Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita, mie la inceput imi cadea rau de tot, credeam ca o sa chelesc in ritmul asta, si de cateva luni s.a oprit, acum nu mai cade nici.un fir, ma pieptan cu capul in jos in cada, sa vad daca mai cade si nimic, nici macar unul, poate doar cate un varf care se rupe, ba mai mult a inceput sa.mi creasca prin parti pe langa frunte :)
la prima sarcina n.a cazut deloc, era perfect, dupa nastere in schimb...a cazut jumate in cateva luni

mai stiu una careia ii cadea intr.una pana a nascut si dupa, nu a chelit , se regenereaza singur
cred ca depinde de organism

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Bumbita din fericire eu am scapat de caderea parului in sarcina, inainte imi cadea foarte mult. Eu am remediat problema inainte cu masca de par cu placenta de la kalos. Are un pret foarte bun, si daca te tii de ea, chiar are efect. Trebuie folosita dupa fiecare spalare...

cu bebica de 30+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma bag sa schimb capitolul dupa care ma duc un pic la plimbare ca mi-a sosit masina ,si vreau sa fiu sigura ca ma plimb un pic inainte sa moara iar. Parca vad ca maine tot pe jos ma duc la dr.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Un nou capitol la gura sobei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Freedelia am visat o fetita blonda (leita lui Jodie). Conform calculului pe care vi l-am scris si voua pe forum, ar iesi baiat... Cu certitudine vedem la inceputul lui martie (sau, cine stie, final de februarie) ce va fi, important este sa fie sanatos/sanatoasa!
Michelle trec eu peste greturi/voma (speram doar sa nu revina si sa se adauge la alte neplaceri specifice sarcinii darrrrr...)
Denisa nu mai stiu cat a costat Bephanten-ul dar mi-a retinut atentia pretul Garmastan-ului (38 lei). De la farmacie am mai luat: vata medicinala, fasa de tifon (in caz ca nu primim absorbantele pentru lehuzie, ma apuc sa-mi confectionez torsoane), unguent Hemorzon (deja am un hemoroid care nu-mi da pace), crema cu galbenele, ceai de galbenele si ceai de pelin, supozitoare cu glicerina (de data aceasta nu mi-am mai luat cu indometacin ~ contra durerii~ pt ca nu le-am suportat), Rivanol, punga cu gel pentru congelator sau cuptorul cu microunde, glicerina boraxata. Intentionez sa-mi mai iau Lidocaina spray (pt epiziotomie), Betadina (unguent)~ tot pt epiziotomie (am folosit si dupa nasterea trecuta), spirt medicinal alb (sau alcool de 70 grade) si sa dau comanda de Infacol.
Bumbitza nu-i o regula sa-ti cada parul si dupa nastere. Daca deja iti cade acum, e f posibil ca dupa aceea sa se regenereze. Mai sunt fete carora li s-a intamplat.
Mie nici in aceasta sarcina si nici in cea trecuta nu mi-a cazut, insa s-a intamplat dupa nastere. Pe mine ma enerveaza faptul ca nu mai arata la fel de sanatos si nu il mai pot coafa asa cum mi-ar placea, desi folosesc aceleasi produse ca si inainte...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput