Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
Lilly79 spune:
simonacip am intrat special sa vad rezultatul testului.Imi pare rau Poate data viitoare.
belleane la multi ani cu intarziere
Sa ai parte de sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi.
Superba poza cu doamnele
cleo m-ai lasat masca cu mesajul de lma pt belleane.
Saracuta Mara . capsorul spart si sper sa nu o doara astazi la scos fire.
Am vazut si poze cu frumusetea de fata blonda si cu plete.
Apropo de baie, Julia mai nou se intoarce pe burta in apa si se agita acolo, mai bea si apa din greseala si cica "no", adica inoata.Nu stiu unde-a vazut ea.Probabil la televizor.Asa scandal face cand o scot din apa.Daca ar fi dupa ea ar sta o zi intreaga acolo.Cred ca toti copiii is inebuniti dupa apa.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Luminel spune:
Salutare tuturor!
In primul rand, multumesc fetelor pentru complimente...eheee, alte vremuri...ce-am fost si ce-am ajuns
Simona, imi pare rau ca a iesit negativ...data viitoare
Ylari, decat sa-l faci degeaba, mai bine mai astepti...
Desiree, Victoria dormea cu voi in pat sau in patutul ei? ma gandesc ca chiar daca doarme cu voi in camera dar in patut si tot e ceva...Cristi se obisnuise sa doarma in patut dar dupa ce a plecat tati, am luat-o inapoi cu mine in pat...sper sa se reacomodeze usor cu patutul cand s-o intoarce tati...bafta!
Doloress, multumesc de intrebare...acum e in Frankfurt asteapta sa inceapa o alta lucrare...Doamne ajuta! daca incepe, nu crede ca mai vine de Paste acasa...asta este, cum am facut si Craciunul, mai facem si un Paste separati...
Fetelor, ce-o fi cu copii astia ai nostrii?!?!?! si la noi a inceput ziua "bine"...fie-mea n-a mancat de cand s-a trezit decat un biberon de lapte (mi_bebelina, cred ca s-a vorbit cu Delia, sa nu ramana mai prejos), a marait continuu fara sa stie nici ea ce vrea...incat de nervi (mi-e rusine sa si spun) am dat cu pumnul in geamul de la balcon si l-am spart...desi nu asta a fost intentia (acum alti bani, alta distractie si pe gerul asta)...
si acum abia a adormit...leganata pe picioare...groaznica zi!
Maine sper sa fie mai bine
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Nici la mine nimic din pacate... Nici nu ma mai stressez, cand o fi, o fi, de abia incerc de-o luna totusi, deci sunt chiar exagerata in pretentii.
Deocamdata ma reapuc de sala.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Doloress spune:
Andree felicitari!!!!!!
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andree27 Helllloooo gagicutelor!!!!! Andreea , de Eric (31 Mai 2008) si 3+ Evolutia lui Eric |
Wow, inca o ?!?! Felicitari, Andree!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Andree27 spune:
Va multumesc din suflet!!!!Sper ca de data asta sa fie bine
Andreea , de Eric (31 Mai 2008) si 3+
Evolutia lui Eric
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Doloress Desiree imi pare rau de incercarea ratata... Am citit ca perioada asta e cea mai putin indicata sa schimbi una sau alta. E terrible twos, cand egocentrismul e la maxim, ei pur si simplu percep lumea ca pe accesoriul lor si nu inteleg de ce nu se pliaza totul conform vointei lor. Poate mai incolo in jur de doi ani jumate, trei, cand poti baga faza cu esti domnisoara, esti mare, cand ii poti lua un pat de printesa si sa-i zici ca printele dorm singure in camerele lor. Noi nici nu ne mai batem capul cu asta, dormim calare toti trei. La urmatorul bebe vedem noi cum facem. Oricum ne-am gandit la o solutie sa dormim toti patru in aceeasi camera. Sa stii ca eu nu prea am vrut sa-l invat pe Patrick ordonat, insa a vazut la tac-su si a copiat tot. Eu sunt dezordonata din fire si al meu barbat care e Madam Scama ma calca pe nervi, mereu strange, spala, aduna, mie mi se pare ca pierde momente importante din viata cu lucruri neimportante, insa asa e el, n-am ce-i face. Si Patrick ii calca pe urme. Gata, am vazut si pozicile de azi. Bellanne ce frumoasa e poza in costum de epoca ! Doua doamne distinse ! Luminel am vazut poze de la nunta, ce miresica frumoasa ai fost! Ce mami tanara cu baiat mare! Ce mai face sotul tau? Cand vine inapoi? Cleo m-a topit Maruca ta! Ce a mai crescut si ce frumoasa s-a facut! Am vazut-o si la serbare, ma termina cand vad copii veseli si fericiti, razand in toate pozele. Am vazut si blanosul, n-ai mai reusit sa-l dai? Cum mai stai cu alergiile? Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Pai acu-mi spui de terrible twos??? Glumesc.
Daca Patrick e super ordonat cu numai tati lui ca ex., iti dai seama saraca Victoria, cu noi amandoi Mr. & Mrs. Scama Abia termina de jucat cu o jucarie si ii spuneam "pune-o la loc"... acum deja nici nu mai e nevoie, ca le pune ea singurica la loc sau imi arata si-mi spune "Mess"... "pai du-te si pune-le la loc", ii spunem noi...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Andree27 Va multumesc din suflet!!!!Sper ca de data asta sa fie bine Andreea , de Eric (31 Mai 2008) si 3+ Evolutia lui Eric |
felicitatiuni!!! pupam burticul
lilly, ideea cu scrisul am vazut-o mai demult, nu imi e originala. MUnca insa da..e din asta, de ochi atent si calculat.
gata, am fo sa o descoasem pe Mara. Si fiindca are un pic de muci, si a tushit putin (noi ignoram tusea asta...)o dr de acolo tinerica s-a oferit sa o asculte la plamani. A fo f. cooperanta, a facut ca vaca, a suflat la paieee...
e frig afara. frig frig
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
n-am apucat sa mai citesc din urma, caci am fost ocupata cu serviciul, dar am intrat sa va intreb: indemnizatia se plateste pentru luna in curs sau in ianuarie se ia indemnizatia pentru decembrie?
va rog sa-mi raspundeti si mie daca stiti. i'll be back
edit, ca am mai citit din urma:
am vazut ca mai avem burtici in gasca. felicitari, fetelor (piggy, bratafel, andreea), sarcini usoare si la termen! si cine mai doreste, cine mai pofteste, multa bafta
am ratat multe zile de nastere de cand nu am mai intrat si-mi pare foarte rau, mai ales ca am ratat ziua gemenelor si pe a lui belleane. le urez tuturor la multi ani (cu intarziere), sanatate, fericire si iubire.
n-am ratat in schimb nicio poza. am vazut si idila dintre robert si iasmina, si copilasi la zapada si calare pe motocicleta, si luminel mireasa (apropo, ai avut nunta odata cu vecina msbb ), si cele doua doamne de epoca (belleane, su-per-be pozele, de vis ) si tot ce a mai fost postat...
acum trebuie sa fug, ca tati face dus si eu sunt de serviciu cu Teo...
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange