Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumim de complimente!

Ylari tin pumnii!

Fecian, am vazut scufundacul atomic frumos mai e!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Luminel ooof, cu gogosile tale, bine ca tocmai am terminat o portie de papanasi ca nu stiu ce ma faceam Sa-ti fie de bine!
Piggy imi pare rau de starile pe care le ai, se pare ca se repeta sarcina cu Ilinca SPer sa nu te tina mult. Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau...lapticul face bine? Poate ar fi bine sa consulti un dr. Sanatate multa
Alysh scumpa si Ilinca atata s-a foit la film si atatea picioruse mi-a dat...oricum e ea zburdalnica, dar si filmul asta a activat-o bine.
Eu iar am dat iama azi in AFI , i-am luat fetii pana la un an hainute. Am descoperit o firma care imi place muuult Sergent Major, mama ce chestii misto au pentru fetitze, am luat si niste raiati pentru Mircea, dar pentru fetitze moooori!! Pacat ca nu mai aveau toate marimile la ce imi placea mie. De Deichman nici nu am auzit. In ce mall e?
Fecian ce frumos s-a facut scufundacul!! Hai cu caninul sa fiti si voi mai linistiti!
Sis ce faci???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete.N-a dat nimeni coffeeDau io.
M-ati innebunit Cleo si Luminel cu preparatele voastre..Macar daca m-as ingrasa si eu cu bunataturi d-astea. Am pus un kil.Din alune cu stafide, piine cu unt(moor dupa ea!) si ciocolata. Dar mi-e pofta rau de o praji buna.... Ma apuc d eregim de azi
SIs, sa poarte sanatosi hainutele. APoi pune-le bine...c.a cine stie cui vine rindul la purtat
Desiree, v-am vzt pozele. Simpatica foc victoria, va fi o bubulina gospodina la cum o vad eu.
Lillyam sa repet testul. Ciclul n-a venit, dar eu oricum nu-l am regulat....Parca ma brazdeaza cite o durere d eovare din cind in cind...dar nu stiu ce sa zic.
Alysh si mie mi-a placut Avatar, as vrea sa-l vad si in 3D...dar mi-e lene sa mai merg...ca si tine as prefera shopingul. Dar acum sa vedem ce rez cu casa. AM gasit altceva...sa vedem daca iese ceva de aici...

Ieri am fost iar cu Mati la dr. Facuse iar aderente.
M-a cam oripilat dr ala brutal cum tragea...dar asta este. Trebuie sa ma obisnuiesc sa-l fac eu zilnic, altfel aduna frate mizerie d-aia....
Il mai tin pe Mati vreo 3 zile acasa, sa se mai imblinzeasca vremea asta...Greu, dar trece.
Va pupez.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

SIs oof, bietul Mateias, nu-l mai lasa prada doctorilor! Obisnuieste-te sa faci asta mereu, eu o fac si tot suntem cu probleme...
va pup ca am la treaba, mancare de facut, curat, rufe.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
Simo, merci de cofi, ieri tocmai mi s-a stricat filtrul si mi-e lene sa fac la ibric…Cat despre bb3, daca nu e luna asta, poate e luna viitoare. Nu dispera, pana la urma, vorba lui Ylari, lucrul e placut. pe bietul Mati

Cleo, Luminel…..mai da ce de bunatati ati facut…Si eu am facut ieri un fel de musaca asa cu cartof, morcov, broccoli, rosii si peste…si am sfarsit cu clatite.

Desiree, vazut pozele cu gospodina Victoria…suuuuuper frumoase.

Fecian, pupam scufundacul sa iasa mai repede caninul si sa fiti fericiti!

Piggy, stiu ca si eu am avut probleme cu arsurile, dar in ultimul trimestru….mama cat lapte mai beam atunci. Din cand in cand mai luam cate un dicarbocalm la recomandarea medicului, dar nu abuzam…..

Andree, sarcina usoara si bb sanatos si la termen!

Ylari, te asteptam cu vesti despre test! Bafta, tinem pumnii!

Chinabulina, ce ti-ai cumparat de banutii buclucasi?

Lilly, felicitari pentru mica inotatoare!

Laura spor la trebi! Si eu ma chinui acum cu o ciorbita.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor.
Nici luna asta n-a venit bebe la noi. Of... asta e, trebuie sa ma impac cu gandul ca poate nu va mai fi niciunul... Sau trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc de drumuri, tratamente... Dar ar fi greu, ca pe Eva n-am cu cine sa o las, doar nu o sa o car dupa mine. Asta al meu nu vrea sa faca spermograma si doctora mea zice ca asta ar fi primul pas
A operat-o si pe mama. Nici la ea n-am cum sa ajung. Poate diseara

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Neatza fetelor.
Nici luna asta n-a venit bebe la noi. Of... asta e, trebuie sa ma impac cu gandul ca poate nu va mai fi niciunul... Sau trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc de drumuri, tratamente... Dar ar fi greu, ca pe Eva n-am cu cine sa o las, doar nu o sa o car dupa mine. Asta al meu nu vrea sa faca spermograma si doctora mea zice ca asta ar fi primul pas
A operat-o si pe mama. Nici la ea n-am cum sa ajung. Poate diseara

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Sanatate multa mamei tale, recuperare usoara!
Ylari, nu fi trista, o sa vezi ca va veni si bb2. Important e sa va doriti amandoi. Si daca si Iuby al tau il vrea pe bb2, pana la urma trebuie sa invinga rusinea si sa faca spermograma...ce, carei femei ii face placere sa mearga la ginecolog? Si totusi mergem.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata,

Noi azi stam acasica, cel putin dimineata, mi se pare prea frig...ne-am jucat pana acum, am citit, de la 11 il bag o ora la desene si eu mai fac niste trebutze...

Ylari, o stimulare usoara cu clostylbegit nu necesita atatea drumuri la dr...max 2...dar se poate reduce si doar la 1. Insist cu asta pt ca la mine asta a functionat...dar fiecare organism reactioneaza altfel si pana la urma tu esti cea mai in masura sa iei decizia buna. Oricum si eu sunt convinsa ca va veni si bb2 pana la urma.

Laurita, cand te aud cu haine de fetitza, desi i-am luat lui Vlad de la Viena niste hainutze superbe, dar totusi, parca nimic nu se compara cu o rochitza cocheta cu bentitza asortata . Deichmann se gaseste si acolo, la AFI, la Grad Arena Berceni dar si in Militari.

Fug sa-l spal ca a imputit toata casa....nu reusim deloc cu oala

ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

ylari eu am ramas din prima luna cu clostylbegit dupa ce m-am dereglat complet de la anticonceptionale.Du-te la un dr si spune-i ca vrei sa iei asa ceva sau ceva similar.Eu stiu ca se iau 5 zile (din ziua 5 pana in a-10-a).
Multa bafta, dar nu dispera, bebe vine cand stie el.Si cum a venit Eva, mai vine si fratiorul/surioara.
Recuperare rapida mamei tale.

simonacip daca nu a venit cm mai sunt sanse Tin pumnii.
Mati sa se faca bine.Din cate spuneti pare mai complicat cu baieteii.

alysh eu nici nu mai incerc o vreme cu olita Am zis ca se va invata Julia la gradinita.Nu mai este mult pana atunci.

Hm...cand va aud ca ati fost la filme, eu ma gandesc ca ma voi mai duce peste cativa ani buni.La calculator nu pot sa vad filme ca nu stiu ce nu e instalat cum trebuie si ar trebui sa reinstalez tot si nu am cheeef, asa ca daca vreau sa vad ceva film butonez telecomanda si ma uit la tv pana ma plictisesc

O saptamana frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc fetelor. O sa merg la doctor, o sa ii spun de stimulare, sa vedem...
Spper sa ajung si eu la mama azi.
Ieri mi s-a pus pata pe crosetat :) o sa fac o paturica frumoasa. sa imi ocup si eu timpul. Sunt trista, nu pot sa neg dar... incerc sa nu ma mai gandesc...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput