Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
stefimic spune:
buna dimineata si de la noi, eu va invit la o canuta cu lapte
.
apropo de link(super tare), aseara la dus am vrut sa vad daca noi avem ceva laptic si sunt multumita, exista ceva , n-am fortat prea mult, acum vom vedea si ce parere are bebelina.
GREENFROG super pozele voastre, si ale tale singurica cu burtica dar si cele cu taticul, bravo voua.
NIBI_NIKI
ANCA nici STEFI nu a coborat nici in ziua in care l-am nascut si trecusem de termen, sunt curioasa sa vedem daca seamana fratii intre ei, eu nu stiu de ce am impresia ca a mea o sa iasa mai repede decat frateso.![]()
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
35+
IOANA
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine!
Am avut o noapte naspa. Iar ma doare bazinul, dupa ce ma lasase vreo cateva zile.
Mi-am tot zis ca nu mai dorm dupa-masa ca noaptea stau de veghe, dar deh daca imi era somn, ce sa fac?!
Silvia incearca sa cauti pe net filmulete cu prima baita la bebe.
Bianka bine ai revenit si odihna placuta in prenatal.
Eu azi cica as avea treburi de facut, dar ce as mai dormi.
Numa noaptea nu am somn, ca ziua este din plin.
Pupici la toate burticile.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Bumbitza, trebuie sa intri pe Gmail..hai ca iti trimit mesaj privat cu parola, ca acolo gasesti multe chestii misto... |
Multumesc mult
Am reusit sa vad pozele, sunt superbe
Ma incanta si pe mine o sedinta foto profesionala, Greenfrog, poate imi dai si mie cateva detalii in PM.
Va trimit si eu tot pe mailul comun cateva exemple de poze superbe, de familie.
bianka1 spune:
Oana am citit ca ai facut un montaj, as vrea sa il vad si eu. Poti sa imi trimiti si mie noile parole?
Multumesc
Bianca
32+
asteptandu-l pe
Eric Andrei
ate_09 spune:

buna dimineata fete dragi!!!
N-am reusit sa intru deloc in weekend pe forum pt ca nu mi-a mers netul mai deloc. Iar acum dimineata cand am deschis calculatorul nu mi-a venit sa cred ce-am vazut pe prima pagina!!!!!!!!! 

Diana felicitari pt bebe Alexandru!!!!!!!!!!!! Doamne cu ce emotii am citit!!! Sa dea d-zeu sa te refaci rapid iar bebe Alex sa creasca voinic si sanatos!!!
Ma duc fuga sa citesc din urma ca am de recuperat nu gluma!!!
Doamne ce bucurie mare!!!!!!!! ![]()
asteptam un
31+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
dayanara spune:
rebiana am avut ceva spor ieri, dar nu se pune problema de aranjat hainutele mici deocamdata, doar am mutat dintr.un loc in altul, am aruncat cateva pungi de haine si incaltaminte de.ale mele:)))
eu dupa ce am nascut aveam simturile destul de ascutite sa zic asa, si ce visam cam se intampla a doua zi
denisa , intr.adevar ai destula burtica, si cum spune oana, se masoara pe verticala, adica doctorii sau moasele doar asa masoara
sa poarte maya sanatoasa costumasul
babyangel si la tine tot la 41-42 a avut chef sa iasa? ca si eu am patit la fel si mi.e groaza zau, sper nu ajung la 40
silvia esti tare frumoasa, acum ma uit la poze, n.am terminat :)
stefanna ma bucur sa te "revad" si stai linistita ca vom ajunge iar la 56 , eu sunt sigura
niki multumim de cafea, draguta ca in fiecare dimineata
oana ma duc sa ma uit la poze, sa vad noile lucrusoare
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
oana intr.adevar foarte frumoasa hainutele noi, nu le vazusem! sa le poarte sanatos
bebele ivan de la tine din album e frumos si haios rau de tot :)
intr.adevar s.a nascut maricel, dar cand sunt infasurati si stransi asa, par si mai grasuti
cand am cautat in emailul comun pozele silviei, am deschis un mesaj noi cu un link de hi5, cu o fata draguta si un bebe frumos, dar n.am idee cine sunt
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
pentru ca nu am apucat sa o felicit pe prima mamica de la odiseea noastra, o fac acum:
FELICITARI, DIANA! BINE AI VENIT PRINTRE NOI, ALEXANDRU! ai intregit o familie frumoasa si ai facut o mamica fericita.
Sper ca esti mai bine, mami, ca ti-a mai crescut hemoglobina si ca bb papa titi. aveti grija de voi. [flp]
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
29+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia aia e pozitia mea preferata de somn :) slingul ala e subtire? |
Si a mea!
Da, al meu e subtire, chiar am pus link la varianta Cotton, care e de vara. Ei au aceeasi chestie si Fleece, care e de iarna, presupun, ca Fleece-ul la haine de iarna se foloseste.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
sensibila spune:

Diana felicitariiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!! Refacere rapida !!!!!!!!!

Bine ai venit, bebe Alexandru!
Sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

Si eu am avut o noapte tare urata. Cred ca am adormit pe la 2.30 si m-am trezit pe la 3 si ceva si pe la 7 m-am trezit detot.
e in burtica
+33
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!