Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)
Raspunsuri - Pagina 11
bikmaria spune:
PICIULIK nastere usoara ,parerea mea ,o sa nasti in seara asta ,dar dupa 12 noaptea ,bb 2 vrea sa se nasca intr-o zi mare ,15 ianuarie s-a nascut Eminescu,
Erina multa sanatate Dariutei,si noi suntem pe antibiotic,am fost la medic ,are otita
Piciulika spune:
Meey, ce de majorete - ma simt chiar ca la Odisee!!!

fiecareia!
Erina, nu te speria prea tare: un rectal 38.8 e un 37.8 la adultzi. Hai, inseamna ca lucreaza sistemul... Fruntea sus, sanatate Dariei-frumoasei! (Cica daca e molesita e bacterial si altfel viral...? Era o chestie. Imi pare rau ca nu-i trece de tot asa iute cum voiam noi.)
Rox, eu ma bazez in continuare pe feelingu' tau, dar da cu virgula - n-a fost calibrat de mult pe nasteri! E in limita de tolerantza. Deci azi?!?! 
Gabriela, te-am rugat: stai mama la rand, nu te baga in fatza, ca nu-i frumos! Plus ca-mi dai emotzii. Plus ca ma complexezi! Contractziile alea-s de antrenament, da?!
... auzi, crezi ca ma mai primesc la celalta Odisee sau ma identifica drept profitoare...?!
Greyeras-dragalas, nu te melancoliza la borcan! Hay, ca pe tine te stim altfel! Adelina, ia gadil-o pe Mami! 
Aniastule, daca stiam ca-mi tzii companie azi noapte, stateam mai linistita... Felicitari lui Vladi cu olitza! WOW!
Offf, Maria, la otita ma gandeam cand ai scris - dar speram sa nu fie! Sanatate multa frumoasei domnisoare cu coditze - are ochii tai, asa-i? Asa frumooosi! Poate ai vazut bine data cu ei?
(Frate-meu, Alex, visase ca pe 5 nasc. Ii zic: Nu le ai cu premonitziile. Zice: Mai, poate era un unu in fatza si nu l-am vazut eu bine...?)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 0... AZI?!
greyeras spune:
Erina multa sanatate Dariei, asa e si Adelina cand face febra rosie in obraji si molesita. Cat despre microfon nu stiu ce sa-ti spun Adelina improvizeaza cu jucariile din dotare cel mai folosit este un biberon de la ponei
, dar mi-ai dat o idee. Stiu ca fetitele din bloc au microfon Hanna Montana.
Gabriela asa e simt si eu nevoia de putina relaxare si de iesire din monotonie.
Fetelor stiti cumva unde pot gasi in Bucuresti un fotoliu pentru pitica, a vazut la niste prieteni (care il primisera cadou) si nu ii iese din cap. Nasii i-au promis ca ii cumpara dar nu au gasit nici ei pe unde au fost. Poate stie vreuna dintre voi ca nu mai e chip sa vina nasii la noi fara fotoliu.![]()
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Greyeras-dragalas, nu te melancoliza la borcan! Hay, ca pe tine te stim altfel! Adelina, ia gadil-o pe Mami! ![]() |
Ma ea saraca ma gadila cat poate mai ales ca ieri m-am suparat pe ea ca facu pisu in chilotei. Mi-a zis ca face si a apucat sa faca in mana mea
Melancolia vine din lipsa de activitate profesionala ca in rest de din astea casnice nu ma plang.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika (Frate-meu, Alex, visase ca pe 5 nasc. Ii zic: Nu le ai cu premonitziile. Zice: Mai, poate era un unu in fatza si nu l-am vazut eu bine...?) |
Haoleuuuu.. ce ne facem daca ce n-a vazut el bine o fi 2? Trebuie sa mai angajam niste
ca astea au obosit deja... Da' pana la urma cu doctorul cum ai stabilit? Induceti ceva? Pana cand asteptati?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Piciulika spune:
Dragelor, ce sa va spun: asta micu' ma face animatoare pe aici, bantui si va tzin in suspans (Yaia, esti tare!) si ma face pe mine grasa: de atata suspans, bag la caramele in mine...!!!
Acuma sa va zic: adineaori am venit de la doftor, la Kuronenu' Yaiei. ![]()
CTG ok, lichid super suficient, tensiuni bune, placenta minune, daaar... colu' nu-i gata - nu-l luam cu lopata! Cica inca e sacral - dar totusi, daca bag niste contractzii eficiente, se pune el pe pozitzie sa-l dam pe topogan pe BB si-n seara asta. Se poate schimba situatzia destul de iute daca e pe bune. A spus ca in conditziile astea nu-mi recomanda nici o desprindere de membrane (sau cum i-o spune pe romaneste?) ca poate fi doar dureros si inficient. Si ca sa-i dam o sansa lui BB sa decida, ca graba nu avem de ce sa avem, totul e foarte ok.
De nu vine, ne vedem luni la control.
Aaah, si ne-a facut drl niste poze 3D ca niciodata: atata lichid era, ca s-a putut poza baiatu' lu mama ca la fotograf! Si-i frumooos!
Le-am dat lui Radu la servici sa le scaneze, probabil deseara ma indeletnicesc cu aratatul feciorului - macar asa...
Na, ce facem cu majoretele, ca obosesc bietele de atata asteptare?
(Si cica sa nu urc trepte si spal geamuri si alte eforturi, ca astea-s povesti. Sa ma odihnesc cat pot eu, ca am nevoie sa fiu fit! (De
n-a zis nimic - da' noi perseveram, ca a zis cel'lalt medic
) )
Deci astea-s noutatzile de pe frontul asta. Mai dam o tura de onoare, sa tragem de timp... Stadionul ovatzioneaza, majoretele tzupaie, noi...
Sabina, Vikinga aia a nascut pana la urma?
Trebe sa-mi deschid topic separat, ca uite, deja baga ochiul si vecinele pe la noi... Forumu' fierbe, simt presiunea si nu ma pot relaxa! ![]()
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 0... AZI?!
cecilia L spune:
Piciulika, pai daca la majorete nu vrea, pun acum pt baiatul tau niste ispite, poate cine stie....
si nastere usoara.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Draga mea cuscra, ok, ok, stau la rand, desi mi-ar fi placut o zi de vineri, daca zice Sabina ca e de artisti asa...
Eu am incredere in ursulet ca vine el cand stie ca e mai bine!

Erina, sanatate Dariei, vad ca si Sara are muculeti...
Ce frumoasa semnatura ai, mami!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?