Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Piciulika
Sa stii ca si Adelina mereg peste tot cu noi, oriunde mergem, poate de aici si dependenta asta, din pacate nici nu se poate altfel, cel putin eu de cand am nascut-o cred ca am stat cumulat doar cateva ore fara ea.

Erina sper ca nu e nimik grav la Daria.

Sabina ma bucur ca a fost bine cu ajutorul.

Yaia sa stii ca e destul de frustrant sa vezi ca nu te ajuta nimeni desi le oferi alternative. Stiu ca fiecare are viata lui, dar am incercat cel putin in cazul mamei sa ii fie bine si ei. Noi din pacate nu am avut nici un ajutor pana acum, o crestem singuri pe Adelina asa ca probabil doar visam cand ne-am facut planurile astea. Vroiam in primul rand ca Adelina sa fie in siguranta alaturi de cineva de incredere. Gradi pentru noi nu este o alternativa cel putin nu acum sau nu la program intreg. Cand esti departe te impaci cu ideea ca nu are cine sa te ajute.

Mad ma bucur ca ai mai dat pe la noi.

Adi si tie, chiar imi era dor de postarile tale.

Merg sa scot cupilu in parculet un pic ca e tare plictisit, eu cel putin sunt cazuta rau in borcanul cu melancolie.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mad, bine ai revenit!

Yaia, deci asa cu pampersul, bravo voua! Noi am revenit la scutecul de noapte pt confortul ei, am avut vreo 2 incidente si tare necajita a fost, si am convins-o sa il punem la loc ca sa fie ea linistita. Oricum, in majoritatea cazurilor, scutecul ramane perfect uscat ca primul lucru care il face dimineata e sa se aseze pe olita!
Ce simpatica ai fost cu Micha si curtatul Sarei...

Cat despre revenirea la programul normal, suntem pe calea cea buna, marturisesc ca stiam ca asta e solutia sa o trezesc mai devreme, doar ca toata treaba asta vine in contextul noptilor mele nedormite si nu-mi stricau nici mie cateva ore de somn dimineata

Greieras, asa suntem si noi, peste tot cu Sara dupa noi,la magazin, la prieteni...Nu e usor, uneori mi-as dori si eu un pic de timp doar pt mine si C, dar asta e situatia, ne bucuram tare cand mai vine buni si ne degreveaza de o gramada de sarcini!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scriu si eu repede.

Daria pe antibiotic. A parut iar febra, incercam sa o tinem in friu. E prima data cind e rosie in obraji si molesita. Va trece si asta!

Multumiri pentru gindurile bune si numai bine tuturor. Mai intru diseara!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa sanatate Dariei!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
de ce faci conopida?, e scumpa de tot.

Da' cat costa soro conopida de zici ca-i scumpa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Erina, multa sanatate Dariei!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Piciuliko, du-te draga mea si naste, nu ne mai tine in tensiune.
Chiar daca mi-e tare drag de tine si de postarile tale, ia cateva zile pauza (cat nasti) ca nu murim.
Azi noapte (la 4 dimi) m-a strigat fi-miu ca face pp. I-am dus repede olita, a facut, el a adormit la loc, eu nu... si ma gandeam la tine daca ai nascut ori ba. Asa ca, fa bine si rezolva problema sa pot dormi si eu linistita.

Nu pun majoretele la treaba ca sper sa intelegi de vorba buna. Da' tot iti trimit 1000 de pupici.

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina, chiar sa stii ca era scumpa, am dat 14 lei pe o conopiduta de 1,5 kg . Dar am facut un soufle de conopida f bun.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 11s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Ne-am trezit si noi binisor. Multumim mamici.

Am intrat sa caut pe net microfon pentru Daria.
Greyerash voi de unde ati cumparat. In vacanta a vazut unul la o fetita, era Hannah Montana dar nu il mai gasesc in magazine.

Am vazut ca au ceva dragut la Varunas in Afi. Sper sa aiba timp tati sa treaca sa il aduca.

Plecare mea la Bucuresti s-a aminat pe saptamina viitoare. Camn astea sunt noutatile de la noi.

Mandarinuta si eu ador conopida, tocmai ce am mincat o supa crema de legume...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
ma duc sa incerc un somn...
... ca de altele... n-am sperantza!

..
De ce? Dormea Radu si nu voiai sa-l trezesti? Cred ca pentru 'altele' nu se supara. Sau cu ai tai acolo e cam 'stramt locul'...

Yaio, eu ma gandeam la contractzii! Il las sa-si traga sufletul si sar pe el! (Ce, crezi ca degeaba ne-am extins domitzilul? Ai mei exilatzi sus, liniste si pace la noi pe nivel!) Nu-l ieeert!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 0... AZI?!

Mergi la inceput