
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
piggy spune:
Salutari fete dragi,
Urez si eu cu intarzire LMA lui Belleane sanatate, liniste sufleteasca si fericire!
Felicitari Andreei pentru bb2, sarcina si nastere usoare!
Am citit de aventurile frumoasei Mara si am vazutbiata pisica frezata si servita cu bunatati
Rabdare si optimism fetelor doritoare de bb 2 sau 3 (pe alocuri)!
Eu am dat de greturi sau ele de mine si imi este foarte rau...cam asa imi era si la ILinca plus arsuri. Acum arsuri nu am deocamdata dar de ieri ma doare groaznic stomacul (ca la gastrita, ulcer) si nu stiu ce sa iau...Daca s-a mai confruntat cineva cu asa dureri va rog dati-mi un sfat!
Sper sa treca cat mai repede trimestrul asta ca nu pot sa mamanc mai nimic, nu suport nici un miros, nasol
PS Imi spune si mie cineva cum sa pun burtisul de gravi si nr de sapt la semnatura?
va pup si va doresc o duminica frumoasa!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Luminel spune:
Salut!
Multumesc Gabitzam
Cleo, mama ce de bunatati...un adevarat festin...se explica de ce se joaca Mara cu cratitzele...are cu cine semana ...distractie placuta la Mall!
Desiree, vazut poze...super locul ala de joaca...si super si "protagonista"...sa stapaneasca sanatoasa bucataria...arata foarte bine si foarte "utilata"...a noastra e mai simplutza...poate si de aia nu se joaca cu ea...
LAurita, sa poarte sanatos treningul, Mirci!
Piggy, imi pare rau ca ai asa o stare...mi-aduc aminte ca asa eram si eu cu Cristi, pana in luna a 3-a, nu suportam mirosuri, nu mancam decat anumite chestii...groaznic...dar dupa mi-a trecut...de dureri nu stiu ce sa-ti zic...eu n-am avut.
Ca sa-ti schimbi semnatura, da click in stanga pe "Profil Personal", apoi Editare profil, o sa-ti ceara parola, apoi "optiuni profil" (parca) si acolo la semnatura, scrii [ gravi ] (fara pauze) si ce mai vrei tu...sper m-am facut inteleasa
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
fecian spune:
Seara buna la toate fetele si pup toti matzucii, care de care mai frumosi ...si mai NAZBATIOSI!
Noi venim dupa o noapte si o zi de nervi, maraieli, nedormit, febra, nemancat...ce mai tot tacamul. Avem ultima bucata de canin care ne face viatza amara! E pe cale sa erupa insa nu credeam ca poate fi chiar asa de rau...cu ceilalti 3 am avut mai bine de o luna de greva somaleza(mancat lapte exclusiv). Cand credeam ca si-a revenit, hop si natangul asta de canin!!! Deja mi s-a luat de nopti de stat cu cupilul in brate, leganat cu randul...uoofff...
Noi ne gandim la bb2...dar ne e tare teama...ca daca va fi ca matza noastra de dificil, atunci...am dat-o in bara!!
Avem un cupil tare tare capos, nu imi vine sa cred cat de capos e! Aaaa si mai nou se uita in ochii tai fix, sa ii zici nu , ca el sa faca exact opusul!!! Stie ca nu are voie, insa uneori ma uimeste cat de perseverent e in a face prostii...cu buna stiintza!
Acum sa ii zici ceva iti zice 3! Raman uneori interzisa, nu stiu cum sa reactionez! Daca il cert in continuare nici nu se misca...parca nici nu ma aude! Ma bodogane in continuare pe limba lui!!!
Tac-su il mai admonesteaza din cand in cand si matza se mai uita asa...ca si cum ar intelege si s-ar opri...dar numai pentru o clipa! Atunci, sta se opreste si zice foarte serios: Uoua!!!! Oricat de suparat esti , nu poti sa nu zambesti...si atunci te prinde si gata! S-a terminat cearta la el, inseamna ca poate face orice! Si ciclul reincepe!
De inteles intelege acum totul, stie semnificatia la mai toate cuvintele, inclusiv olandeza, ceea ce e ok.
Acum vocabularul lui am impresia ca se mareste pe zi ce trece: Noile achizitii: nuna (luna), ne(sneuw, sau nori...inca nu suntem siguri), lala (lapte), susi (suzi-suzeta), tatata naaaaa( traistishoara meeeaaa.... vezi Veronica)
Cand e ok, se joaca frumos, acum mult timp si singurel, canta danseaza, canta cu jucariile, vb cu ele.
La gradinitza e chiar ok, e unul dintre cei mai veseli copii de pe acolo...cand e totul ok, pur si simplu soarele rasare...Insa cand e bolnavior, pot sa zic ca e unul dintre cei mai dificili copii. Numai in brate vrea, nu mananca, nu bea, nu se joaca...plange mult, e marait, nu face si nu lasa pe nimeni sa faca nimic!!!
Cam atat de la noi...AICI sunt si cateva pozici noi cu piticul!
Ca promisesem de ceva timp, insa am uitat!
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 astazi gatii de zor: peste la tava, ciorba de pui, mazare cu pui si http://www.bucataras.ro/retete/3343/tiramisu-cu-lamaie.html o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
eu facui "gogosile bestiale" de pe supereva.ro...intr-adevar, "bestial" de bune
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Hello fetelor,
Laurita noi am fost vineri seara la AFi Cotroceni tot pt Avatar...desi il vazusem in 3D la cinema-ul de la Auchan, dar sotul meu vroia sa-l revada acolo. N-am gasit locuri. Eu oricum n-as fi mers decat prin magazine, nu mai vroiam sa-l revad, desi e f bun filmul intr-adevar, dar Luca (iata, e prima data cand ii spun pe nume) a zburdat prin burta mea de numa'. Am fost clar stresata mai ales de zgomotul teribil.
Si eu tb sa-i iau adidasi, m-am indragostit de Deichamnn. O sa-i iau de-acolo, MAi caut niste manusi bune, dar n-am gasit.
Andree, FELICITARI! SARCINA USOARA si bebe sanatos si cumninte! Ma bucur enorm pt tine!
Fecian, ai un baietel cu ochi albastri frumusel foc. In poze nu se vede ca ar fi prea nazdravan
Piggy, stiu ca pt arsuri cumnata mea ia ceva. O intreb si-ti spun maine sa treaca rpd 1 trim.
Luminel, vreau si eu gogosi
ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca