Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Daca tot lucrez aproape de gara, am suit in tren o trupa de 

pentru Piciulika si-al ei 'chirias' ![]()
SA VINA BEBE !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Yaia, problema in Ro nu e atat ca te bazezi pe familie sa te ajute, ci de faptul ca nu ai alte solutii viabile...
Greu gasesti o gradi faina unde sa nu ti se imbolnaveasca copilul f nasol....unde sa stii ca e ingrijit etc etc.
Greu gasesti o bona buna .
samd:)
Dar cel mai nasol e ca vorba nu-i vorba, oamenii si-au pierdut verticalitatea si asta e f f aiurea, e o situatie la care n-am sa ma adaptez niciodata...chiar daca si eu am invatat sa nu ma mai bazez pe nimeni.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Piciulika multe 

pentru tine . Nastere usoara!
Eu sunt bine, am mai scapat de greturi si sunt in forma, ma simt tare fericita si implinita, ma gandesc ca in curand o sa il simt pe bb din burtica.
Antonia e tare cumintica, se joaca foarte frumoas, coloreaza foarte mult- asta e pasiunea ei principala. Face mancare cu mine in bucatarie, si de 2 saptamani nu ii mai tace gurita, toata ziua ne intreaba, da asta ce e?, de ce pui asta acolo?, de ce faci conopida?, e scumpa de tot.
Yaia, si sora mea care locuieste in Franta de 20 de ani si-a crescut singurica copii, fara niciun ajutor din partea familiei, socrii ei stau la 400 km distanta si ii iau doar o data pe an in vacanta de vara cate o saptamana/doua. Ea s-a intors cam de la 6 luni dupa nastere la servici si copii au mers la o nourisa - a avut noroc de o doamana tare buna, care le face mancare gatita si s-a ocupat frumos de ei, si apoi la gradinita, iar acum sunt la scoala si termina programul la ora 16 (cand termina si sora mea serviciul). Pentru ea a fost foarte greu intrucat cand au fost copiii mici, sotul ei lucra la Paris (250 km) si venea acasa numai in weekend, acum lucreaza la 60 km de orasul lor si vine acasa in fiecare seara, dar tot ea e baza, ea face lectiile cu ei, plimbari, dus la extra-activitati, sport, etc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 11s+
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika dar astea sunt chiar classy: set cercei + pandantiv din aur alb cu briliante. ma duc sa incerc un somn... ... ca de altele... n-am sperantza! |
Poate ni le arati si noua, sa vedem frumusetile la purtatoare! Sa le porti sanatoasa!
De ce? Dormea Radu si nu voiai sa-l trezesti? Cred ca pentru 'altele' nu se supara.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
crishtina spune:
Yaia, voiam sa iti zic..nu e numaidecat sa regreseze copilul cand vine al doilea bebe. Uite la Robert cum a fost...si nu cred ca e o exceptie...avea doar 2 luni de cand era fara pampers. Si cand a venit Nicole, deodata s-a simtit mare si era chiar fericit ca aduce pampers pt ea, chiar zicea Robert mare a "fesheu" Nicole mica
Ma gandesc cand sunt mai marisori..peste 2 ani ma refer altfel, inteleg lucrurile si nu mai dau asa usor inapoi.
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Erina spune:
Buna dimineata!
Hai Piciulika!!!! {majoreta]

Bravo pentru tati de ursuleti! Frumos gestul!!!
Adi, Madalina bine ati revenit!
Salutam pe toata lumea!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Scriu in graba maxima.
Azi-noapte Daria cu febra 38.8 luata rectal.
Ma imbrac si fugim la medic.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
Pai bine mai Piciuliko, pusesi la cos feeling-ul meu si tot 2 in 1 esti?
Pai in conditiile astea incep sa ma indoiesc si de feelingul ala de mama ca ar trebui sa mai aman scoala Alexandrei. Deh, o fi luat o busola mea razna...de fapt stiu eu pe cineva pe acilea care ar cam confirma asta.
Mda. Cam atat. Si un
mare mare pentru cumatra. Sper ca era ok Mihnutu si nu ai primit vesti proaste de la mamaie. Mai palavragim noi mai pe dupa-amiaza ca acum sunt prea preocupata sa mimez munca.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Carpatina, nici posta electronica nu primesti? ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Picia draga, hai nu ne mai tine atata in suspans

Azi noapte am crezut ca o ia fetita mea inaintea ursuletului! Ca au fost ceva contractii dureroase precedate de dureri ca la ciclu...Apoi iarasi rau si ameteli, asa ca de data asta m-am speriat si m-am gandit ca tensiunea o fi luat-o razna si bb misca intruna. Azi tensiunea era 12,8, mai mare putin decat o am eu de obicei, dar totusi neingrijorator zice dr. Bb verificat ecografic, ok! Oricum, o sa fiu mai atenta la aspectul asta
Sa-ti zic de cealalata odisee, m-am inscris odata cand lucram si aveam mai mult timp, dar nu am activat, din pacate, vreo 3-4 postari. Dar se naste acolo...Asa ca nu era rau sa te fi inscris si tu
Mie tot odiseea asta mi-e draga si doar aici ma simt ca acasa, am incercat dincolo, dar nu merge, pur si simplu!
Deci, pt ursulet, 

Erina, sanatate Dariei, sa ne tii la curent! Offf!
Adi si eu iti simtisem lipsa, sa stii
Annisian-am mai zis nimic de nume, ca am zis ca ne hotaram definitiv cand vedem bebelusa, ne va spune ea cu siguranta ce nume i se potriveste!
Cat despre teama ta de bb 2, eu te inteleg perfect, daca era dupa ratiune, zau daca ma mai urneam![]()
Va pup, iesim afara, sa ne reauzim cu bine!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?