Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
"neatza!
Mandarina,cine importa Weleda in Ro?Ca mi s-au mai terminat si mie de prin produse si comandam pe babypoint pina acum.Eu folosesc pt. Mihnea de la nastere Welede,mi se par super.Acum mi-as lua si pt mine una-alta!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina
,super vestile despre bb David!Cat despre Daria
-n-o mai certa sa pape,o sa vina vremea cand iti va cere ea,cu siguranta!
Vaiii,ce dor imi este de ea!Scumpa mica!
Mandarina
,felicitari si voua pt rezultatele bune!La dr. Adela Albu?Stiu ca e f competenta!
-am Antonia pupacioasa si mamica cu ,,bebe on board''!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia
,sa inteleg ca azi e ziua cea mare?Ioiiii....sa fie cum doresti,exact in ordinea enumerata de tine![]()
Si cu DPN-ul,sa stii ca nu toti medicii din Ro il decaleaza;si la mine, Tutunaru a tinut cont numai de ala calculat conform datei ultimei menstr.,desi Mihnea era mai mare cam cu 7-8 zile fata de asta!Sunt estimari ecografice,care au si ele marjele lor de eroare!![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Cumatra
,ai umblat la signature?
Da ce motto profund ti-ai tras
Desi telef era langa mine,nu l-am auzit sunand,de fapt nu mai suna,a avut grija Mihnea de asta
Daca ai chef de
,mi-l pun langa tastatura sa-l vad!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
Mandarinuta, cred ca m-am facut asa repede bine din cauza morlaului. Practic, doar in prima zi de internare am fost la pamant, ca eram super bolnava(practic, mai aveam un pic si muream, ce mai tura vura)
Dar dupa aia am avut mentalitate de om sanatos.
Numa ca trebuie sa fiu mai buna, nu-mi iese, si de acolo reprosurile pe care mi le fac.
va pupam tare de tot, si mie mi-e dor de voi! 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Papanasha
-am mamica si pe d-l Mizma
E mortal Ghighi!
Cat despre kg,sunt convinsa ca in sufletelul tau,ai fi preferat freo 4-5 in plus sa te lupti cu ele,decat sa slabesti din sa motive
Curaj si incredere!
Sim
,e nazdravan tare Stefan
.Si ai grija,daca nu faci frumos la Danutz
,te vad io acasa pedepsita si el prin statiuni cu Fafanu'
.
Lasand gluma la o parte,eu o inteleg perfect pe Simona.Nici eu nu am cu cine-l lasa pe Mihnea(ma refer la parinti),mamaia e suprasolicitata de el,macar in we sa-i lasam un respiro,dar si atunci saracuta,gateste tot pt noi,face cumparaturi din piata(e placerea ei suprema sa faca piata
) si Mihnea merge cu noi peeeeste tot.Dar anul asta,ne-am propus si noi un concediu in 2![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Ce vesti bune de la gravidute! Sa va fie de bine si s-o tineti tot asa.
Yaia, asteptam vesti...
bernix spune:
Sabina, daca zici tu ca asta-i cauza imbolnavirii, valorizeaza-te si iubeste-te si bucura-te de fiecare zi!
mandarinutza spune:
Teodora, e am gasit pe ecologiceonline, e o firma din Piatra Neamt si le-am primit in 3 zile prin posta, m-a mai costat taxe postale 10 ron, se pot trimite si prin curier. La preturi mi s-a parut destul de ok, uite la Babypoint nu m-am uitat, eu numai pe astia i-am gasit cu produse Weleda in stoc. Incerca samponul cu castane, iti lasa parul super matasos.
La ecografie ma duc la dr Albu , dar e barbat, e ecografist la Giulesti, dar are si cabinet privat.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze
bernix spune:
Cu concediul in 2, subscriu. Avem si noi programate cateva zile prin sept-oct si tare mi-arplace sa fie in Italia. Mai vedem, mai discutam. Pana atunci insa am facut rezervari pentru sfarsitul lui aprilie la Viena, pentru toata lumea: noi 2, Ana, mamaie si sor-mea. Vedem ce-o iesi in final.
papanash, sanatate lui Ghighi! Pentru mucegai io folosesc un spray, nu-mi amintesc ac' cum ii zice, de la Bricostore. Avem si noi termopane si peretii izolati pe interior si cu toate astea, tot se face condens si de aici apar mici urme de mucegai la colturile ferestrelor.