Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PICIULIK nastere usoara ,parerea mea ,o sa nasti in seara asta ,dar dupa 12 noaptea ,bb 2 vrea sa se nasca intr-o zi mare ,15 ianuarie s-a nascut Eminescu,
Erina multa sanatate Dariutei,si noi suntem pe antibiotic,am fost la medic ,are otita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Meey, ce de majorete - ma simt chiar ca la Odisee!!!
fiecareia!

Erina, nu te speria prea tare: un rectal 38.8 e un 37.8 la adultzi. Hai, inseamna ca lucreaza sistemul... Fruntea sus, sanatate Dariei-frumoasei! (Cica daca e molesita e bacterial si altfel viral...? Era o chestie. Imi pare rau ca nu-i trece de tot asa iute cum voiam noi.)

Rox, eu ma bazez in continuare pe feelingu' tau, dar da cu virgula - n-a fost calibrat de mult pe nasteri! E in limita de tolerantza. Deci azi?!?!

Gabriela, te-am rugat: stai mama la rand, nu te baga in fatza, ca nu-i frumos! Plus ca-mi dai emotzii. Plus ca ma complexezi! Contractziile alea-s de antrenament, da?!
... auzi, crezi ca ma mai primesc la celalta Odisee sau ma identifica drept profitoare...?!

Greyeras-dragalas, nu te melancoliza la borcan! Hay, ca pe tine te stim altfel! Adelina, ia gadil-o pe Mami!

Aniastule, daca stiam ca-mi tzii companie azi noapte, stateam mai linistita... Felicitari lui Vladi cu olitza! WOW!

Offf, Maria, la otita ma gandeam cand ai scris - dar speram sa nu fie! Sanatate multa frumoasei domnisoare cu coditze - are ochii tai, asa-i? Asa frumooosi! Poate ai vazut bine data cu ei? (Frate-meu, Alex, visase ca pe 5 nasc. Ii zic: Nu le ai cu premonitziile. Zice: Mai, poate era un unu in fatza si nu l-am vazut eu bine...?)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 0... AZI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Erina multa sanatate Dariei, asa e si Adelina cand face febra rosie in obraji si molesita. Cat despre microfon nu stiu ce sa-ti spun Adelina improvizeaza cu jucariile din dotare cel mai folosit este un biberon de la ponei, dar mi-ai dat o idee. Stiu ca fetitele din bloc au microfon Hanna Montana.

Gabriela asa e simt si eu nevoia de putina relaxare si de iesire din monotonie.

Fetelor stiti cumva unde pot gasi in Bucuresti un fotoliu pentru pitica, a vazut la niste prieteni (care il primisera cadou) si nu ii iese din cap. Nasii i-au promis ca ii cumpara dar nu au gasit nici ei pe unde au fost. Poate stie vreuna dintre voi ca nu mai e chip sa vina nasii la noi fara fotoliu.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Greyeras-dragalas, nu te melancoliza la borcan! Hay, ca pe tine te stim altfel! Adelina, ia gadil-o pe Mami!

Ma ea saraca ma gadila cat poate mai ales ca ieri m-am suparat pe ea ca facu pisu in chilotei. Mi-a zis ca face si a apucat sa faca in mana mea, cand a venit tati acasa i-a spus fapta si cand a fost intrebata de ce a facut pe ea a zis ca "e scoafa".
Melancolia vine din lipsa de activitate profesionala ca in rest de din astea casnice nu ma plang.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
(Frate-meu, Alex, visase ca pe 5 nasc. Ii zic: Nu le ai cu premonitziile. Zice: Mai, poate era un unu in fatza si nu l-am vazut eu bine...?)

Haoleuuuu.. ce ne facem daca ce n-a vazut el bine o fi 2? Trebuie sa mai angajam niste ca astea au obosit deja...

Da' pana la urma cu doctorul cum ai stabilit? Induceti ceva? Pana cand asteptati?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, ce sa va spun: asta micu' ma face animatoare pe aici, bantui si va tzin in suspans (Yaia, esti tare!) si ma face pe mine grasa: de atata suspans, bag la caramele in mine...!!!

Acuma sa va zic: adineaori am venit de la doftor, la Kuronenu' Yaiei.
CTG ok, lichid super suficient, tensiuni bune, placenta minune, daaar... colu' nu-i gata - nu-l luam cu lopata! Cica inca e sacral - dar totusi, daca bag niste contractzii eficiente, se pune el pe pozitzie sa-l dam pe topogan pe BB si-n seara asta. Se poate schimba situatzia destul de iute daca e pe bune. A spus ca in conditziile astea nu-mi recomanda nici o desprindere de membrane (sau cum i-o spune pe romaneste?) ca poate fi doar dureros si inficient. Si ca sa-i dam o sansa lui BB sa decida, ca graba nu avem de ce sa avem, totul e foarte ok.
De nu vine, ne vedem luni la control.
Aaah, si ne-a facut drl niste poze 3D ca niciodata: atata lichid era, ca s-a putut poza baiatu' lu mama ca la fotograf! Si-i frumooos! Le-am dat lui Radu la servici sa le scaneze, probabil deseara ma indeletnicesc cu aratatul feciorului - macar asa...

Na, ce facem cu majoretele, ca obosesc bietele de atata asteptare?
(Si cica sa nu urc trepte si spal geamuri si alte eforturi, ca astea-s povesti. Sa ma odihnesc cat pot eu, ca am nevoie sa fiu fit! (De n-a zis nimic - da' noi perseveram, ca a zis cel'lalt medic ) )

Deci astea-s noutatzile de pe frontul asta. Mai dam o tura de onoare, sa tragem de timp... Stadionul ovatzioneaza, majoretele tzupaie, noi...

Sabina, Vikinga aia a nascut pana la urma? Trebe sa-mi deschid topic separat, ca uite, deja baga ochiul si vecinele pe la noi... Forumu' fierbe, simt presiunea si nu ma pot relaxa!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 0... AZI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piciulika, pai daca la majorete nu vrea, pun acum pt baiatul tau niste ispite, poate cine stie.... si nastere usoara.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Erina, sanatate multa lui Daria.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Draga mea cuscra, ok, ok, stau la rand, desi mi-ar fi placut o zi de vineri, daca zice Sabina ca e de artisti asa...Eu am incredere in ursulet ca vine el cand stie ca e mai bine!

Erina, sanatate Dariei, vad ca si Sara are muculeti...Ce frumoasa semnatura ai, mami!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Mergi la inceput

Erina, sanatate multa lui Daria.

(07.09.2007)

Mergi la inceput