Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu am avut membranele fisurate. Dar eram in 13 saptamani si mi s-a tras de la nebuneala, de asta o intrebam pe Gabitza daca a prea-curvit... Nu ca ar trebui sa-mi raspunda mie, ca n-am curiozitati d-astea, dar sa stie ca ar putea fi o posibila cauza.
La 37 de saptamani am eliminat si o parte din dop, fiind sigura ca nasc, de m-am apucat iar de zbenguiala, in contul urmatoarelor 6 saptamani de repaus la cererea telespectatorilor... Desigur, am nascut la 39 de saptamani si 3 zile, dar asta e o alta poveste...
Cred ca fiecare organism reactioneaza diferit, inclusv de la sarcina la sarcina. Si nu exista o reteta general valabila a sarcinii, a nascarii, a fericirii, a succesului etc...

Acestea fiind zise, ma retrag in vastele apartamente, sa ma hodin... Ati uitatara vorba asta a mea, este? Eeeee, pai e corect asa?

PS - Unde dragoste nu e, faceti!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erina felicitari pentru rezultatele bune la ecograf.Ma bucur ca sunteti ok,cat despre suma de plata,poate e bine sa vorbiti cu administratorul sa intrebati ce si cum.

Eu am facut o comanda de carti si in primul mail am primit suma de plata in lei(doar a cartilor) si in al doilea mail,preturile cartilor in euro si mai mari decat cele initiale,suma de plata mai mare cu circa 10 euro+ transport.
Ma enerveaza la culme chestile astea,n-am vazut nimic pe site cu legatura la clientii din strainatate.

Annisia somn usor,eu sunt mai breaza,am tras doua zgarieturi de mai mare frumusetea pe masina...traiasca asigurarea...dar pe mine tot ma doare inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Piciu, bun venit ursuletului helvet no. 2!!! Sa va traiasca Alex scump si sa va umple vietile de bucurie alaturi de fratiorul Micha!!! Tie refacere rapida, mult laptic pt flamanzila si integrare rapida in rutina si in viata in 4! Sa traiesti 1000 de ani fericita si sanatoasa alaturi de cei 3 muschetari!!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

....se intelege ca somez prima ora, nu am nici un elev....cica s-au inzapezit....vine vacanta si cica au azi simulare la Info....

o zi buna

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mai papanasho, de ai olecuta de timp trece-o si pe Picea la "nascute"?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

gata, a nascut !

Da, da' a nascut pe 16, nu pe 17...Daca nu modifica nimeni azi, o sa o fac eu dupa-amiaza!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
[b]Bebelusul are 1670g adica fix pentru virsta de 31 de saptamini, prezentatie craniana, toate valorile OK, col inchis de 4,2.
Odihna si No Spa la dureri, urmatoarea intilnire in saptamina 36 cind voi face si ultimele analize si vom decide strategia!

Super vesti! Ma bucur mult pentru voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia numai azi nu e miine asteptam vesti! Eu vreau sa vad camera alb, roz, mov si rosu!

Uite plec de la birou intr-o ora, dar probabil vin inapoi la birou mai spre dupa-amiaza, ca raman sa mananc cu sotul in oras si poate trag o fuga si la taxe sa-mi fac taxele pe anul asta, asa ca pe dupa-amiaza cu vesti de la noi. Sper sa fie la fel de bune ca ale voastre.
Indraznesc sa te bazai cu rugamintea mea ciudata de pe PM, daca nu ai uitat si daca ai gasit...acum ca nu mai ai griji si emotii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Deci am fost la doctorita, s-a uitat peste monitorizare, ok, bebita e f bine. S-a elucidat si misterul, asa e, suntem in saptamana 38-varsta reala a sarcinii, nu cea ecografica.
Doctorita e f draguta, asa liniste imi confera, in schimb m-a chemat maine de dimineata in clinica, cand i-am zis ca suspectez pierdere de lichid, daca e asa, internare si poate inducere, nu stiu, vedem maine! Oricum, nu ar fi ok sa stau cu membrane fisurate!

Mai, pe mine ma omoara medicii din Romania cu varsta ecografica si modificarea DPN. Aici se estimeaza, dar DPN-ul nu se schimba niciodata, ramane intotdeauna cel in urma calculului de la UM. Se apeleaza la estimarea ecografica doar daca mama habar nu are de ea, de menstra, de ultima menstra, de cat tine asta.In rest, ei nu tot schimba DPN dupa cum ii taie pe chelie! Pai tu erai nerabdatoare sa nasti si nici macar nu-ti era vremea...inca!
Da, nu e ok cu membranele fisurate, mai bine sa vada daca sunt intradevar fisurate. Tin pumnii sa nu fie si sa nu iti induca nasterea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Am fost azi la control, a fost foarte aglomerat, o gramada de gravidute, dar sunt bine, si la control si la eco, bb se misca de zor si dupa ecograf arata cu o saptamana in avans.

Bravo! Super!

Mergi la inceput

Annisio, fusei in mare forma ieri seara. Bravo, te mai asteptam la noi...dar fara vesti de-alea cu Casco!

Si de cand te sperie pe tine, soro, niste bagateli precum greturi, dureri de sarcina, durerile facerii? Hai, soro, cat mai ai o urma de tigla pe casa, fa-ti fericiti baietii cu fetita zapacita ca si tine!

Mergi la inceput