Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 2

Erina spune:
Rnico
Roxana, pupici baiatului dragastos! Aseara Daria imi ridica bluza sa ii dea lapte cu biberonul fratiorului. Cred ca totul va fi OK.
Greyerash super tare Adelina!
Eu astazi am reusit sa deturnez dorintele Dariei vazuse Barbie cu caleasca. Avea un pręt cam nesimtit, asa ca i-am luat stickere fosforescente tot cu Winnie. Si noua ne place Kiabi!
Gabriela am scris mai sus...citesc sav ad cum mai sunteti voi!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina spune:
Claudia multumim pentru cuvintele frumoase!
Papanash multumesc oentru grija.
Sabina e bine de stiut cu durerea...sper sa nu fie asa de greaaa...
Ma bucur ca Piciulika e bine!!! I-am vazut blondutul e minunat!
Acusi intru sa vad poze cu Stefan!
Magdaz multumim. Te asigur ca burtica e tare mare si tuguiata, de fund nu mai zic...
O intreb pe mama ora nasterii si ma bag si eu la o prezicere sau la cezariana nu se pune?
Carpatina, ma bucur ca sunteti bine. Pupicei si curaj Ioanei sa se readapteze usor la gradinita!
La noi s-a intors iarna si mie imi place (acum ca am reusit sa evitam vreun blocaj pe ditanta PN-Bucuresti-am ajuns la 10 aseara in Pn care arata feeric).
30+ cu David
30+ cu David

Erina spune:
reusisem sa postez la capitolul trecut...
Am fugit sa rezolv ceva si apoi la odihna daca mai doarme Daria.
Ieri cind am coborit din masina ma simteam ca proaspat operata.
Yaia numai azi nu e miine asteptam vesti! Eu vreau sa vad camera alb, roz, mov si rosu!
O dupa amiaza frumoasa dragi mamaici!
30+ cu David

cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Cecilia, eu eram cu mucegaiul ![]() geamurile sunt termopan, de-alea foarte bune cu 5 camere , dar se face condens si de la uscarea rufelor, cu toate ca zilnic aerisesc. Se pare ca peste tot unde e termopan apare mucegaiul. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ![]() |
scuze, am incurcat borcanele.
Da, in mare parte asa este, daca peretii sunt bine izolati nu apare mucegai, eu am am tot termopan in balcon si la usa de iesire spre balcon, dar am izolat toti peretii, tavanul si pardoseala, astfel am evitat mucegaiul, iar la camere la fel am izolat toti peretii ce erau in exterior...din pacate, fff putini stiu ca un balcon neizolat si cu termopan inseamna mucegai, chiar daca ai pus calorifer posibil ca acesta sa nu faca fata.... si mai ales ca intinzi rufe...ce pot sa-ti recomand, izoleaza balconul....sau pune un calorifer mai mare.

Cecilia si

cecilia L spune:
Erina, ma bucur ca totul merge cu bb si ca ai ajuns cu bine la PN, cat despre Daria sigur o sa-si revina, o sa inceapa sa pape in curand si o sa recupereze mai repede decat te astepti.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Erina spune:
Sim, am vazut pozele din Austria! Totul absolut minunat! Tu arati ca de 19 ani iar Stefan e inalt si frumossss!!! Am vazut ca ati punctat toate reperele importante din imprejurimi si ca ati si schiat!
Sa va fie de bine si la cit mai multe asemnea excursii.
P.S.Daca nu imi era rau ma gindeam sa mergem si noi in Salzburg dar tati mi-a atras atentia ca, chiar cu avionul timpul calatoriei e prea lung...
30+ cu David

Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Erina, ma bucur ca totul merge cu bb si ca ai ajuns cu bine la PN, cat despre Daria sigur o sa-si revina, o sa inceapa sa pape in curand si o sa recupereze mai repede decat te astepti. ![]() ![]() Cecilia si ![]() |
Multumim Cecilia, atenta si dulce ca intotdeauna

Astazi la prinz a mincat binisor. La bichi a mincat bine. stie ca eu cedez si ma "joaca" cum vrea...

cecilia L spune:
Nu mai stiu cine intreba sambata cand este vacanta dintre semestre...parca Celia, oricum vacanta incepe pe 29 ianuarie si dureaza o saptamana.
.......gata fug la scoala...
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Roxana_G spune:
Eu tot pe la birou, astept o sedinta care nu se mai tine vad, si tare voiam sa merg la sport.
In alta ordine de idei Alexandrei i-a mai cazut un dinte ieri, are un ritm de schimbat dinti de ma uimeste.
Miercurea viitoare au excursie la Predeal cu gradinita, Alex va merge sigur, inca nu stiu ce sa fac cu Andrei.
Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Am venit de afara, ne-am jucat un pic in zapada, e tare frumos, e o iarna tare frumoasa.
Multumesc de incurajari, azi nu mai sunt la fel de optimista, un job l-am refuzat deja (trebuia sa incep azi, era imposibil), in plus trebuia sa merg si sambata pana la 12, deci no way. Mai a ramas o varianta, astept sa vad ce iese.
Azi am fost si cu Adelina la dermatolog cu iritatia de pe piept, o dermatita atopica, ne-a dat exomega unguent si mi-a recomandat sa nu mai spal hainutele ei cu lenor.
Erina ma bucur de vestile bune. I-am luat Adelinei microfonul HM, nu-ti zic cum imi face capul.
Papanash asa e daca nu ai izolatie face condens, dar nu e o regula, noi avem izolatie si pe afara si inauntru si tot face condens, dar am scapat de mucegai.
Cecilia ieri a adormit mai devreme pentru ca nu dormise la pranz, dar la 21 s-a trezit. Succes cu gradinita.
Yaia
Trebuie sa ma dau de la calculator ca ma astepata cu cd-ul in mana d-ra,cum deschid calculatorul se duce si isi alege un cd.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)