Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)
Raspunsuri - Pagina 13
Piciulika spune:
Uite, Papanash, le-am pus! Sper ca paracetamolul tau si-a facut efectul... 
Poze cu Ursuletzul ce ne tzine pe jar:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n245287-p2.html
(Am uitat sa scanez cateva mai vechiutze, dar super... maine mai pun.)
Mey, Papanash, io glumeam! Tu chiar mi-ai facut sub-topic pe-acolo...!!! M-ai exilat cu gasca de majorete cu tot...
Da' io tot mai vin aici sa va bazai, bine!? ![]()
Yaia, vezi ca am pus cu dedicatzie bijuurile la pag 3. http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n245287-p3.html
Ah, sunt acolo si 2 poze cu o burta cat o luna - dar pe alea le dau jos in 2 zile, ok? E doar pentru prietenele de aici!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 0... AZI?!
kid spune:
Dragi mamici,
Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.
Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii
Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.
Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!
Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute! 

Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Sabina spune:
Piciulescu......superb Bear nr. 2 !!
Iar bijuteriile...o finete!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Gagici, toti anticorpii de lupus au iesit negativi.
Acu se cauta o bacterie ucigasa, care sa-mi fi provocat hemoliza.
I need a dr House:)))))))))))
Nu ma mai duc la Viena. Dr de acolo, super tare hematolog, a zis ca sigur a fost hemoliza infectioasa, i-a fost ieri prezentat cazul meu cu toate analizele pe masa. A zis ca nu e nevoie sa ma deplasez pana acolo, ca a vazut de multe ori asa ceva.
Tot ieri am fost si la cea mai buna imunoloaga din Bucuresti. A zis si ea ca nu pare Lupus, dar opt a nshpea confirmare m-a trimis si la dermato. Apoi la ORL, pt aslo si amigdalitele alea.
Daca nu se gaseste microbul, e mai delicat...adica ramana anemie hemolitica si atat. Ceea ce te condamna la sabie deasupra capului toata viata.
dar tot e mai bine de cat lupus eritematos sistemic.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
Sabina, superbune vestile!!! Ma bucur ca, in sfarsit, dupa atata zbucium, ai ceva concret. Si ca NU e acel lupus (vecina noastra, de vreo 34 de ani, are lupus si situ ca nu ii e usor; bine ea nici nu are grija si le cam da cu vinul, dar asta e alta poveste)...
Ce dulci sunt copiii, iar Gheo e un artist bet-beget, de la mama lui
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Erina, tare rau imi pare ca ati ajuns la antibiotice, dar va doresc ca Daria sa isi revina repede-repede si sa va bucurati din nou de zapada si distractie la aer curat!
Tu ai grija mai mare de tine si de burtik 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Yaia, voiam sa iti zic..nu e numaidecat sa regreseze copilul cand vine al doilea bebe. Uite la Robert cum a fost...si nu cred ca e o exceptie...avea doar 2 luni de cand era fara pampers. Si cand a venit Nicole, deodata s-a simtit mare si era chiar fericit ca aduce pampers pt ea, chiar zicea Robert mare a "fesheu" Nicole mica |
Asta suna bine, dar stii cum e, te astepti la mai putin ca sa fii fericita cand primesti mai mult!
Pentru Nicole, voiam sa-ti spun ca stiu de la mama mea ca un leac naturist foarte bun pentru burtica bebelusilor e ceaiul din flori de cimbrisor salbatic - uite aici ceva mai multe info:
http://www.farmaline.ro/nutritie.php?&cid=3&art=30&
Eu uneori mai merg la magazinele naturiste de aici si le dau denumirea in latina si asa imi gasesc chestii pe care ei nu prea le cunosc. Eu lui Tudor i-am facut de vreo 3 ori ceai din cimbrisor salbatic, puneam 2-3 floricele mici la o jumatate de pahar de apa si i l-am dat cu seringa preventiv, dar el nu a avut probleme cu burtica. E drept ca ii dadeam si in fiecare seara 10 picaturi de Bonnisan, tot preventiv. Pentru ca ambele erau produse 100% naturale, rau nu aveau cum sa-i faca, ii ajutau doar sistemul digestiv sa se adapteze mai repede.
Sper sa scape si micuta Nicole de durerile de burtica, clar o doare daca plange asa tare si se chinuie pana 'produce' kk.
PS Daca totusi nu gasesti, sa-mi dai pe PM adresa ta postala si iti trimit repede de aici cateva floricele uscate pentru ceai prin posta, prin plic. Ajunge in Italia cam in 3-4 zile...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Yaia sa stii ca e destul de frustrant sa vezi ca nu te ajuta nimeni desi le oferi alternative. Stiu ca fiecare are viata lui, dar am incercat cel putin in cazul mamei sa ii fie bine si ei. Noi din pacate nu am avut nici un ajutor pana acum, o crestem singuri pe Adelina asa ca probabil doar visam cand ne-am facut planurile astea. Vroiam in primul rand ca Adelina sa fie in siguranta alaturi de cineva de incredere. Gradi pentru noi nu este o alternativa cel putin nu acum sau nu la program intreg. Cand esti departe te impaci cu ideea ca nu are cine sa te ajute. |
Culmea ar fi ca atunci cand Adelina e mare sa zica ca v-a crescut-o!
Oricum, macar o poti duce pe Adelina si lasa acolo cateva ore sa mergeti la un film, ai scris ca ai mai dus-o la mama ta in cate o zi. Noi aici nici macar luxul asta mic nu il avem. Tudor a stat doar o singura data vreo 3-4 ore la o doamna draguta de aici sa mergem noi la cinema 3D, la Avatar...si asta doar acum, la mai mult de 2 ani!
Asta e, de obicei e bine sa nu te bazezi pe nimeni ca sa nu fii dezamagita. Eu iti inteleg tie punctul de vedere si nu prea o inteleg pe mama ta, probabil nu vrea responsabilitatea. Imi amintesc ca mama mea, Dumnezeu s-o ierte, o lua pe nepoata mea si la serviciu cu ea cand nu aveau cu cine sa o lase. Era pe vremea raposatului si serviciul ammei ii permitea sa o ia la ea la birou. Si mama a crescut-o pe nepoata pana la 6 ani, o lua cu ea la tara, la serviciu, peste tot. Depinde probabil si de persoana. Imi pare rau ca mama ta nu vrea sa petreaca clipe minunate alaturi de o dulceata ca Adelina! Pierderea ei!
, sa nu mai fii suparata!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
Sabina,
ma bucur de vestile bune. Poate gasiti totusi si microbul si te linistesti de tot.
Papanash, si la noi la gradi incep taberele de schi, dar in februarie. Andrei al meu oricum petrece mult timp cu grupa mijlocie, pentru ca ei sunt doar 6 la grupa mica si nu vin mereu toti. Banuiesc ca la voi il deranjeaza schimbarea, sau poate il sicaneaza copiii mai mari. Depinde. Al meu mai sta uneori si la grupele mari cu Alexandra si am vazut ca il mai necajesc copiii mai mari. Noroc ca are surioara sa il apere. Probabil pentru Adi e o perioada mai ciudatica, o fi mai obosit, o fi sesizat si el agitatia in familie (sa stii ca piticii observa mai multe decat credem noi), sau poate il supara ceva pe acolo. Trebuie sa mai vorbesti cu educatoarele.
La noi la gradi au inceput sa il mai puna la wc, si mai incercam si acasa, dar nu merge deloc. Ca tot scapa pe el si nici nu zice. I-a zis bonei ca el nu vrea olita, sa faca ea la olita. ![]()
E tare haios Andrei, vorbeste non-stop, si povesteste tot felul. Dar tot e o problema cu pronuntia, ca nu prea intelegi ce zice. Eu as intelege ca doar stau cu el, dar nu stiu daca voi ati fi priceput. Ca sa va faceti o idee, aseara imi povestea cum a facut el caca: " a tut tata (este ceva intre c si t) a oita, maiia dus baie, a pus eceu". Oricum ceva progrese pe pronuntie am observat, dar tot nu vorbeste inteligibil.
Cu scoala am ramas in aer deocamdata, tati zice sa o inscriem si ne mai gandim, eu zic sa o inscriem direct la anul. Si am ales definitiv si scoala, sa vedem cum gasim "calea" sa o inscriem acolo.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Vad ca s-a facut sectiune speciala pt majorete.
Piciulika am admirat pozele cu ursuletzul, tare emotionante sunt eu si acum ma uit cu drag la ale Adelinei si parca nu-mi vine sa cred ca ea este. Cat despre bijuterii sunt foarte finute, extrem de frumoase, multumim pentru pozele cu dedicatie speciala.
Erina multumesc pt link, o sa ii luam si noi Adelinei, pt o artista in devenire orice.
sanatate multa Dariei sa treaca repede.
Yaia ai dreptate, o pot lasa la nevoie si asta e un avantaj, trebuie sa privesc si partea buna a lucrurilor, m-am resemnat cu situatia. Eu sunt pe ideea ca o mama face sacrificii pentru copilul ei, eu cel putin in cazul Adelinei as face.
Sabina ma bucur pentru tine ca te-ai mai linistit, e foarte bine ca ai cerut parerea mai multor doctori.
Roxana lasa ca Andrei e foarte bine asa cum este, poate ca ritmul lui e mai incet dar e un copil tare istet dovada ca s-a adaptat foarte bine la gradi. Cat despre Alex gasiti voi "calea" spre inscriere, succes!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)