Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Miria-Cristina, iti tin pumnii sa reusesti cu regimul propus.

Eu sunt tare pe dos, mi-a zis doctora fara grasimi si dulciuri sapt trecuta, mi-am propus si eu in mod ferm sa respect....si parca am innebunit, toata saptamana am mancat numai unt, dulceata, smantana, clatite, patiserie..si nu mai continui, deci fix invers...

sa fie bine.

31+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
Yaya, e diferenta intre prezentatia pelviana si cea transversala. In prezentatie pelviana, bebe iese cu funduletul, e posibila nasterea normela, doar ca e mai grea. In prezentatie transversala , bebe o practic asezat in plan orizontal, acopera cu spatele iesirea. si se impune cezariana.
cateva detaliiwww.superbebe.ro/articol_612/cum_ajunge_fatul_in_pozitia_de_nastere.html" target="_blank">aici

Si eu am spus altceva?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - cu ceai de codite de cirese sau cu ceai de macese ai incercat?? Ala ce codite de cirese mi se pare cel mai eficient.

Nasol rau sa ai nasul infundat si sa nu poti sa respiri.
Mai mi se infunda si mie seara. Probabil si de la aerul uscat.
Rinita nu se poate trata ???

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

Am incarcat si eu pozele/filmuletele. Incep de aici.

Vizionare placuta! Enjoy!

Voi incerca sa citesc ce-ati scris de ieri pana azi, dupa ce ii dau Ioanei sa manance.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Miria eu iti urez succes, dar am incercat si eu, dar nu poti slabi pe sarcina ....eventual,poti sa nu mai iei la fel de multe kg. Eu una, am renuntat! E greu sa "te sacrifici" stiind ca nu vezi rezultate

Cu edemele nu stiu ce sa zic...stiu ca sarea nu e indicata , nu dulcele..

Cori am ajuns si eu la venerabila greutate de aproape 20kg plus..Dupa ritmul meu de crestere, mai pun 5-6 kg in ultimele 7 saptamani

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut dragelor, vad ca aveti activitate, si eu, dar prin casa (v-am zis ca am inceput transfomarile prin casa)

GREENFROG esti superba!

OANA multumim pentru link, foarte utile informatiile, sper sa ne invete si pe noi la cursul de mamici la care merg

ATB draga mamica, pai ce faci tu? Eu stiu ca esti mamica eroina, dar chiar asa? Si mama mea cu mine in burtica, la 8 luni, a urcat pe munte si si-a rupt piciorul. Si bine-nteles ca aschia nu sare departe de trunchi, eu vreau sa merg la patinoar, ca am facut patinaj artistic de performanta si mi s-a facut dor. Mai ales ca in weekend a fost aici la noi un concurs de patinaj si eu doar bagator de seama, nu am putut arbitra, ca era cam mult de stat. Ai grija cu piciorul, daca te doare du-te la urgenta, nu e de gluma cu accidentele astea

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ALINA da ce minune ai tu in casa! Imi dau si eu cu parerea: seamana cu tine. Daca nu e asa poti sa ma contrazici

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alina scumpa foc ioana! si da si eu cred ca seamana cu tine:)
si mi.a placut mult sarafanul mov

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Alina foarte frumoase pozele!

eu nu pot sa mananc dulce deloc, in ultimele zile am incercat de doua ori si mi s-a facut greata aproape instant. in schimb fructele merg fara probleme.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Rebiana- poate dupa ce scoti cheia o s-o tenteze mai mult usa. Sau e karatista ca Eric, vrea s-o deschida cu piciorul ?!

Deni, sper sa fie tentata sa se uite "pe gaura cheii"! Imi doresc sa nasc tot natural.
Bianka grasunel bebelinul! Sa dea D-zeu sa stea in burtica pana-n luna a noua si sa se nasca sanatos!
Freedelia am visat ce porti in burtica insa nu spun! (1. pt ca nu vrei sa-ti fie divulgat secretul; 2. astept sa vad daca se implineste!). Vorbeai despre cineva Paola/Paula si mai aparea in vis si cifra 7...
Roxi nu ma indur deloc sa fac ordine la hainele mele si sa dau/arunc ceva din ele. Si pe cele pe care am decis sa nu le mai port le-am asezat pe-un raft… probabil dupa nastere voi decide ce fac cu ele (voi avea nevoie de spatiu..)
Andybebe bine ai venit in grupul nostru! Sa ai parte de un ultim trimestru usor si nastere la termen!
Alina faine filmuletele! Ioana e o dulcica!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput