Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 13

dayanara spune:
oana si eu mai demult cand am vazut pozele silviei, m.am uitat intr.un email primit dupa silvia, si apareau niste poze cu o familie draguta dar nimeni nu a stiut cine e, acum m.am uitat sa vad lista de care spui tu si n.am mai vazut mailul ala cu poze
ori am visat ori cine stie
roxana 30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

child spune:
OANA interesant, cealalta listuta vad ca cuprinde tot anul, din ianuarie pana in august . Sa vedem la alte subiecte, poate elucidam misterul.
33+

dayanara spune:
rebiana , cand mergi la medic? greata ca greata, dar mie de contractii mi.e...
kossir acum am citit ca nu ai retinut cum se numeste caruciorul, probabil ca e vorba de stokke, si la pretul ala o fi complet, pe mine ma costa pana intr.o mie...si cand vine vorba de carucioare n.am bun simt deloc :))) imi plac toate
roxana 30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

child spune:
Fetelor, deocamdata va las, ca a inceput patinaj pe programul 2 si vreau sa arbitrez din fotoliu, ca sa nu-mi pierd mana, ca anul asta competitional am iesit din schema, sper sa revin la anul 33+

nemary spune:
Oana, multumesc de parola. pe asta o stiam dar am inteles ca s-a schimbat. eu nu am reusit sa intru pe docs.google.com
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

honeybaby spune:
Roxana - aia va vor pe toate manrchine cu burta.
Si dr a fucut ochii mari la mine cand i-am spus ca am luat 8 kg .
cica ea credea ca nu am luat mai mult de 4. Dream on!!!
Rebiana ai grija. In cazul de urgenta trimitem pe cineva sa te lege de pat. Sper sa te lase contractiile
.
Oana- vad ca te ocupi serios de bagajel.
Eu ma uit la vata si mi se pare o prostie. Nu absoarbe, nu stiu cum sa zic, absoarbe dar nu retine. Ca un prosop sincetic. Stergi cu el si tot ud ramane.
Exista oare o firma mai buna sau e toata la fel??
Denisa, 29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

Yaia spune:
Salutare tuturor!
Un primul rand, o pentru Ianis, sa treaca de la sine problemele, sa nu fie nevoie de operatie!
Delina, tare rau imi pare de virus...brrr...a avut si Tudor si a fost groaznic, mai ales ca aici nu-ti da nimic pentru a opri voma. Dar m-am dotata din tara.
Azi am avut si noi eco, toate buna, tot fetita a ramas, dar tot in proportie de 85%, desi doctora a fost alta. Se pare ca bebelina e mai mare decat Tudor, la 30+2 mi-a estimat 1,8 kg, mi se pare tare mare. Tudor la 29+1 avea estimat 1,3 kg si el s-a nascut cu 3,6kg. Dar vestea super e ca bebelina e cu capul in jos, fundul in stanga mea si picioarele in dreapta! Yuhuuu! Sper sa nu se mai intoarca, desi e posibil. Lichid din plin.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

nemary spune:
am reusit sa intru pe docs. dar am gasit 2 listute in excel cu burtici si nici una din ele nu-mi era cunoscuta(nu am recunoscut niciun nick)
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Apropo fetele, am vazut in docs o alta listuta cu burtici care nu e a noastra. ![]() Oana ![]() ![]() ![]() AMR 5+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
..doar cineva care avea acces la datele de inregistrare pe gmail-ul nostru putea adauga document..
Nu mai prezinta siguranta id-ul si parola... :(
Mami de Luca

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana27 spune:
Denisa , cred ca legatul de pat a ramas singura optiune care sa dea roade!
Roxi trebuie sa ma programez pentru morfologia fetala de trim III si m-am gandit sa aman pentru cand voi fi in sapt 33. Sunt curioasa cat va fi de scurt/lung colul pt ca la sarcina cu Luca in sapt 33 avea 3 cm si in 3 saptamani nasteam :)
Am vazut si eu mail-ul in care era postat un link (scria ceva de genul ca sotul fetei din poze se ocupa cu montaje foto.. parca)dar n-am avut curiozitatea sa ma uit.. acum zici ca nu mai e mail-ul in Inbox?
Mami de Luca again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!