Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreiutza, cat ma bucur pentru tine!!! Doamne ajuta sa fie bine si sa faci la Eric un fratior sau surioara curand, peste 37 de saptamani

Georgiana, se plateste pe luna anterioara. Acum in ianuarie se plateste pentru decembrie.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Andreiutza, cat ma bucur pentru tine!!! Doamne ajuta sa fie bine si sa faci la Eric un fratior sau surioara curand, peste 37 de saptamani

Georgiana, se plateste pe luna anterioara. Acum in ianuarie se plateste pentru decembrie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Gabi, si daca eu stau acasa pana face fata 2 ani, imi dau si pe luna mai, proportional cu numarul de zile pana in 26?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Gabi, si daca eu stau acasa pana face fata 2 ani, imi dau si pe luna mai, proportional cu numarul de zile pana in 26?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

dada. io asha zic.

inca am pisica. Tunsa: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2010Ian10LaCratita#5430030808273782098 . Ce sa ii fac...

astazi gatii de zor: peste la tava, ciorba de pui, mazare cu pui si http://www.bucataras.ro/retete/3343/tiramisu-cu-lamaie.html

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Va multumesc inca o data de felicitari!!!Doamne ajuta sa fie totul bine.Mi-am facut mai repede testul,mai repede de intarziere,de fapt testele,asa ca mai astept sa mai creasca putin sa merg si la dr.
As avea o nelamurire care ati putea sa ma ajutati!Nu stiu daca va mai amintiti problemele mele de la servici,dar firma la care lucram eu ,nu mai are activitate,nu s-a lichidat, si eu la sfarsitul lui mai termin cu maternitatea lui Eric,iar bb2 s-ar naste la sfarsitul lui septembrie.Care stiti,nu ma sfatuiti ce ar trebui sa fac ca sa nu pierd maternitatea lui bb2?
Cleo ce superba e Mara!!!!Ce mare a crescut!!Daca eu nu prea stau pe forum ce se simte!!
Va pup si noapte buna!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 3+

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea FELICITARI, sarcina usoara si bebe sanatos.
Multumim tuturor ptr. gandurile bune dupa noaptea grea. pe toate, nu va nominalizez ca nu vreau sa uit pe nimeni si Victoria ma trage de nadragi...

Azi am fost la muzeul copiilor.( Doloress multumesc; daca tu nu ziceai de muzeul din State, n-as fi stiut ca se pot juca acolo). Au 3 camere: o bucatarie din 1930, camera de arhitectura cu o lada de nisip, de cvare Victoria a fost super incantata, desi de fiecare data cand atingea nisipul cu mana (a folosit perie sau oase), venea sa o scot din lada sa-i curat mainile! S-a jucat frumos cu copiii si singura si cu mami, le-a spus copiilor sa puna jucariile "Away" sau "Back". Va pun si poze imediat. Am stat aproape 2 ore, pana a terminat daddy cumparaturile.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Poze de aici
:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5430052386598800658

aghvbyttthgfhhjbnm htfdxthhh;;;;;;;;;'o (Vict3oria3)

_

Mergi la inceput

Azi i-am instalat bucataria. Tre sa mai mergem sa-i mai luam un set de multe legume, fructe, etc. de plastic. Am pus poze aici, cine vrea sa vada bucatareasa Victoria:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Victoria2010#5430101916638406802

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Multumim tuturor ptr. gandurile bune dupa noaptea grea. pe toate, nu va nominalizez ca nu vreau sa uit pe nimeni si Victoria ma trage de nadragi...

Azi am fost la muzeul copiilor.( Doloress multumesc; daca tu nu ziceai de muzeul din State, n-as fi stiut ca se pot juca acolo). Au 3 camere: o bucatarie din 1930, camera de arheologie cu o lada de nisip din care puteau descoperi oase si 'comori' (aveau 2 suporturi de lumanari), de care Victoria a fost super incantata, desi de fiecare data cand atingea nisipul cu mana (a folosit perie sau oase), venea sa o scot din lada sa-i curat mainile! S-a jucat frumos cu copiii si singura si cu mami, le-a spus copiilor sa puna jucariile "Away" sau "Back". Va pun si poze imediat. Am stat aproape 2 ore, pana a terminat daddy cumparaturile.

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Azi am fost la muzeul copiilor.( Doloress multumesc; daca tu nu ziceai de muzeul din State, n-as fi stiut ca se pot juca acolo). Au 3 camere: o bucatarie din 1930, camera de arheologie cu o lada de nisip in care erau ingropate oase, de care Victoria a fost super incantata, desi de fiecare data cand atingea nisipul cu mana (a folosit perie sau oase), venea sa o scot din lada sa-i curat mainile! S-a jucat frumos cu copiii si singura si cu mami, le-a spus copiilor sa puna jucariile "Away" sau "Back". Va pun si poze imediat. Am stat aproape 2 ore, pana a terminat daddy cumparaturile.
Nu ma lasa sa edit... asa ca am reply with quote... scuze!
_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, fiica mea ar tranti si calari jocul ala... poate peste 1 an sa il aprecieze. Ce sa ii faci, e mai tornada asha.

andreea, nu stiu cum e cu problema ta cu jobul. Ma gandeam ca cu un economist poti discuta. Ma mai gandeam ca poate poti aranja cu 1 concediu medical de 1-2 luni, sa nu fie nevoie sa te intorci la munca. dar cevorbesc - e din imaginatia mea.

Propunere indecenta:
mergem de la 10 30 maxim 11 in Mall Vitan la bile. cine mai vine?

va aratam ce vanataie pe frunte a facut mara aseara, la 2 ore dupa ce ne-a descusut dr-ul. A, si mara are neshte muci si neshte tuse, un stadiu normal- dar poate unii cupii sunt mai sensibili.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput