Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cea mai mare fericire a Cristianei e cand uitam geamul de la vitrina tras...moare sa se joace cu paharele si seturile mele de cafea...le ia, le aseaza, le intoarce...din fericire pana acum n-a spart nimic...

Cleo, am un deja-vu...exact asa a patit cumnata-mea cu fii-su anul trecut...dar eu baiat mia nazdravan ca el n-am mai vazut... Mara cucuiata...

Doloress, ...buna partida...dar nu ne bagam peste Victoria

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

doloress, si io, si tati, si mara suntem toti dezordonati. Adica ne place sa ne inshiram comorile peste tot. Probabil fiiu tu a invatzat de la tine. Sau de la canadieni, ca si Victoria e la fel.

Despre spartu capului marei, de ce credeam ca v-am povestit?
deci sambata trecuta, mara de pe pat a sarit cu capul de muchia ascutita a caloriferului, si in 2 sec. a venit tati cu ea in brate cu capul plin de sange. Haina,prosop udat cu apa rece, tati suna taxi, io sun amica mea medic pe salvare, sa vaz la ce spitalmergem: Bagdazar, ca nu au neurochirurg la Budimex. Mara a plans nici 2 min, dar noi cu copilu cu sange in par, pe gat, picurat, pe noi - ajungem la spital. radiografie: urlete. Neurochirurgu a venit mai greu- am stat si ne-am plikmbat cu ea pe langa aurolacu cu necroza si alte cazuri, a cusut-o in 2 copci. Urlete, of course, cao tzineam io de picioare, tati de miini, o asistenta o calarea, alta o cosea.
Miine scoatem copcile.
Nu mai fac inca un copil. Nu risc, daca iese baiat?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Vai Cleo ce sperietura! Pupacim nazdravana cu parul balai! Si eu am o frica de caloriferele astea... cand il vad pe langa ele imi sta inima.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

L-am culcat, cum m-am sculat de langa el a inceput sa planga. L-am trimis pe B sa se obisnuiasca si el
DOloress, Luminel, Lorich inseamna ca asta cu apa este generala. SI MIrcea la fel. La socrii se bucura mai mult sa-l lasa, ii pun in cada jucarele lopatele si el la balaceala.Acasa e mai greu ca sunt maniaca sa fac iar si iar curat...
Doloressastuia ii place sa rupa servetele si bucatele de paine sa le arunce pe jos Ah, si sa stropeasca cu apica peste tot...numai mizerie face.Nu stiu de la cine a invatat ca eu toata ziua strang si nu suport sa nu fie ceva la locul lui. Succes cu testul!
Cleo ooof, ce nasol, mi-e groaza. Biata Maruca. Sper sa fie usor maine la fire!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miine fac testul, desi mi-e ciuda ca-mi distrug sperantele. Nu prea cred ca suntM-a convins si pe mine sis ca e mai relevant dimineata. Da Doamne sa fie relevant
Cleo, imi pare rau de Marutz...ooof..cum am putea sa le evitam?
Belleane, frumoase pozici ..si pe noi ne-au tentat in Bulgaria, da rn-am avut rabdare de bibileala...
Luminel, vizionat migdalata, bucalata.Dar am vzt si pozele de la nunta, ai fost o miresuca tare frumusica.

Va pupez pe toatele ma bag linga bb.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Sa vad daca ma lasa Victoria sa va pove ce mama oribila sunt: m-am gandit eu (in prostia mea infinita)ca e timpul ca Victoria sa doarma la ea in patut si eu sa ma intorc in patul meu... usor de zis... am scos patul mare din dormitorul Victoriei, am pus toate jucariile la ea in camera. A adormit cu daddy dupa ce a plans vreo ora... am adormit si eu in patul meu vreo jumate de ora, s-a trezit printesa la 11 jumate, si uite asa a urlat o ora... am iesit la o tigara, a stat daddy cu ea, a vorbit cu ea, i-a tot explicat a tot incercat sa o consoleze, am intrat de la tigara, m-am dus langa patut, ea s-a ridicat in picioare si plangand a venit si si-a pus bratele pe langa mine; mi-am pus si eu bratele in jurul ei si m-a pufnit plansul, nu puteam sa cred ce idioata sunt, ce fac eu cu ea... asa ca am luat-o in brate, si i-am zis lui daddy "Adu patul inapoi si daca tre sa dorm cu ea pan' se duce la scoala, nu-i bai" (noroc ca daddy intelege si nu m-a pus nicioadata intre ciocan si nicovala, nu m-a facut nici un minut sa ma simt vinovata ca nu dorm cu el)... si uite asa, la 1am noi (re)instalam patul mare (noroc ca am scos rama, mai sunt numai 2 saltele, direct pe jos) si am dormit cu ea. Sa nu va spun ca s-a oprit instantaneu din plans cand i-am spus sa o ajute pe mami sa ducem jucariile inapoi la daddy in dormitor si aducem patul si era atat de incantata si de agitata... iubita mea draga! Toata noaptea a stat lipita de mine, m-a tinut de mana toata noaptea, a luat tzitzi de nu stiu cate ori... ma simt oribil... ma asteptam sa fie greu, dar nu chiar asa...

Cleo, pupam capsorul Marei sa treaca repede. Draga de ea... draga de tine...

Doloress special ptr. Patrick cel curatel si harnicel... sa fie el cu Victoria, de drag te-ai duce la ei in vizita... dar sa te fereasca bunul Dumnezeu sa pui vreun pahar pe mobila fara coaster...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree imi pare rau de incercarea ratata... Am citit ca perioada asta e cea mai putin indicata sa schimbi una sau alta. E terrible twos, cand egocentrismul e la maxim, ei pur si simplu percep lumea ca pe accesoriul lor si nu inteleg de ce nu se pliaza totul conform vointei lor. Poate mai incolo in jur de doi ani jumate, trei, cand poti baga faza cu esti domnisoara, esti mare, cand ii poti lua un pat de printesa si sa-i zici ca printele dorm singure in camerele lor. Noi nici nu ne mai batem capul cu asta, dormim calare toti trei. La urmatorul bebe vedem noi cum facem. Oricum ne-am gandit la o solutie sa dormim toti patru in aceeasi camera.
Sa stii ca eu nu prea am vrut sa-l invat pe Patrick ordonat, insa a vazut la tac-su si a copiat tot. Eu sunt dezordonata din fire si al meu barbat care e Madam Scama ma calca pe nervi, mereu strange, spala, aduna, mie mi se pare ca pierde momente importante din viata cu lucruri neimportante, insa asa e el, n-am ce-i face. Si Patrick ii calca pe urme.

Gata, am vazut si pozicile de azi.

Bellanne ce frumoasa e poza in costum de epoca ! Doua doamne distinse !

Luminel am vazut poze de la nunta, ce miresica frumoasa ai fost! Ce mami tanara cu baiat mare! Ce mai face sotul tau? Cand vine inapoi?

Cleo m-a topit Maruca ta! Ce a mai crescut si ce frumoasa s-a facut! Am vazut-o si la serbare, ma termina cand vad copii veseli si fericiti, razand in toate pozele.
Am vazut si blanosul, n-ai mai reusit sa-l dai? Cum mai stai cu alergiile?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Buna dimineata,

Tre sa' fac lista de cumparaturi pt sapt viitoare si sa fug sa-mi iau odorul. Vad ca soacra-mea mi-l cere in fiecare vineri, ceea ce e ok. MA simt putin vinovata, dar zic ca nu-i rau sa am o zi libera, mai ales acum cu burti.
Aseara m-a invitat barbatau' la o comedie, am fost la Mall Cotroceni, am facut si un pic de shopping, dar dezamagita si de preturi si de film.

Sa inteleg ca e posibil sa avem trei gravidutze? Hai, Doamne ajuta! Simo, Ylari, Doloress, va asteptam cu vesti bune!!!

Laurita, nu-mi spune de mizerie, ca Vlad face la bucatarie cocina de porci...noroc ca eu nu sunt obsedata de curatenie, uneori mi-e lene sa curat dupa el si las asa pana vine ta-su....pai nu tre sa faca si el putin efort fizic ca la job gandeste prea mult

Desiree, nu tre sa-ti reprosezi absolut nimic, ai incercat, n-ai omorat copilul. E si nomral si eu tre sa fac pasul asta....la noi pb e mai grava: Vlad doarme si singur in patutul lui, asa doarme cand il las la bunici, dar EU sunt aia dependenta de el. Imi place sa dorm cu el, sa-i simt mirosul de laptic, respiratia si pielea fina...deci, vezi, atitudinea mea e aia paguboasa. Si sunt convinsa ca,,, cu cat aman momentul cu atat si el se invata mai mult cu mine

Cleo, ce aventura ati mai avut si voi, of, si eu am groaza de caloriferele de la bunici, f ascutite si periculoase. Eu mi-am taiat urechea in calorifer urat de tot cand eram mica.
Pupa MAra frumoasa!

ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Nimic la mine

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Desiree am avut aceeasi noapte, vad Robert s-a trezit cand am incercat sa-l mut ca adormise foarte rau, pe perna mea, cu capul spre marginea patului si nu-l puteam lasa asa, s-a trezit si am zis, hai sa vad daca ma descurc cxu o SINGURA trezire fara sa-l pun la san.... vai de mine cat a urlat, la tati, la mine, cu vaitaturi, cu tot felul de sughituri si inrasem in cercul ala, daca tot l-am lasat acum hai sa-l las fara pana la capat, pana adoarme , se linisteste singur..ei bine dupa juma de ora de plans de plimbat in brate, a tacut, dar cand sa-l pun iar in par a reinceput si mai "duios"..asa ca i-am dat si drept premiu pe ca "mama buna sunt" a stat la san muuuuult mai mult decat de obicei, nu-i mai dadea drumul, ofta si rontzaia acolo...vorba ta...n-am curaj sa mai incerc, m-a bagat in sparieti... deocamdata l-am "intarcat" ziua...noaptea o sa fie interesant, prea interesant.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata.
Nimic la mine

Simona, mami de baieti

Eu am testul cumparat dar am mai facut o data socoteala si abia luni-marti trebuie sa il fac. Luna trecuta cand mi-au venit uratzii de suparare am gresit tickerul... Nu imi place sa va tin in tensiune, dar mai asteptam un pic...
Desiree of imi pare rau ca a plans Victoria scumpa. Lasa, dormi cu ea... draga de ea cat te iubeste...
Alysh, Laura, stiti ce face Eva prin casa fetelor? Razboi atomic ii spune mama. Nu mai stiu ce sa mai fac, toate sunt aruncate pe jos, se impiedica de ele, dezastru, ce sa mai... Exact ca si Alysh, le mai las sa le stranga si Iuby ca nu pot sa le strang numai eu in continuu...
Pupici, fug ca fac ciorbita.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput