Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 14

Rebiana27 spune:
Irina(yaia) felicitari pentru delfinasa (eu zic ca e 170%... ca asa-mi da suma dintre opiniile celor doua doctorite :P ). E grasunica tare! Sa dea Dumnezeu sa se nasca sanatoasa, la termen (si-n prezentatie craniana, musai, sa nu te mai chinui!)
Mami de Luca again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!

dayanara spune:
yaia felicitari pt eco! si ce bine ca s.a intors deja :)
rebiana nu stiu ca la ala cu sotul fetei nu m.am uitat , eu ziceam de altul, dar o fi unul si acelasi
denisa exact asa ne.a zis noua, ca la saptamanile astea trebuia sa pune vreo 7-8 kg
ah si cea mai tanara mamica din grupa are 15 ani :)
roxana 30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

michelle_sf spune:
Salut burticoaselor!
Am vazut ca ati zis de contul de pe gmail si am aruncat si eu un ochi... cineva si-a bagat codita... nu mai sunt nici listele voastre cu bagajul pentru spital . Eu vroiam sa pun pe mailul comun o chestie despre alaptare pe care am scos-o de pe net aseara... Daca schimbati parola cumva sa nu mai uitati si pe mine
O rugaciune si de la mine pentru bebe Ianis sa fie sanatosel si pentru mama Castelanei
Eu am stat azi un pic in picioare la bucatarie si burtica mea s-a suparat, se intareste intr-una. Am luat un nospa, ma duc sa mai stau la orizontala.
Felicitari Yaya pentru bebe grasun si celorlalte fete care au fost la eco si care v-ati cumparat carucioare si de toate.
O prietena de-a mea de la "pufuleti" a implinit azi DPN-ul si bebe nu da semne ca vrea sa vina. Am si eu emotii pentru ea, imi imaginez cum tre sa te simti pe ultimul metru, ca nu mai poate fi vorba de 100 de metri...
Va pup "pi tati" cum se spune la noi
A, sa nu uit, Rebiana sper ca te calmezi acuma, vezi ca bebe protesteaza ia treci matale la orizontala cu mine. O punem de un film?
cu bebica de 30+
cum creste bebelusul meu drag

Ioanact spune:
Am intrat si eu pe docs, si am vazut inca o lista cu m multe burtici , DPN-ul fiind din Ian-Sep 2010..habar nu am cine a facut lista .
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

nemary spune:
YAIA, felicitari pentru bebelina grasunica. sa fie sanatoasa si sa stea in burtica pana la termen.
am reusit sa intru pe docs.google si mi-am adaugat si eu nr.de telefon si ID de mess.
am si notat cateva nr.de telefon, le cer permisiunea fetelor: SENSIBILA, BLUEKIDOO, REBIANA, HONEYBABY SI OANAIACOVITA. daca cineva nu este de acord, o rog sa-mi spuna si sterg nr.ei din memorie. multumesc mult
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Am vazut ca ati zis de contul de pe gmail si am aruncat si eu un ochi... cineva si-a bagat codita... nu mai sunt nici listele voastre cu bagajul pentru spital ![]() ![]() ![]() ![]() cum creste bebelusul meu drag |
Ba sunt, daca intri la All items.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA

dayanara spune:
rebiana acum m.am uitat, da pozele de care zic sunt cele ale madalinei, dar cum cineva i.a raspuns dupa emailul comun nu mi.am dat seama si am crezut ca s.a sters
le.am admirat , dar nu stiu cine e madalina
roxana 30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Salut burticoaselor! Am vazut ca ati zis de contul de pe gmail si am aruncat si eu un ochi... cineva si-a bagat codita... nu mai sunt nici listele voastre cu bagajul pentru spital ![]() ![]() ![]() ![]() cum creste bebelusul meu drag |
listele acelea eu le-am vazut acum pe docs.google
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

Ioanact spune:
Sunteti de-acord sa schimb parola? sau o poate face altcineva..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- Justina

Lindal spune:
Mai, mai, ce au mai inceput sa tzopaie iepurasii pe la noi. Bravo Andra si bine ai venit Ianis!!!!!!!!!!!!
Fetelor, eu am gasit si pe mail linkul cu poze (in primul mail de sus) si pe docs lista noastra (si cealalta care nici eu nu stiu cum a aparut) si listele lui Diana, Oana si Rebiana cu ce ne trebuie, sunt mai jos.
Daca va decideti pt schimbarea parolei eu sunt de acord, numai sa-mi trimiteti si mie, eventual pe mess daca PM-ul nu e sigur.
Mai vroiam sa va zic ca noi am comandat patutul lui bebe si vineri ar trebui sa-l primim. Abia astept! Pentru cele interesate de patuturi de lemn aveti linkul aici, cu 2 pauze: http://www .mykids .ro/camera-copilului-c1/patuturi-transformabile-pentru-copii-s44.html. Este al doilea patut, cel la 440 ron (culoarea natur). Eu sunt incantata de el ca l-am vazut la cineva. Salteluta de cocos este 165 ron.
Aaaa, si maine merg la dr de fam sa-mi dea concediul prenatal, ca implinesc 28 de saptamani.
Va pup pe toate. 27+ cu
Matei (AMR 12+)