Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Uite plec de la birou intr-o ora, dar probabil vin inapoi la birou mai spre dupa-amiaza, ca raman sa mananc cu sotul in oras si poate trag o fuga si la taxe sa-mi fac taxele pe anul asta, asa ca pe dupa-amiaza cu vesti de la noi. Sper sa fie la fel de bune ca ale voastre. Indraznesc sa te bazai cu rugamintea mea ciudata de pe PM, daca nu ai uitat si daca ai gasit...acum ca nu mai ai griji si emotii. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Yaia iubita,eu nu am intrebat nimic (mai ales ca nu era mare lucru), asteptam sa spui tu ceva. A fost trimis din decembrie.
Nu e nimic, pun din nou, ii spun sotului sa mearga la posta in Bucuresti (e incredibil dar in Diverta spre exemplu nu sunt) iau si de aici si le pun din Piatra Neamt.
Astept cu nerabdare vestile despre bebelusa dulce, bine dezvoltata si in prezentatie craniana!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Buna dimineata tuturor!
Annisia m-ai binedispus maxim! Numai bine si sa ai gindul cel bun cu bb2.
SabinaY. Din pacate asa merg lucrurile la noi...
Nimic nu e clar, corect sau sigur.
Cu masinuta pina te inveti ca lumea or sa mai fie zgirieturi mici. Bine ca e asigurata.
Multumesc pentru mesaj. Numai bine cu fetitele dulci!!! Am auzit ca ati avut si voi ninsori.
Cecilia, disfruta si rezolva din ce ai sau relaxeaza-te daca e posibil! O zi frumoasa!
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz Erina, cum sa nu, dar le ceza nu se pune.Cel mult pot sa iti spun cind esti susceptibila sa nasti natural..ca sa eviti activitatile solicitante...daca data cade prea devreme fata de termenul ales pentru ceza. mama de Cristian(05.01.2004) si Ana- Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487 |
Magda, nu e nimic. Oricum nu stiu ora exacta a nasterii mele.
Cum spunea si Annisia nici o sarcina nu e la fel, nici macar la aceeasi persoana dar e foarte important sa fim atente la toate semnele alarmante. cu incredere in Dumnezeu va fi bine!!!
30+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
alinkav spune:
Neata mamici!!!
Ne-am inzapezit, nu-i asa?![]()
Diseara cumparam si noi sania, sa ne scoatem prichindeii la zapada!
Dar dupa mine, sa nu o mai vad!!!!
Erina, super vesti!!!Iar de dureri nici sa nu te gandesti, si la urma urmei daca sunt, trec repede si uiti de ele.Bebelusul sa fie sanatos si mancacios!
Yaia, spor la ce ai de rezolvat!Te-ai mai programat la eco, ca parca ziceai ceva de privat?
Cecilia, merci de cafea, tocmai ce o beam citind pe aici!
Sim, foarte frumoase pozele, iar Stefan e un copil cat se poate de normal. Imagineaza-ti ca eu asa am doi!!!
![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Sabina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Sim, foarte frumoase pozele, iar Stefan e un copil cat se poate de normal. Imagineaza-ti ca eu asa am doi!!! ![]() |
Subscriu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sabina
Subscriu |
Sincer, eu cand imi vad copii prea linistiti, chiar ma ingrijorez!
Alina,
alinkav spune:
Erina, ti-am trimis PM, sa-mi spui parerea!![]()
Alina,
Sabina spune:
mai fetelor, eu am luat-o razna si mai rau decat eram:))
Deci in primu rand ca astia nu-mi descopera o cauza clara la imbolnavire, asa eu cred ca am descoperit singura. ORL-istul nu a avut nicio parere.
Eu cred ca m-am imbolnavit pt ca nu ma iubesc pe mine insami.
Am f multe defecte de genu orgoliu, egoism, lene si delasare, inclusiv in relatia cu familia de gradu 0, sot si copii. Si in loc sa mi le indrept, ca n-am deloc energie sa mi le indrept, ma sonul si ma vait, si eu cred ca din cauza asta a venit uratenia asta peste mine.
Deci am innebunit rau, v-am zis ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Valentina, in niciun caz nu ma gandeam ca o fortezi pe Alexandra sa manance, scuze daca asa s-a inteles. Sunt convinsa ca esti o mamica tare calma si blanda si foarte apropiata de copiii. Nici eu in copilarie nu prea mancam, si mama tot insista, si cu cat insista cu atat mancam mai putin.Eu sper sa ii revina pofta de mancare Alexandrei cat mai repede.
Am admirat si eu pozele cu Alex de Piciulika, e o bombonica elvetiana dulce de tot, iar poza in care e cu fratiorul lui e induiosatoare.
Ieri nu am apucat sa va scriu prea multe. La control am fost ok, la recomandarea dr m-am programat la triplu test + ecografie la dr Albu (am gasit numai la 17 saptamani loc liber, nu la 15 saptamani cum imi recomandase dr.) si tot acolo la morfo fetala pe la 23 saptamani – in martie.
Erina, bravo, ma bucur ca esti bine si ca a decurs ok controlul.
Azi o asteptam pe Yaia cu vesti de la eco, daca nu ma insel.
Maruntzika, multumesc pentru urari.
Magda, multumim pentru linkul cu gatitutul, ieri seara am facut tagliatelle alfredo – reteta de pe site.
Ieri mi-a venit si mie comanda de produse Weleda, am gasit in sfarsit o companie care le importa in Ro, si am cumparat sampon, lapte corp si pasta de dinti pentru Antonia, si sampon cu castane pt mine(l-am mai folosit si am fost foarte incantata de el, l-am primit cadou de la o prietena a mamei din Austria). Pana acum foloseam produsele bio Mayam produse la noi, dar nu se mai fabrica.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze
mandarinutza spune:
Sabinutza, atunci iubeste-te draga mea, ai doi copiii minunati, o meserie care iti place. Sa stii ca in lupta cu orice boala, e nevoie de optimism, putere si incredere in sine, te ajuta sa reusesti mai usor. Poate este si vremea de vine si esti mai nostalgica, melancolica. Eu in general sunt o persoana optimista, mereu vad partea pozitiva a lucrurilor, si in perioada asta sunt la cote maxime de fericire pe motiv de bb2 din burtica si de dulceata de acasa care e o pupacioasa, aseara ma imi facea gimnastica, si mi-a dat cam vre- o 20 de pupici peste tot, era asa de scumpa.Asa ca iti mai trimit si de la mine niste enrgie pozitiva, poate reusim sa ne vedem cand ai timp.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze