Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 3

danuta36 spune:
Seara buna!
Vale,Roxali,Mandarinutza,Papanash multumesc pt. urari
Papanash multam de intrebare suntem bine...La lucru e mai lejer luna asta..in rest,astept sa-mi mareasca salariul
Erina felicitari pt. datele bune ale bebelusului!Sa stii ca am revazut pozele cu voi la cererea Mirunei:'veau poze cu Daia' tare faine...
Gabriela parca ma iau pe mine emotiile,cand vad ce putin mai ai..
Vale mie mi s-a parut apa de ploaie Helmiflores-ul,i-am dat lui Miru ceva mai puternic,se numeste Giardinophyt..
Greyerasho bafta sa gasesti jobul potrivit!Trimite si la noi un pic de zapada,sa avem unde iesi la sanie
Noi azi ne-am luat liber ca sa putem merge la o inmormantare,la socrul lui varu-meu,intr-o comuna la vreo 35 km de Hd..am inghetat pe acolo...acum ne dezmortim,la caldura,acasa

cecilia L spune:
greyeras, ai dreptate, condens face atunci cand este fff frig afara si daca usuci haine pe calorifer, dar nu mucegai.
Eu credeam aseara ca nu se mai trezeste pana dimineata...., si Cristi adoarme uneori devreme dar la 6 e in picioare(indiferent de ora cand adoarme),
imi vine sa mor cand il aud dimineata, mai ales daca la 7 tb sa ma trezesc sa plec la scoala.....
Sper sa ai mai mult noroc cu celalalt job.
Cristi a stat afara de la 6 pana la 7,30 abia l-am bagat in casa, cu btipete si urlete, adica pe sus...cel mai fericit in zapada.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Gabriela77 spune:
Erina, ce vesti minunate si ce bine e dezvoltat bb David! Felicitari, mami!
Deci am fost la doctorita, s-a uitat peste monitorizare, ok, bebita e f bine. S-a elucidat si misterul, asa e, suntem in saptamana 38-varsta reala a sarcinii, nu cea ecografica.
Doctorita e f draguta, asa liniste imi confera, in schimb m-a chemat maine de dimineata in clinica, cand i-am zis ca suspectez pierdere de lichid, daca e asa, internare si poate inducere, nu stiu, vedem maine! Oricum, nu ar fi ok sa stau cu membrane fisurate!
O seara frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Sa vii cand stii tu, puiule!

Annisia spune:
Gabitule, ai facut niscaiva hutza-hutza sau de unde membrane fisurate? Ai grija neicusorule!!!
Roxule, nu erai tu prea convinsa cu desparteala ta, de asta nu ti-am facut de petrecanie... Hihihihi... Plus ca sunt convinsa ca nu se compara gravitatea situatiilor. Kriss chiar intrase intr-o treaba nasoala, fara voia ei. Bine ca a scapat!!! (desi, fie vorba intre noi doua, nici acum nu e total impacata cu situatia, cum nici tu nu esti mereu sigura ca ai ales ce e mai ok pentru tine ca femeie)
Aniastule, io mi-s bolunda de mereu si mereu, cum crezi tu ca puteam sa observ asa o subtilitate, cu ala, cum ii zice, stagiarul tau cu peste prajit... Prea mult nenica, prea mult de la o baba batrana... Eu nu vreau decat sa-ti fie super bine, sa ai o sarcina ok si sa fiti o familie fericita. Asta imi doresc pentru voi, restul e cum ii zice, ah iar am pierderi de memorie... e detalii... hihihihih... Te pupic!
Sabinule, mai baga tu frica-n vertebrate cum ca te doare si te rupe si te face si te drege, ca mai fac io copil la... (am eu o vorba care incepe cu ia o pauza si se termina-n vara... se mai gasesc si la jocul de table si pe toate drumurile, in general)...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

mandarinutza spune:
Buna seara!
Am fost azi la control, a fost foarte aglomerat, o gramada de gravidute, dar sunt bine, si la control si la eco, bb se misca de zor si dupa ecograf arata cu o saptamana in avans.
;
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze

Erina spune:
Buna din nou. Un pic suparata pe Daria care a mincat cu greu jumatate de portie, dupa ce am tipat la ea...
Acum ma intreab ace e pe castronul meu. Bufnita.
Greyerash te cred cu microfonul. Daria deja a pierdut interesul pentru al ei...
Danuta multumim, pupam Mirunica!
Draga mea Gabriela vroiam sa iti raspund de la postarea ta precedenta ca sper sa nu fie pierdere de lichid, eu nici nu as putea sa imi dau seama Am o scurgere mai abundenta de citeva zile si ma fulgerase si pe mine gindul dar colul e inchis)....
Cica exista niste teste pe piata dar e mai bine sa vada dr. tau.
Ecografic si baietelul nostru a fost mai mare cu o saptamina pina acum ca acum e la fix dar e bine de considerat si virsta reala .
Tin pumnii si trimit imbratisari sa fie totul perfect. Eu zic ca nu e nevoie de inducere si ca Sofia va mai astepta.La piciulika am avut dreptate ca va astepta ca Michael.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza Buna seara! Am fost azi la control, a fost foarte aglomerat, o gramada de gravidute, dar sunt bine, si la control si la eco, bb se misca de zor si dupa ecograf arata cu o saptamana in avans. ; Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+ Poze |
Felicitari pentru datele bune de la ecografie.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

magdaz spune:
Buna seara.
Cu posibila pieredere de lichid... e ceva ce musai tb verificat.Cam pe la 7 luni imi amintesc ca am simtit si eu in toiul zilei ca am "facut pe mine"...si nu mi sed intimplase niciodata sa scap.Panicata l-am sunat pe ginecolog si el m-a instruit foarte corect sa ma prezint la spital sa verifice....numai ca pina a doua zi nu mai aveam nimic si bineniteles ca am lasat-o balta. Maxima indolenta din partea mea, desi ulterior dr mi-a explicat ca n-am procedat chiar gresit.A zis ca ori am pierdut pipi si nu m-am prins ori a fost o fisura inalta de memebrane, de mici dimensiuni, care s0a inchis sponatan si oricum nici ei nu-mi faceau nimic decit observatie in cazul asta.
Cu durerile de retragere a uterului: la prima nastere n-am avut deloc si la a doua de abia le-am simtit.Ambele au fost naturale.Pe de alta parte contractiile dureroase, "rasurile" popular sunt date de stimularea urerina prin ocitocina descarcata la supt....ori eu n-am fost o mare laptareasa (am alaptat in prima luna la amindoi dar n-am simtit eu ca asa avea asa o productie mare).
Erina, cum sa nu, dar le ceza nu se pune.Cel mult pot sa iti spun cind esti susceptibila sa nasti natural..ca sa eviti activitatile solicitante...daca data cade prea devreme fata de termenul ales pentru ceza.
Le datorez rectificari fetelor (Gabriela si Yaia)...am impresia ca am facut o mica eroare la ambele.Miine ma uit din nou si poate ne armonizam si cu feelingurile.

Annisia spune:
Bai, voi vreti sa o iau la fuga, pe semne... Nu mai vorbiti bre despre dureri in retragere, ca si asa sunt io stresata la culme... Bine, acum depinde ce intelegeti voi prin durere. Eu am un prag extrem de ridicat, care tinde spre nesimtire... Hihihihi... Si eu aveam dureri la alaptat, dar le ignoram. Mi se parea normal sa le am si stiam ca vor trece. Desi nu sunt un om rabdator, la chestii de durere uite ca fusai brav ostas...
Si daca frumoasa japoneza spuse ca fura ca de ciclu, pai ma antrenez de la ohohooo, nici nu mai stiu cand m-a pocnit prima data... Oare cand? Vaiii, iar sunt distrata la culme!
Apropo de asta, ieri l-am pocnit pe unu-n dos, ca eu eram cu mintea la aerisit... Noroc ca B e foarte protector. L-am lasat sa-si faca numarul de tata, sa-si spuna omul oful si gata. Dupa o boscorodeala de 10 minute, in care a invocat iresponsabilitatea mea si aiureala din cap, a ajuns tot el la concluzia ca oricui i se poate intampla si m-a lasat in plata Domnului, ca a vazut ca n-are cu cine... Ce sa fac daca sunt dulcica foc, ce vina am eu? Casco sa traisca, Casco sa traisca, la multi ani!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"