Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
Reallaura spune:
Ali eu nu incerc cu oala. In primul rand de infectia asta ca nu stiu daca zice de pipi sau il ustura..el mereu zice "pica pica" adica putzica, dar eu stiu...
In plus m-am saturat de haine intinse in toata casa, astept vara sa nu spal acum cu zecile pt un pipi mic. Oricum nu vrea sa zica.
Mi-a mancat si mie pilafior la 11, acu ii dau o supa si-l culc. Nici noi nu iesim afara.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina
Luminel spune:
Salutare!
Laura, Alysh...ce sunt...nu mi-am dat seama ca fac pofta la gravidutze...
Ylari, imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta...nu te descuraja...exista solutii...trebuei sa vina si bb2 pana la urma...cu spermograma, eu cred ca odata ce ati facut-o pe Eva inseamna ca "poate" sotul...dar nu strica sa o faca...al meu asta a fost primul lucru pe care l-a facut (inainte sa ma apuc eu de vreun tratament degeaba)...chiar daca stiam ca nu e steril...
Spor la crosetat!
Simo, tin pumnii! imi pare rau de pb lui Mati
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Fetele cu 2 cezariene la bord ...care ati experimentat ambele feluri de anestezie (generala si rahie/epidurala), ce sfat imi dati pt acum?
Eu am facut grala la prima si tare rau mi-a fost/ tare greu m-am refacut.
Sau din experientele prietenelor voastre, vreau si eu cateva sfaturi, please...chiar daca e devreme...vreau sa ma informez.
ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Fetele cu 2 cezariene la bord ...care ati experimentat ambele feluri de anestezie (generala si rahie/epidurala), ce sfat imi dati pt acum? Eu am facut grala la prima si tare rau mi-a fost/ tare greu m-am refacut. Sau din experientele prietenelor voastre, vreau si eu cateva sfaturi, please...chiar daca e devreme...vreau sa ma informez. ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca |
Ali, eu n-am decat o cezariana la bord cu rahi...dar am experimentat si anestezia generala cu alta ocazie...ce pot sa-ti spun este ca nu mi-a fost rau dupa nici una...dar mai bine m-am simtit dupa rahi, totusi...iarasi, cred ca depinde mult de fiecare organism cum reactioneaza..nu stiu ce sa te sfatuiesc
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Alysh Fetele cu 2 cezariene la bord ...care ati experimentat ambele feluri de anestezie (generala si rahie/epidurala), ce sfat imi dati pt acum? Eu am facut grala la prima si tare rau mi-a fost/ tare greu m-am refacut. Sau din experientele prietenelor voastre, vreau si eu cateva sfaturi, please...chiar daca e devreme...vreau sa ma informez. ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca |
eu facui epidurala. Am fo constienta, simteam miinile si puteam sa misc degetele, dar de sub brat in jos nu simteam nimic. Efectul anesteziei a trecut peste 4-5 ore cand am reusit sa ma ridic. Fara efecte secundare - am baut insa 3l de apa plata + perfuzia.
Ce nu mi-a placut: anestezia mi-a afectat si muschii toracelui/diafragma, si respiram greu. Dar eu sunt cu probleme cu plamanii.
Stiind de la voi, am incercat sa nu mishc capul.
Aaaa, si m-a apucat un tremurat de frig....langa calorifer, cu 2 paturi pe mine, eu clantzaneam.
Ylari, nici io nu as pune sotul la spermograma. E evident ca el functioneaza- Eva ii seamana . Spermograma e un stres: du -te si produ la sticluta- e demonstrat ca rata de esec e crescuta la analiza, decat la 'locul faptei'.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
belleane spune:
Salutare,
Multumesc inca o data pentru urari si aprecieri referitoare la poze si bunatati.
Mai copiii nostri au crescut asa mult...Am vazut poze cu o blonda superba Mara de Cleo care hraneste asa bine pisica incat s-a facut destul de rotunjoara. Am vazut si tortul cu lamaie si am intrebare legata de mascarpone-ul folosit? De care? Ca eu caut de ceva timp timp o branza dulce si cremoasa si n-am gasit ..O idee geniala de prajitura pentru fete. Oricum eu i-am dat ciocolata celei mici asa o bucatica mica, mica...si tort cu ciocolata si acadele si intr-o seara i-a dat tat-su o bombonica cu cacao destul de tare si nu a ingitit-o, eu am crezut ca i-a dat o bombonica cu stafida la mijloc dar era o chestie tare de-ti rupeai dintii. Culmea e ca daca nu-i dai nu cere deci concluzia : Mamele invata copiii la prostii.
Ce frica cred ca ati tras cu lovitura la cap. Doamne fereste! Bine ca nu a fost mai grav. Cu mucisorii ce sa zic noi suntem obisnuiti cu ei. De la Craciun si pana acum sunt prezenti au fost si verzi si urati acum nu mai sunt grosi dar sunt prezenti si mai ales dimineata. Chiar mai si tuseste prin somn saracuta. Ar trebui sa facem o vizita pe la Orl sa vedem sa nu aiba polipi dar n-am tragere de inima.
Am vazut si puf mic si puf mare de Gabitam. Ce copii cuminti si intelegatori par.
Apoi am vazut poze cu Victoria la locul de joaca si cu bucataria cea mare si bine utilata. Avem si noi bucatarie. Acum e stransa. S-a jucat cam 1 saptamana cu ea in fiecare zi apoi s-a plictisit. O sa o mai desfacem la primavara. Acum se joaca in cort; Saptamana trecuta s-a jucat cu casa Barbie. Ducea toate papusile si le punea pe WC, le facea baie si le dadea sa manance. S-a plictisit de jocul asta.
Am mai vizionat poze cu blondul cel frumos al lui Fecian. Si el a crescut mult, noi nu avem inca nici un canin.
Voiam sa-i spun lui Piggy ca poate lua dicarbocalm sau poate sa rontaie covrigei/biscuiti/stiksuri.
Fetelor care va doriti bb2, bb3 nu va mai faceti griji. Bebe vine cand vrea el sau cand vrea DD. Daca a venit prima data sigur mai vine. BB nu trebuie sa fie un scop in sine sau un motiv de ingrijorare ci rezultatul unei complex de intamplari fericite.
Andreea felicitari pentru burtica!!!!
Simonacip: Bafta cu casa si sanatate lui Mati.
Luminel: am vazut o mireasa frumoasa si distinsa. Foarte frumoase pozele. Cred ca-ti este greu singura cu 2 copii. Fiecare cu problemele varstei: unul nu mananca si face tot felul de nazbatii si altul la varsta cand vrea sa iasa in evidenta sa fie rebel ...
Chinabubulina: Cum e la servici? Ce mai fac: Teo, Andra, MsBB?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
YLARI spune:
Subscriu la ce a scris Luminel (am nascut cu aceeasi doctorita - Parpalici ) Eu mult mai bine m-am simtit dupa rahi, doar ca n-am fost cuminte, am ridicat capul sa o vad pe Eva si am avut vreo 2 saptamani dureri de cap.............. In rest eu zic ca a fost mai bine dupa rahi, ptr ca n-am simtit imediat durerile la nivelul taieturii si am putut dormi in noaptea aia (eu am nascut la 22.40) Cand m-am operat de endometrioza am avut anestezie generala si m-a durut operatia infiorator (dar si poate ptr ca taietura a fost verticala la endo si s-au taiat mai multi nervi si muschi). Eu tot ptr rahi as opta... daca ar mai fi sa nasc vreodata)
Pupi
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
belleane spune:
Alysh:Eu am 2 cezariene la activ cu 2 rahidiene. Nu stiu cum este la anestezia generala. Cel putin la asta partiala vezi si auzi ce se intampla chiar daca nu poti face mare lucru.
Eu la a 2-a operatie m-am simtit mult mai rau ca la prima. Rau in sensul ca am transpirat ff mult si aveam frisoane si nu am putut dormi cateva zile. I-am cerut la un moment dat ceva de somn asistentei sau un calmant ceva si am reusit sa adorm juma de ora. Dar a 2 -a zi eram satula de zacut acolo si am luat-o pe jos.
Reallaura spune:
Abia l-am culcat, ne-am certat vreo ora si ceva, i-am mai dat odata sa pape si abia cand i se inchideau okii l-am dus la nani.
Ma si mir ca am putut sa ma scol de langa el, de obicei simte.
Ali gand la gand. Sau aproape. Dilema mea era rahi sau rahi -peri. EU data trecuta am facut rahi peri si mi-a fost rau, tremuram a doua zi si nu ma puteam opri. Nu stiu daca de la lipsa de calciu sau de la anestezie. Cert e ca am prietene care s-au simtit mult mai bine cu rahi. Nu e vorba de taietura si arsura de dupa. De starea generala de rau. Doamne, abia astept sa scap!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina
belleane spune:
Reallaura: ce diferenta este intre rahi si peridurala?