Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

haideti aici sa o incurajam/sustinem/pupicim pe Piciulika si sa-l asteptam pe ursuletul helvet nr 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Picio haide, ca a venit sorocul, il asteptam cu drag pe bebe!!!

Azi am fost la dr. M+a sfatuit sa ma vaccinez, pt ca lucrez cu copii si ca acestia ar fi principala sursa infectioasa (stranuta fara a pune mana la gura, mingiute din secretii...etc), insa parca sunt in dubii ceva in spune NU. Nu stiou ce sa fac sa-mi urmez feelingul protejandu-ma sau sa urmez sfatul dr???
Va pupam!!1

Mergi la inceput

ce mai faceti dragelor ?
noi bine, cu jobul-stresant si solicitant.
Adi e cam irascibil, iar are o perioada in care dimineata zice "nu veau a gadi", il inteleg, nici eu n-as merge la serviciu .
la el la gradi, o mare parte din copiii de grupa mijlocie e plecata la munte in tabara de ski, prin urmare saptamana asta au comasat grupa mica cu aproape jumatate din grupa mijlocie si-s mai obositi, mai stresati...
chiar ma gandeamdaca la anu' pe vremea asta o sa-l inscriu si eu pt tabara, mi se pare cam riscant sa las un copil de 3 ani , o saptamana fara noi,la munte.voi ce-ati face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara mamici! Va pup pe toate cu drag!

Piciulika stiu ca rectal e mai mult dar chiar ardea mititica si respira sacadat plus puls accelerat. Oricum am tinut-o o saptamina fara antibiotic si tot aici am ajuns. Acum e important sa se faca bine chiar daca va lua timp.

Abia steptam pozicile chiar din burtica. eu zic ca daca placenta e super, lichidul OK sa mergi pe mina ursuletului. Cum spune Gabriela: stie el cind sa vina.

Vad ca si la ea febra cedeaza mai degraba la Nurofen decit la Panadol.

Greyerash microfonul acela Hm e grozav, are lumini, aplauze si melodii. tati a cumparat acum citeva minute din Afi unul asa: http://www.varuna.ro/jucarii-vtech/1-an---3-ani/microfon---78703.html

Gabriela multumim. Sper sa treaca contractiile acelea si Sofia sa astepte sa vina pe lume mai intii ursuletul 2.

Andreea care medic (adica ce specializare are?)ti-a spus sa te vaccinezi?
Din ce am citit vaccinul ar fi toxic si alergic. Ma gindesc ca problemele cu ficatul se bat cap in cap exact cu aceste doua aspecte. sper ca nu te-ai suparat ca mi-am spus parerea. Sa ne pazeasca Dumnezeu pe toate si toti de

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Dr mea de boli infectioase, cea care ma are in evidenta. Ca si toxicitate, cica ar fi zvonuri. Principala problema este ca nu ofera protectie decat de aprox 70% si ca o data introdus virusul in organism exista sansa de 10% sa se activeze, provocand o forma usoara de gripa..cea ce inseamna ca nu e cmplet mort....astea ar fi punctele slabe

Mergi la inceput

nici noi nu ne-am vaccinat. sora mea a fost obligata, altfel nu mai avea voie sa profeseze.
Erina, multa sanatate printesei !

Rox, ma bucur ca Andrei s-a acomodat usor la programul lung. Cu bona ce-ai facut ? In legatura cu amanarea inceperii scolii, tu simti celmai bine/corect care-i momentul oportun.

Mergi la inceput

de vreo ora si jumatate m-a lovit o durere de cap combinata cu moleseala, acum mi s-a infundat nasul, deci e clar....
am adormit copilul, tati doarme si el deja, asa ca ma doctoricesc cu niste paracetamol sinus si ma bag la nani.
va urez sanatate, voiosie si succes !

Piciu,maine dimi mai bag un oki sa vad poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, poti sa ne intalnim maine in jur de ora 14 -14.30 la Piata Unirii ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput