Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Niki - daca va zic si pap eu faceti vanzare prea mare la Maalox si nu vreau sa se imbogateasca farmaciile.
Dupa ce ieri am incercat sa mananc : paine prajita, simpla, orez cu legume, para, portocala... nimic nu a mers de la orice in era rau. Pe seara am mancat la soacra tocanita din aia facuta doar cu ceapa si coaste de porc. Grasaaaa rau. Mi-a trecut raul in 5 min si nu am mai avut nimic.
Asa ca de dimineata am continuat cu zacusca ca aveam un borcan desfacut in frigider.

Anca - fimea sta pe vezica de cand e ea, ira colul e luuung si inchis. nu stiu daca are legatura cu data la care iese. Eu oricum o tin si pana la gradinita. Sanatoasa sa fie.

Roxana-
Cate haine trebuie sa arunc si eu. Dar deja sunt la mama si nu stau acolo se le selectez.
Cred ca la primavara. Azi vreau sa vad ce mai bag in saci si sa le videz sa nu mai ocupe asa mult spatiu.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Anca - fimea sta pe vezica de cand e ea, ira colul e luuung si inchis. nu stiu daca are legatura cu data la care iese. Eu oricum o tin si pana la gradinita. Sanatoasa sa fie..

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey, chiar nu are legatura, dar ziceam si eu ca nazdravanu' meu nu e curios nici macar sa traga cu ochiul pe gaura cheii...

Dayanara sincer , nici eu nu vreau sa mai stau peste termen, si mi-as dori sa nasc pe la 39 de saptamani, ca stiu cat e de greu atunci la final..
Dar acum 9 ani cand am nascut eu, am dus 10 zile peste , si pana nu s-a declansat nasterea natural, nimeni nu a vrut sa mi-o provoace.....Iar atunci la noi in Bistrita, nici vorba sa se faca cezariana programata..Acum e altceva, dar oricum depinde mult de medic...

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

babyangel , eu dupa ce.am trecut de 41, m.au chemat la 41+4 zile sa ma interneze si sa.mi provoace nasterea, dar exact inainte sa plec la spital, cand m.am dus la baie mi.a cazut dopul, iar cand m.au internat si.au dat seama ca nu mai e nevoie de provocare pt ca incepuse de la sine:)
cred ca de frica a iesit :)))

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Diana pt bebe Alexandru primul nostru iepuras luptator dintr-o asa mama luptatoare! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si numai bucurii.

Castelana multa sanatate mamei si bunicii si tie multa putere si speranta, trebuie sa vina si zile mai bune.

O zi buna tuturor si multi pupici.

Ina 30+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele imi da si mie cineva parolele noi ? Ca am incercat sa intru pe Gmail si nu imi accepta parola !

Multumesc anticipat !

e in burtica +33 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ce magazine pentru copii cunoasteti, aici in Bucuresti? De hainute mai stiu, dar vrem sa cumparam si noi un carucior, un patut (de lemn) si alte cele necesare lui bebe.
Am fost sambata la Ikea si la un magazin pe bd Dacia dar care nu ne-a impresionat f tare pt ca nu aveau multe produse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

ma uit in moment dupa posibilitati de "tragere" a bebelusului pentru primavara, cand va trebui sa-mi duc baiatul mai des la camin, caci sotul meu va lucra mai multe ore si am gasit aceasta modalitate care se pare ca e foarte bine vazuta in Germania mai ales pentru noi nascuti si sunt foarte mandra ca se fabrica in Romania, www. marsupi .ro.
Vrem sa vedem astazi si un scaun de masina pentur bebe, eu sunt fan Maxicosi si cel nou Pebble imi place foarte mult si acum am aflat ca putem sa-l punem (sigur doar pe distante mici, pana la gradinita si inapoi) cu un adaptor pe Buggy-ul nostru, noi il avem pe TFK Buggster de cand Magnus era de circa un an si sunt foarte multumiti de el; se face mic de tot si ceea ce e fain se poate dormi destul de bine in el. Imi place si ceea ce au de la TFK ca si caruturi pentru babys dar noi avem inca Hartanul RS One de la Magnus si il vom folosi pe el.

O zi buna va ureaza,

Cristina 32+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndyBebe spune:

Ziua buna mamici. In jurul datei de 8 martie va veni pe lume minunea mea Tudor Stefan.
Doctorul nostru este Dna Roxana Constantin, iar nasterea se va intampla la Medlife.
Puteti sa imi spuneti mai multe despre dna doctor sau despre spital??????

Va pup pe toate si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!

Ce bine ca puteti intra mai des, eu cand am cate ceva de facut nu mai potsa ma mobilizez sa intru si imi lipsiti.

De astazi, mi-am propus (nu stiu daca ma tine) sa nu mai mananc dulce si paine macar o sapatamana. Asa, de control, ca sa vad daca se simte la greutate si la edeme.

M-am documentat destul si am inteles ca in unele sarcini se retine mai multa apa decat in altele. La fata nu am facut edem desi eram in plina vara. Acuma, insa, simt ca ma ustura incheieturile seara.
Sa vad, daca pot taia, si sarea de tot.

Din pacate drumurile pe care leam de facut saptamana asta imi sunt ingreunate de frigul de afara. Nu prea-mi place sa ies cand afara este atat de rece. Ieri am iesit si m-am intors cu durere de cap de la sinuzita.

Fatele care intrebau de remedii pentru nas infundat, Olyntul este recomandat cu taot eca prospectul este controversat.
Eu am o rinita alergica veche si l-am intrebatde dr. Albu cum s-o scot la cap cu ea ca seara nu pot dormi ca ma infund ingrozitor.

Iar el mi-a raspuns asa de detasat si calm ca nu are efect advers si ca mai repede ma chinui si-mi fac rau daca nu inspir cum trebuie.

Si eu as vrea sa iau umidificator, dar nu l-am convins inca pe sot, desi si el are probleme cu nasul.

eu chiar trebuia sa ma operez inainte de-a ramane insarcinata. Acuma cu 2 copii acasa nu stiu cand voi mai avea timp de internari pentru nasul meu.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

DIANA FELICITARI PT PRIMUL IEPURAS!!!! MULTA SANATATE SI TIE SI LUI BEBE ALEX!!!!

Camilecu, si eu pun un pic de olynt pt copii (e mai slab) cand nu pot sa respir deloc, macar intr-o nara. (sau le alternez, sa poata respira macar o nara) altfel simt ca mor fara aer. iar eu fac naspa fara aer, ma sufoc, ma iau ametelile si fac atac de panica. deci... n-am ce face, tre sa il desfund. mai deschid si geamul larg sa intre aer proaspat. bafta! (ser fiziologic, marimer si altele la mine sunt apa de ploaie, mai ales ca am si rinita de mult timp)

vio asteptand pe bebe 26+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput