Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
mie mi se pune pe un fel de mancare si mananc pana ma satur, cateva zile la rand apoi sa nu vad
babyangel daca mai pun 5 kg pana la sfarsit ma declar fericita, cel putin nu ajung la 80 ca la prima sarcina:) acum dimineata dezbracata am 69
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Fetelor, faza: i-am trimis sotului o lista de cumparaturi sa o scoata la imprimanta. Si stiti cum e listuta: de cumparat pentru mami, de cumparat pentru bebe. Si mi-a trimis mesaj: "Si pentru TATI nimic?" si eu i-am raspuns "ba da, inca un pormoneu"
32+ 
honeybaby spune:
Alina - frumoase pozele Ioanei
. Eu cred ca Ioana seamana si cu tati mai ales cand rade.
Rebiana- da ca fotomodela mea am mai pus ceva carnita pe ea nu ai visat ?
Oricum aflu maine. Deja am emotii.....
Eu sper sa se intoarca daca iti doresti o nastere naturala.
child- pt tati placerea de a se duce la shopping
.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
michelle_sf spune:
Buna ziua dragi burtici cu bebici! 
Am gasit pe net editia din 1984 Mama si copilul, am vrut sa o pun pe mail dar are 35 MB si e prea mare. Presupun ca editiile viitoare au fost recizelate, dar informatiile de baza sunt aceleasi. Am gasit si fraze mai comuniste (ce vremuri...). Oricum, daca va intereseaza, site-ul este www. scribd.com. Tre sa va faceti cont, dar e foarte rapid, nu trebuie bagata decat adresa de mail, fara alte date.
Rebiana imi pare rau ca dai la ratuste, dar ce sa facem, trebuie hranite si ele,nu? 
Vad ca vorbiti de pozitia bebelului. Eu il simt cam peste tot prin burta, si fiind si primul bebe, nu imi dau seama cum e pozitionat. Abia astept saptamana viitoare sa imi zica nenea doctorul ce si cum.
Azi am aflat ca la modernul si bengosul nostru spital municipal NU SE FACE EPIDURALA, IAR LA CEZARIANA SE FACE DOAR ANESTEZIE GENERALA!!! 

. Eu inca imi doresc tare mult sa nasc natural, biata mea duda!!!
In rest, toate bune si frumoase, va pup si aveti grija cand iesiti afara nu numai la frig, dar si la gheata!! Cel putin pe la mine e foarte riscant, eu am scapat nevatamata dar sotul meu saracul, care vroia cica sa ma tina pe mine, a cazut deja de 2 ori...
O zi linistita 

cu bebica de 30+ 
cum creste bebelusul meu drag
freedelia spune:
Rebiana - rogu-te spune, chiar sunt curioasa ce ai visat. Nu cunosc nici o Paola/Paula dau mai stii cand o s-o intalnesc ![]()
Dupa forma burtii, toata lumea spune ca am baiat, matusa mea spune ca am fata (dar asta pt ca ea a avut mereu slabiciune la fetitze), eu dupa ce am umblat in hainele de bebe si am vazut cate TONE de haine de fata am, inclin sa cred (sau sa sper haha) ca e fetita dar uneori am impresia clara ca e baiat.
Asa ca please, adauga la confuzia generala -- pana acum vad ca ai avut vise destul de acurate ![]()
Va pup, sunt terminata de oboseala, azi am fost intr-un oras la o ora de aici, dar de la 9 dimineata pana la 7 seara am fost fie in masina, fie prin alte locuri lipsite de comfort sau in picioare iar acum abia astept sa ma culc, am vrut doar sa citesc repede ce mai e nou.
Va pup!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
miria_cristina spune:
Fetele, eu nu vreau sa slabesc, ci doar sa ma mentin cat de cat, ca oricum am am mult decat e indicat si asta adtorita edemelor. Am sa scot de tot si sarea, dar acuma am o ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza de la care nu ma pot abtine. Nu mai folosesc painea si mananc mai putina, iar cand am terminat-o imi fac o spua dietetica de pui cu legume.
Rinita alergica hipertrofica nu se vindeca din pacate. Se trateaza, se tine sub control cat de cat, dar se cronicizeaza si iti da mereu bataie de cap.
Iar acuma in sarcina e chiar nasoala de tot, ca se agraveaza.
Of! Ce frig mi s-a parut astazi afara!
Am iesit nitel, dar n-am avut curaj sa stau mult. Imi era frica sa nu alunec. sub un strat pufos de zapada era gheata subtire sieu sunt ca o biluta, fara echilibru.
De cat am inceput sa ma umflu, am inceput sa imi fac tot felul de promisiuni pentru dupa ce nasc:
- merg mai des la cosmetica;
- epilare definitiva;
- peeling;
- lasat iarasi parul lung....![]()
![]()
![]()
Ideea e ca ma vad asa de "straina" fata de fata mea obisnuita, incat mi-e dor de mine cea de alta data si mi-e frica sa nu raman asa.![]()
![]()
Am sertarele cu lenjerie de dinainte de sarcina la care doar ma uit si mi se par asa mici.
La cat de comoda sunt nu cred ca ma voi tine de promisiunile respective, dar acuma parca ma binedispun.![]()
![]()
![]()
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Fete care v-ati apucat de bagajul de spital spuneti-mi va rog ce preturi ati gasit la :
-bephanten
- Galactogil
- Garmastan
- si ce credeti ca mai e de cumparat dintr-o farmacie.
Maine vreau sa intreb la o farmacie care are reputatia de a fi mai ieftina si daca chiar sunt iftine sa le cumpar.
Aseara ma luase iar durere de ureche si masea si am zis sa incerc sacul cu samburi de cirese. A fost super

. L-am tinut o ora, cat a stat cald si mi-a trecut.
Sper sa fuctioneze si la bebeluna. Defapt sper ca bebeluna sa nu aiba nevoie de el.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DENISA - Am sa incerc cu ceaiul din codite de cirese si cred ca si cel din matase de porumb ar merge, nu vad de ce ar avea contraindicatii, dar ce ma fac cu diureza mea?!
Cred ca trebuie sa beau doar seara cand nu mai ies din casa, ca si asa am devenit depententa de buda.
Cristina +25
miria_cristina spune:
IOANACT - Tare scumpica fetita ai!
Sa-ti traiasca si sa fii intotdeauna fericita ca acuma, ca esti toata numai un zambet.

Cristina +25
Bumbitza spune:
Mie imi pica f tare parul...imi pica si inainte de sarcina, dar parca acum si mai rau. si l-am si tuns in speranta ca o sa se mai regenereze un pic
. Stiam ca in sarcina din contra, ai un par nemaipomenit
; mi-e groaza dupa nastere ca am auzit ca pica si mai tare...
voi aveti problema asta? daca da cu ce o rezolvati?...